7 Януари, 2018 19:30 2 552 2

Намериха мъртво бебе на борда на самолет

  • самолет-
  • бебе-
  • дете-
  • мъртво-
  • индонезия-
  • абу даби-
  • етихад-
  • арест-
  • полиция

Майката е арестувана

Намериха мъртво бебе на борда на самолет - 1
Снимка: Shutterstock

Жена беше арестувана, след като новородено бебе беше намерено мъртво на борда на пътнически самолет, съобщи „Скай нюз“. Индонезийската полиция задържа предполагаемата майка – Хани.

На борда на самолет, кацнал на летището в Джакарта, е било намерено мъртвото бебе. Силите на реда задържаха малко по-късно майката, която е избягала и не е съобщила за детето.

Според разследващите 37-годишната жена тайно е родила по време на полета от Абу Даби към индонезийската столица. Жената от остров Ява се почувствала зле по време на полета и помолила пилота да кацне в Банкок.

Близо четири часа след излитането на самолета жената е започнала да кърви, което принудило пилота на самолета да поиска медицинска помощ. Жената е била свалена от самолета в тайландската столица. Тя обаче не казала, че вече е родила мъртво дете.

Бебето е било открито на борда на машината на „Етихад“ едва на летището в Джакарта. Хани е кацнала в Индонезия с по-късен полет и е била арестувана. Чистачки са открили бебето в една от тоалетните на самолета – увито в пластмасова торба. Полицията разкри, че от четири години Хани е работила като домашна помощничка в Абу Даби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дреме ми

    2 6 Отговор
    Дреме ми на @@@@ за таз новина!
  • 2 батко бугар

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Полицията разкри, че от четири години Хани е работила като домашна помощничка в Абу Даби.

    От единия край ни принуждават да създадем трети пол и да му дадем права, повече и от на циганите. От другия край някакви нещастни пустинни паразити с мнооогоооо петрол си правят, каквото си искат с домашните си помощници... И нашия народ по средата.
    Опитват се да размиват националния портрет на народите и да създадат някаква, известна само на тях раса, желаеща собственото си самоунищожение. Едновременно с това се опитват да подменят нормалните и мислещи индивиди с примати, с мозъци, колкото аспиринчета и носещи облекла, дето не се срещат по тези места.
    Бог да пази България и дано да не успеят нещастниците да постигнат целите си!!!