Last news in Fakti

5 Януари, 2018 14:59 3 634 3

Да откраднеш €500 000 на летището

  • летище-
  • франция-
  • бездомник-
  • пари-
  • шарл де гол-
  • банкноти

Когато имаш късмет

Бездомникът, който открадна по чиста случайност стотици хиляди евро през декември от летището „Шарл дьо Гол“ край Париж, остава неоткриваем. Досега се смяташе, че плячката му възлиза на 300 000 евро. Сега, според източник, близък до разследването, откраднатата сума възлиза на 490 000 евро, съобщи „Дарик“.

Кражбата бе извършена на 8 декември благодарение на невероятно стечение на обстоятелствата на терминал 2-Ф на летището. Бездомникът ровел из кофи за боклук недалеч от офис на инкасаторската компания „Лумис“, специализирана в събиране на оборота от магазините и заведенията на летището и в обслужване на банкоматите на летищните терминали.

Изведнъж без очевидна причина вратата на офиса на компанията се отворила и бездомникът съзрял вътре огромни суми пари. Не се задействала никаква аларма и никой не се появил в помещението, затова бездомникът влязъл вътре и след няколко минути излязъл с две торби, пълни с банкноти. Това се видяло ясно от кадри от охранителни камери. Виждало се също, че бездомникът поел бързо към район без охранителни камери и изчезнал.

Крадецът е идентифициран от граничната полиция, но въпреки това и до днес не може да бъде намерен. Полицията каза, че преди датата на кражбата бездомникът е бил известно време на летището и хората били свикнали да го виждат там. „Първоначално мислехме, че става дума за нагласена работа, със съучастието на хора отвътре, но очевидно е чиста случайност. Направо е невероятно", казва полицай, участвал в разкриването на кражбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златния клошар

    8 0 Отговор
    Ще ме намерят ама друг път
  • 2 FUCK OF

    19 0 Отговор
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ....
    ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ....😄😅
  • 3 ZiklonB

    1 0 Отговор
    Тамошните постановки са, чиста случайност, а корупцията при тях се нарича лобиране и е легална
Новини по държави: