Тема: Украйна

8 Януари, 2018 08:42 4 875 60

Самолет на САЩ е разузнавал Крим

  • сащ-
  • самолет-
  • крим

Бил е проведен специален разузнавателен полет по граничните райони

Самолет на военноморските сили на САЩ е провел разузнавателен полет над водите на Черно море край Крим, съобщи РИА Новости.

„Бойнг П-8А Посейдон“ е излетял от военната база „Сигонелла“ в Сицилия. Първоначално самолетът е извършил полет в международното въздушно пространство.

Още новини от Украйна

В последствие той се е приближил до граничните на самопровъзгласилата се Донецка народна република райони на Белгородска, Воронежска и Ростовска области.

Според руски експерти има данни, според които самолетът е прелитал непосредствено над Крим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мордор

    22 51 Отговор
    Че защо не го свалихте бе Ватенки Ниедни? Или защото земята е кръгла и може би ви пречи?!

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Ekspert

    55 18 Отговор
    И кво видя !На Владимир Путин оная работа.търсят си белята.жалки нещастни кравари.

    Коментиран от #48

  • 3 СССР

    28 12 Отговор
    Другари - С400 ?!

    Коментиран от #5

  • 4 Велика русия

    53 16 Отговор
    Ей тая сган хамери ще отвори голяма беля .Не закачай мечката ей !Питам аз какъв го търсите във Европа .куи сте вие бе със 500трилиона външен дълг .Скоро ще ви замръзнат кратуните дебели.студ студ и пек студ Господ ви наказа тая зима .Това ви се полага .Боклуци.

    Коментиран от #6

  • 5 Max

    10 16 Отговор

    До коментар #3 от "СССР":

    Употребяваш думи като С-400, които не разбираш!!
  • 6 Доктор

    14 35 Отговор

    До коментар #4 от "Велика русия":

    Успокой топката, изстрий пяната от устата и пий една вода, че да не намалеят руските лакеи.
  • 7 Иван

    32 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Бойнг П-8А Посейдон“ е излетял от военната база „Сигонелла“ в Сицилия.
    ---
    Когато служех ние виждахме на радарите самолетите от тази база още като се отлепят от пистата. Това с техниката от преди 20 години. Та този Посейдон си е засечен и проследен от момента на излитането му.
  • 8 Фриман

    15 18 Отговор
    Ще го свалят следващ път!)
  • 9 Минувач

    13 47 Отговор
    да би мирно седяло, не би чудо видяло. Да не би Крим краднало, не би Посейдон прелетяло. Крайно време е руските дегенерати и техните роби да свикват, че агресията им срещу съседни страни няма да им се размине без последствия.

    Коментиран от #11

  • 10 абе овча главо

    47 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мордор":

    Ти "умния" се моли наистина Путин да не си изпусне нервите-че тогава ние сме първите дето ще лапнем бахура...Дано Кремъл да пази винаги самообладание ,иначе ни чака страшна светова трагедия-с това безотговорно и арогантно американско държание...
  • 11 Фриман

    38 12 Отговор

    До коментар #9 от "Минувач":

    Крим е Русия! А посейдон ще го пратят обратно на дъно в морето, където му е място! Стига да разпалват конфликти около Русия, ще натрупа толкова сняг, че няма да мръднат никъде, а после ще ги изучават археолози. Край на ФАЩ!!! Китай и Русия са истенски мегадържави!

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Велика русия

    24 12 Отговор
    Всичко се топи като лед,но само остава едно,непокътнато.слава на Владимир слава на Русия .Отново ще се превърне във империя.знаете ли кой го е казал това .Жокер започва със буквата в.

    Коментиран от #15

  • 14 Минувач

    13 35 Отговор

    До коментар #11 от "Фриман":

    Крим е веременно руски, а за изпращането на Посейдон на дъното се иска дупе, което руските простаци нямат. те могат единствено да се бият с държави със слаби армии като Грузия или Украйна или със самолети да бомбардират противници въоръжени само с калашници. А най-ги бива да избиват с бомби жени и деца, както в Сирия. Китай и сега е мега държава и не знам защо русоробите причислявате и скапанат Русия към него. русия може да бъде единстено суровинен придатък на Китай, а руснаците-обслужващ персонал на китайците.

    Коментиран от #17, #57

  • 15 Баба Ванга

    14 31 Отговор

    До коментар #13 от "Велика русия":

    Русия ке стане добре когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Фриман

    28 11 Отговор

    До коментар #14 от "Минувач":

    Ти руснаците ли ще питаш за топките,фрице? Ще ти напомня,че никой и никога не е покорил Русия! Русия никога не е водила завоевателни битки, само в отговор на нападението. Наби Карл 12,Наполеон и Хитлер, коите са били най-големите сили на Европа! Ако беше им трябвало и имаще заплаха наистина, щяха да го свалят без да се питат. Значи или им трябвало да пролети там и да види това, което трябваше да види или просто не представява никаква заплаха. Пращам въпроса за дупето обратно към теб и те моля с таково дупе, да не сереш много из форумите!

    Коментиран от #18

  • 18 Минувач

    10 31 Отговор

    До коментар #17 от "Фриман":

    Да беше чел история а не да ръсиш глупости. Ако не бяха САЩ и Великобритания Хитлер щеше да стигне до Владивосток, а Наполеон никога не е искал да зваладява руската кочина. При Бородино той е бил победител и единствено генерал Зима е стопила армията му, а не я е загубил в битка срещу рашките. Подобна долнопробната руска пропаганда ще я разпространяваш на сборището край Копринка.

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хаааха уникален си

    29 4 Отговор

    До коментар #18 от "Минувач":

    Тя зимата е била само за французите и немците-нали....Боже какви деб..ли има още по света.!!!!!

    Коментиран от #21

  • 21 Минувач

    9 29 Отговор

    До коментар #20 от "хаааха уникален си":

    При Бородино руската армия е била практически унищожена умнико, а част от остатъците и започнала да мародерства местното население. Но за закърмените с риска митология това са лъжи, нали така! А за германците ти казах-хубаво, че бяха САЩ и Великобритания, че Хитлер щеше да стигне до Владивосток. Но по-големи неблагодарници от руснаците няма и не си го признават. А рпуските слуги изобщо не искат да чуят за това

    Коментиран от #24

  • 22 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    8 18 Отговор
    Сибир е Китай!
  • 23 Фриман

    25 4 Отговор

    До коментар #18 от "Минувач":

    САЩ встъпиха във войната, само когато видяха,че на Англия не й остава време, нямаха нито самолети,нито танкове да се противопоставят на немците. Може да обсъждаме дълго време какво би станало, ако не биха се намесили Американци, но това няма как да стане истина! Истината е в това,че Съветско знаме се вееше на Райхстага, и никакво друго! Не мога да отричам,че Американците помагаха на СССР с лендлийза, но това не беше приятелски, а беше просто един бизнес план,като и цялата политика на САЩ!За всичко беше платено и всичко беше върнато!
    Ще се съглася и с това,че и Наполеон и Хитлер имаха планове за тази территория, но тези планове включваха само благата на французини и немци. А до Владивосток не знам как щяха да стигнат, че след Новосибирск щяха да ги изядат мечките , а остатъци щяха да се газят в многобройни блата. Нямаха достатъчна подкрепа немците за да вземат Русия с Блийцкрийг!
    За Наполеон грешиш също, тъй като тяхна победа при Бородино се оказа началото на загуби на французини,тъй като не се разправиха с руските войски на ляв фланг, което им позволи да се оттеглят,да отстъпят Москва и да ги гонят после до Париж! Така че ще се съглася и с това твърдение,че Наполеон печели битка при Бородино, но губи стратегически, а след това губи и войната!

    Коментиран от #26

  • 24 хаааха уникален си

    23 5 Отговор

    До коментар #21 от "Минувач":

    Историята не признава-"ако" бе"професоре"..А във всички музеи и кинохроники -на Райхстага се вее руското знаме(съветското)...И виж кога САЩ се включват във войната срещу Германия-1944 г.--една година преди да падне Германия-а войната започва 1939 г...--схващаш ли професоре???

    Коментиран от #25

  • 25 Минувач

    5 17 Отговор

    До коментар #24 от "хаааха уникален си":

    Колко си наивен. "Ако" не го поставям в условно наклонение, както прави руския посланик., а искам да кажа, че БЕЗ ПОМОЩТА, която Великобритания и САЩ оказаха на Русия, Хитлер щеше да стигне до Владивосток. Ама ти едва ли ще го разбереш. не е достатъчно само русофилия, руска пропаганда и лозунги. Трябват знания и акъл! Прочети кога САЩ се включват във войната с Германия и тогава говори. А когато Великобритания води битка за оцеляване с Германия, Русия и Германия са първи приятели.

    Коментиран от #27

  • 26 Миневач

    5 18 Отговор

    До коментар #23 от "Фриман":

    Само калориите на хранителните продукти изпратени от САЩ на Русия са могли да изхранят 10 000 000 армия за 1 700 дни. за твое сведение войната за русия продължава 145 дни. За оръжие и други неща няма да ти споменавам.

    Коментиран от #36

  • 27 гост

    17 1 Отговор

    До коментар #25 от "Минувач":

    А ти прочети коя фамилия има огромни печалби и е била основният доставчик на гориво за Luftwaffe, без чиито доставки практически немците е нямало да имат авиация!

    Ха да видим, дали ще познаеш, умнико?!

    Коментиран от #28

  • 28 Минувач

    3 17 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Ако не беше американското гориво и добавките за повишаване на октана руските самолети щяха да си стоят на земята. А за "лендлиза", който Русия оказа на нацистка Германия през 1939-1941 г, когато Хитлер завладяваше Европа ще кажеш ли нещо? И щом става дума за Луфтвафе, знаш ли на кой руски полигон са тренирали германските въздушни асове? А Гудериан и германските танкисти къде са тренирали? Само с пропаганда не става, трябват знания и акъл!

    Коментиран от #29, #30

  • 29 а стига бе

    17 1 Отговор

    До коментар #28 от "Минувач":

    Лендлиза е дал не повече от 14% от необходимата помощ за СССР-така че стига се напъва тук.Тези проценти са от историци - а не от мен..

    Коментиран от #32

  • 30 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Минувач":

    Не ми отговори!

    Кофти отговор и истина, а?

    Унищожителна за опорната ти точка и теза! ;)

    Коментиран от #33

  • 31 Morgoth

    7 4 Отговор
    "... има данни, според които самолетът е прелитал непосредствено над Крим" - чии данни? Май някой само се намира на приказка и разбунва троловете. Ако е минал над Крим руснаците щяха да са го прихванали, да го принудят да се приземи и да арестуват екипажа. След това щяха да вдигнат международен скандал.
  • 32 Минувач

    1 18 Отговор

    До коментар #29 от "а стига бе":

    Руските неблагодарници винаги са омаловажавали помощта на западните съюзници. Истината е, че тя, особено 1941-42-а година се е оказала решаваща. да не говорим за по-късно, когато руската армия от коне и каруци преминава на джипове и камиони Студебейкър-над 500 000 са предадени от съюзниците на Русия. А без американските локомотива ж.п. движението би замряло съвсем. Но както казах, руснаците са неблагодарници и вместо да благодарят омоловажават помощта. А техните слуги доразвивате темата.

    Коментиран от #53

  • 33 Минувач

    1 14 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    За каква истина говориш, русофилче? За тази от тв. Алфа ли?

    Коментиран от #34

  • 34 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Минувач":

    Хахаха ... и на база на какво ме класифицираш като русофил?
    Напоследък прекалено често повтаряш това за тв. алфа макар и през различни профили. И ВИНАГИ когато няма какво да кажеш. По-добре замълчи!
    Нямам алфа и не се информирам от българските телевизии и новини, нито от руски. Волен ми е противен.
    И пак на въпроса, който зададох:
    Ще отговориш ли? ;)

    Коментиран от #35

  • 35 Минувач

    1 11 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Когато задададеш тъп въпрос ще получиш подобен отговор. говориш за фирма, която имала печалби от снабдяването на Луфтвафе с гориво. А правиш ли разлика между ЧАСТНА ФИРМА и ДЪРЖАВА? Защото именно русия като ДЪРЖАВА е поддържала приятелката си нацистка Германия при завладяването и на Европа и в битката и да завладее Великобритания. И я е поддържала не само с гориво, но и със стратегически руди, жито, месо и каквото още се сетиш. Ешалоните натоварени с руски стоки са пътували за Германия до 22 юни 1941 г. включително.

    Коментиран от #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Пияни ушанки

    6 6 Отговор
    Посейдон е за борба с подводници ,бре тц тц тц

    Ма първо изтрезнейте пък тогава се опитвайте да разсъждавате.

    За какво му е на Посейдона да разузнава , а и какво може той да разузнае в сравнение с Глобъл хоук ,а Глобъл хоук всеки месец прелита над Украйна.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Различен

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "Минувач":

    Хъъъъъ!
    Я да видим?
    8 августа СССР объявил войну Японии, а 9 августа начал наступление и в течение 2 недель нанёс сокрушительное поражение японской Квантунской армии в Маньчжоу-го. 2 сентября в 9:02 по токийскому времени (в 4:02 по московскому времени) на борту американского линкора «Миссури» был подписан акт о безоговорочной капитуляции Японии. Крупнейшая война в истории человечества завершилась.
    Та я пак!
  • 40 Различен

    12 0 Отговор

    До коментар #38 от "Минувач":

    И още малко, па то модератора ще ме изтрие пак, без да знам защо!
    В составе Квантунской армии и подчиненных ей войск насчитывалось 37 пехотных и 7 кавалерийских дивизий, 22 пехотных, 2 танковых и 2 кавалерийских бригады (всего 1 млн 320 тыс. человек), 1155 танков, 6260 орудий, 1900 самолётов и 25 боевых кораблей. Квантунская армия располагала также бактериологическим оружием, подготовленным для применения против советских войск (см. «Отряд 731»).
    Абе, никаква армия, само милион и 320 хиляди!

    Коментиран от #43

  • 41 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "Минувач":

    "А правиш ли разлика между ЧАСТНА ФИРМА и ДЪРЖАВА?"

    Къде е това?

    Там където частните и корпоративни интереси са поставени в култ? Където дори монетният двор, тоест печатницата е частна? Или там, където избягаха основна част от нацистите след крахът на Третият райх? Или където се съхранява златото от хазната на нацистка Германия, включително и заграбеното? .. и. т.н. и т.н.

    Дали въпросният частен интерес е щял да бъде осъществен, ако е няма подкрепата на "държавата" или мълчаливото й съгласие? Все едно да има обявено ембарго, а някой си, съвсем без да се крие да бъде оставен да доставя огромни количества, да е доказано че е доставял и да не е направено нищо по въпроса, както по време на ембаргото, така и след това. За какво разлика на частен и държавен интерес говориш?

    Ти сигурен ли си, че за една и съща "държава" говорим? ;)

    Мъчиш се да избягаш от общата картинка, хвърляйки отделни епизоди. НЕ ТИ СЕ ОТДАВА!

    Коментиран от #44, #45

  • 42 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Минувач":

    ...активен си и дано ти плашат на пост, щото ако имаш супервайзор, които да преценява не количество, а ефективност гладен ще си останеш!
  • 43 Минувач

    3 11 Отговор

    До коментар #40 от "Различен":

    Действително русофилията е сляпа и не прощава. На 6 и на 9 август са хвърлени ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки, а на 2 септември на кораба Мисури е подписан договор за капитулация на Япония. И ти имаш наглостта да твърдиш, че руснаците за по-малко от месец са принудили японците да капитулират? Трябва да си с много болен мозък, ако действително вярваш в това.
  • 44 Минувач

    3 8 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    ФАКТ е, че съветска Русия, а не САЩ е била стратегически партньор на нацистка Германия от 23 август 1939до 22 юни 1941 година. Факт е, че Германия и Русия, а не САЩ подпалиха ВСВ поделяйки си Полша. факта, е че русия, а не САЩ е изключена от ОН заради агресията си срещу Финландия, и пак тя окупира Прибалтийските републики и Бесарабия.. това достатъчно ли ти е?,

    Коментиран от #47

  • 45 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    ...между другото, как така го виждаш, частна фирма да бъде оставена да доставя гориво на авиацията на врагът, когато интересите на държавата държавата са против него?! Това си е за измяна и е направо за разстрел?...освен, ако интересите на държавата не са точно това, което твърдиш!

    Стига толкова по темата. Прекалено много дупки ти станаха по балона...ами ти си го надувай!
  • 46 Неутрал

    10 2 Отговор
    Да беше чел история а не да ръсиш глупости. Ако не бяха САЩ и Великобритания Хитлер щеше да стигне до Владивосток,
    Към минувач . Зле си с историята . САЩ и Великобритания отварят втори фронт едва след като съветските войски разбиват хитлеристките при Курск. Излашени че, ще спрат на ламанша те тръгват да превземат Берлин но така и не успяват ссср го превземат.
    И не забравяй двете световни войни са финансирани от юдео краварите така си осигуриха 100 години охелен живот.

    Коментиран от #49, #51

  • 47 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #44 от "Минувач":

    ДА! Такива са фактите! Слагам ти плюсче за знания!

    ... но това пак не потвърждава тезата ти, че ВСВ е спечелена ОСНОВНО С ПОМОЩТА НА САЩ!

    Ролята САЩ във ВСВ е доста спорна и не може да се съпостави ВЪОБЩЕ, с ролята на Русия относно крайният резултат.

    Губи ти се общата картинка и финалният резултат!

    И иначе има доста обрати във ВСВ. Има и доста неоспорими факти, които не трябва да се разглеждат изолирано, а като следствие и причини.

    Коментиран от #50

  • 48 Биг Дик

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ekspert":

    Не може да са кравари негрите които чукат извънредно много щерки от соц. лагера и най вече евтини рускини /20,$ и всичко прайм/.Те са курвари!
  • 49 Янко

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "Неутрал":

    Да , САЩ се забавят с откриването на 2ри и 3 ти фронт съвсем умишлено ,по настоявате на Уинстън Чърчил.
    Той е бил много наясно ,че комунистическата зараза е дори по опасна от национал социалистическата и съюзната и фашистка идеологии. За това е и настоявал за изчакване ,за да може двата враждуващи колоса да се обезкървят възможно най много. И така и станало .

    Коментиран от #52

  • 50 Минувач

    2 10 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    " Ролята САЩ във ВСВ е доста спорна"
    Спорна е според руската пропагандна историография. Но нищо не казваш за безспорния факт, че нацистка германия и болшевишка Русия започнаха войната разделяйки си Полша. Това е безспорния факт, а не руските пропатандни твърдения, че ролята на САЩ била спорна!
  • 51 Минувач

    1 8 Отговор

    До коментар #46 от "Неутрал":

    Защо свързваш всичко единствено с откриването на Втория фронт?. Защото това са руските опорни точки, а всичко направено до това се оставя настрани. Забравя се, че през 1942 година има опит за дебаркиране на англичаните при Дюнкерк, който завършва трагично. как мислиш е могло да стане второто дебаркиране без струпване на достатъчно мощ. Откриването на Втори фронт го представяш като отиване на екскурзия. А дебаркирането в Италия през 1943-а година съвсем го забравяш.
  • 52 Минувач

    3 10 Отговор

    До коментар #49 от "Янко":

    " САЩ се забавят с откриването на 2ри и 3 ти фронт съвсем умишлено ,по настоявате на Уинстън Чърчил."
    Усвоил си руските пропаганди клишета и си останал само на това ниво!
  • 53 Малко повече

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "Минувач":

    Първата помощ руснаците получават в края на 1941г от началото на войната в Русия са минали вече 5-6 месеца в които руснаците воюват сам сами без никаква помощ. В тези 4-5 месеца Хитлер губи войната. Не е успял да изпълни нито един времеви план. През Месец Октомври е трябвало германците да са разгромили съветите и да са на линията Архангелск-Астрахан . От третата седмица на войната германските загуби на Ист. Фронт са около 4000 войника дневно и непрекъснато се увеличават , както пише НЩ Галдер. При превземането на Крим живота си губи 1 000 000 германски войник. Първата помощ са танковете Матилда и Валънтайн , трудно приложими в руски условия, и руснаците сами ги отказват. Обрата започва когато изтощените германски дивизии пред Москва , са пометени от новите свежи сибирски дивизии от Източната граница. Тези дивизии са воювали успешно преди това с японците и са чудесно комплектовани и обучени, докато голямата си част от руските войници на западната граница са събирани на бързо с 2-3 седмици обучение . Според западни експерти без помощта войната би се удължила с няколко месеца.

    Коментиран от #54, #55

  • 54 Минувач

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "Малко повече":

    При Москва германците са посрещнати от английски танкове и ПВО оръдия. Основни химически материали за производтво на боеприпаси също се внасят от великобритания. След това се включват и САЩ!
  • 55 Минувач

    3 7 Отговор

    До коментар #53 от "Малко повече":

    " Според западни експерти без помощта войната би се удължила с няколко месеца."
    кои западни експерти бе умник? Единствено руснаците отричат, ползата от ленд-лиза, докато западните експерти дават само сухите цифри и не се задълбават в коментарите..

    " При превземането на Крим живота си губи 1 000 000 германски войник."
    по-голяма глупост отдавна не бях чел. вие русофилите милионите не ги смятате за нищо, особено пък ако става дума за така близкия до сърцата ви Крим! лъжете повече и от руснаците.
  • 56 Фостата

    8 3 Отговор
    на сороснята!!!
    САЩ са агресорът в планетарен мащаб.
  • 57 Патриот

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Минувач":

    колко си назад не е истина.
    а защо САщ не напада Северна Корея?
    Ирак го нападна поради същите причини, поради които налага санкции на СК. защо за ИРак няма санкции, нито за СК инвазия?
    Едно "престъпление" - различна мярка.
    Хубаво е да попрочетеш малко повечко. Освен ако не си на заплата при чичо ти Сорос или на Козяк.
  • 58 Пентагона -коментар

    2 3 Отговор
    Глобъл хоук е прелетял над Кримския п-в .
    Не Посейдон а Глобъл хоук .
    Въпреки ,че тоя дрон не е стелт нещо не им се получава да го засекат.
  • 59 Я изкарай Гано

    0 0 Отговор
    Да очакват минометни обстрели като по руската военна база в Сирия.
  • 60 Гого

    3 0 Отговор
    Тука някои експерти пишат,че ако не били Америка и Англия,немците щели да стигнат до Владивосток.А бе учени,Америка се намесва през 1944 година във войната,когато вече е ясно кой побеждава и за да предотврати тоталното превземане на Европа от Руската армия.До тогава е помогнала само с 400 камиона.А Англия главата не е могла да си вдигне от немски бомбардировки,та да помогне на някого!
    Вие като пишете,прочитайте и по малко история,а не каквото ви дойде на акъла,само да е против Русия!