Last news in Fakti

9 Януари, 2018 09:34 1 993 35

Израел удари с ракети цели в Сирия

  • израел-
  • сирия-
  • въздушен удар
Израел удари с ракети цели в Сирия - 1
Снимка: Shutterstock

Сирийската армия съобщи в декларация, цитирана от държавните медии, че Израел е нанесъл въздушни и ракетни удари срещу сирийската територия тази нощ и рано сутринта.

Новината предаде Reuters.

Сирийската противовъздушна отбрана е улучила израелски самолет и е прехванала някои от ракетите, изстреляни от израелска територия. Това се казва в декларацията на сирийската армия, цитирана от световните агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кcaniba

    28 15 Отговор
    Невидимите Раптори със съветски ПВО системи от70-тте ги пуцат!

    Коментиран от #9, #10

  • 2 Барчо

    28 1 Отговор
    Ако не е срещу ИД безумието ще вземе връх и третата световна чука на вратата. Нагнетяване във всички точки на света и все някъде ще поддаде. Знаем причините за всички войни какви са. Само не знаем какъв идиотски повод ще се ползва за започването на тази.

    Коментиран от #4

  • 3 некойси

    37 4 Отговор
    Съвсем законен акт на агресия от страна на миропомазаните ... те могат да атакуват когото и когато си поискат и не са длъжни да дават обяснения.
    Някой ден ще дойде видов ден и оазиса ще увехне.
  • 4 Бесен Язовец

    21 7 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    И на мене ми намирисва на това дано не сме прави ама фактите на там водят още със свалянето на самолета над Сирия и случая с Курск на руснаците ще им писне

    Коментиран от #11

  • 5 Фостата

    19 8 Отговор
    на сороснята!!!
    Жидомасоните се надяват на луната ли да оцелеят, ако започне третата - окончателната!!!???
    те астронавтите дето билина луната умрехаот старост, други майтам не са ходили....
  • 6 Хахаха

    5 20 Отговор
    "Улучения" самолет се е приземил успешно на израелско летище, а "прихванатите" ракети са ударили целите си.

    Коментиран от #33, #35

  • 7 Е и как става

    24 4 Отговор
    този номер? Няма ли ООН, Съвет за сигурност към същото или нещо друго, което е в състояние да спре тези луди хора? Непонятно е как тези шепа евреи си развяват байрака както си искат, все едно че са някаква велика сила. Както са я подкарали, ням да свършат добре... Защо западните "морални ценности" се проявяват абсолютно избирателно? То може ли така? Я да вземем ние да изстреляме САМО ЕДНА ракета към която и да е страна, какво ли ще ни се случи? Какъв ли вой ще бъде нададен от целия "демократичен свят"? Както и в криминалния свят - чувството за безнаказаност води единствено до ескалиране на всякакви престъпления и извращения, нали?
  • 8 Наблюдател

    11 15 Отговор
    Вече втора година израелците удрят цели на сирийците, иранците и на терористите от Хамас и Хизбулла. А Русия изобщо не може да разпъне чадър над съюзниците си и да ги защити. А и не смее да се орепчи на евреите по незнайни причини.

    Коментиран от #13

  • 9 жщг

    5 17 Отговор

    До коментар #1 от "Кcaniba":

    Колко удариха руснаците ! От както С 400 е в Сирия ,"раптарите" са влизали 5-6 пъти и са поразявали бойни цели !!! За сега освен че няма свален ,няма и засечен от радарите !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 OMG WTF

    6 15 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    "Случая с Курск"? Може ли малко по-подробно (и грамотно)? Да не би екипажа да се е натаралянкал с уиски от Тенеси и от там да е американската връзка? Защото отказвам да повярвам, че изостанала с технологиите американска подводница е способна да потопи свръхтехнологичната Курск!
  • 12 georgi

    18 4 Отговор
    Израел по точно еврейската пасмина и ИД са съюзници-защо ли?
  • 13 Барчо

    11 8 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Руснаците ако не знаеш са там по покана на Сирия с определена цел. И тя се състои в подпомагане при унищожаването на ИД. Не руснаците да водят цялата тежест на войната, а да подпомага!!! Тя не е там за да сваля израелски, американски или на други държави самолетите. Набийте си го това в главата. Всичко останало е работа на самата Сирия. Отношенията и с американци, израелци, иранци и т.н. е работа на сирийското правителство, а не на въоръжените сили на Русия дислоцирани там временно. Руснаците там са ограничени във военните си действия и не могат да нанасят всякакви и по всички удари. Щом не са свалени тези летателни апарати и ракетите, значи не и е било позволено от самата Сирия. Щото нали не си представяш, че ако това става на територията на Русия ще се случи по този начин!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Наблюдател

    6 14 Отговор

    До коментар #13 от "Барчо":

    Тая покана прилича на разрешително за сафари за отстрел на сирийски жени и деца. Досега руските агресори за избили над 6000 а обичайните им цели са болници, родилни домове, училища, пазари и жилищни квартали. само оня ден са избили в провинция Идлиб 21 човека, от които 8 деца.
  • 15 Kcaniba

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "Барчо":

    Покана имаше и от България 1945,Унгария-1956, Чехословакия-1968, Афганистан.....

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Кики

    3 8 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    Крим, Прибалтика... Империята на злото и лъжата и троловете и , жалкари
  • 17 Kcaniba

    14 4 Отговор
    Ако не бяха поканени1944, от превратаджиите в София, се незнае, какво щеше да се случи с България!!!
    Британците и братята хамериканци, щяха със сигурност да изпепелят София с фосфор, да не говорим за териториалните загуби!!!
  • 18 Фостата

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    на сороснята!!!
    паметник на героичните американски бомбандировачи над София, сложихте ли!!!??
    Канили сте ги в Корея, Виетнам, Камбоджа, Чили, Куба, Уганда, Ирак, Либия,Сирия, Украина!!!!
    ФРГ са щастливи под американският ботуш, и се радват на докараните там, благодарение на политиките на САЩ , лекари и инжинери от ИДИЛ!!!

    Коментиран от #26

  • 19 Барчо

    13 6 Отговор
    Писма ми да пояснявам, че 1945 г ние сме по документи във война с Русия, а те са победители. Това е съвсем естествено като победени да има военно руско присъствие докато се приключат нещата. Тогава ако не знаеш, ма да знаеш се разпределят сферите на влияние между капитала и комунизма. Преначертават се граници. Що се отнася до Унгария, Чехословакия нещата стоят по-различно. По онава време ЦРУ и ФБР хвърлят изключително много пари, за да се подкопае социалистическия строй там. Не си чел, но аз съм чел доста и различна литература. Там се стига до изстъпления като палежи, убийства и т.н., което е несъвместимо със строя. Правителствата не могат да се справят сами, пък и не искат да се стигне до гражданска война и парещите картофи ги вадят съюзниците. Точка по въпроса. А не знам дали се сещаш, че ако ФБС организира нещо подобно да речем в Германия, какво ще се случи!!! Тогава ще запееш друга песничка. Ми то краварчетата са тук, защото има член 5ти и са избили мръсните комунисти. Нали се сещаш, че във Варшавския договор също има член, който по съдържание не се е различавал кой знае колко от въпросния член 5ти на НАТОто. В Германия има 177 американски военни бази на днешна дата 09.01.2018 г. Точно така. Не е грешка. 177 - сто седемдесет и седем броя цифром и словом. Американските войници, които служат в тези бази наброяват повече, отколкото цялата армия на Белгия. Това как ти звучи? щото на мен ми звучи като окупация. Всеки следващ канцлер на Германия първата му

    Коментиран от #20, #24, #25

  • 20 Барчо

    10 7 Отговор

    До коментар #19 от "Барчо":

    Първата работа на всеки новоизбран канцлер на Германия е немедленно да се яви в САЩ, за да му се набие в канчето какво може и какво не може точка по точка. Да не мислиш че случките с бежанците в Германия са вследствие на личното решение на Меркел? Ако това го мислиш, значи нещо ти куца логиката. Нито немския народ иска това, нито Меркел. Само че Големия бял вожд, който живее в голямата бяла сграда във Вашингтон е казал друго. Не може да убедиш никой, че немските държавници искат да унищожат немския народ, защото точно това става в момента. Така че не ми приказвай врели некипели за Руски окупации, щото е смешно. Извади си главата и мисли с нея самостоятелно.
  • 21 Киро

    6 12 Отговор
    Хаха, ма кво да им направят, местните индианци, въоръжени с прашки от руските пияници, стрелят по истински самолети.

    И къв да е резултата?!

    За пореден път лъсва голия зад..к на руските тенекии - само с пропаганда не става!
    Евреите си правят каквото си искат в небето над Сирия, а разни очукани от живота тролове с ушанки съскат.
    Ми да съскат, те друго не могат.

    ХАХАААААА

    Коментиран от #27

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Наблюдател

    5 6 Отговор

    До коментар #19 от "Барчо":

    Защо русофилите постоянно лъжете. През 1945 г не сме "по документи във война с Русия". Примирието е подписано на 28 октомври 1944 година в Москва, между правителството на България, от една страна, и правителствата на Съветския съюз, Великобритания и САЩ, от друга.

    Коментиран от #29, #30

  • 26 Русофилски лъжи

    5 6 Отговор

    До коментар #18 от "Фостата":

    ..." паметник на героичните американски бомбандировачи над София, сложихте ли!!!??"

    Паметника е поставен на АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ от АМЕРИКАНСКИ СПОНСОРИ. И не е паметник, а паметна плоча висока около 2 метра. за разлика от 54 метровия мастодонта в прослава на ОКУПАЦИОННАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ.

    Коментиран от #28, #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    Чети бе, пич, чети и учи! Разпределение на сфери на влияние. Не ти ли стана ясно. Ония гоуемите се споразумяват какво да стане и амери, ингилизи, френчета се съгласяват наша България от капиталистическа да стане социалистическа. Сещаш ли се? Ако не ти пояснявам. Смяна на обществено икономическия строй. Това става ако си чел историята с оръжие и кръв. Национализация, ТКЗС, фабрики и т.н. ако ти говори нещо.
    И за да те изпреваря за 10.11.1989 г нямаше смяна на обществения строй в България. Просто дойдоха мошеници и си направиха държава. Капитализма освен че се гради на частната собственост и конкуренцията има и планиране, така наречените квоти. Но също така има и стройна данъчна система, както и в повечето случаи неподкупна съдебна и изпълнителна власт. Нищо от това тук го няма, освен частната собственост. Само че тя е в ръцете на мошеници, които си имат всички правителствата до сега. По тази причина в България няма и няма и да има развитие и средна класа.
  • 30 Барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    А и примирие не значи, че имаме окончателно подписан мирен договор, нали така. Единствено с това примирие се осигурява да не гинат напразно хора от едната и другата страна. То е временно докато не се поставят условията от победителя и не бъдат приети от победения. До тогава няма закон или нещо подобно, което да накара победителя да напусне територията на победения. А мирния договор е подписан от СССР чак през август 1947 г

    Коментиран от #31

  • 31 Наблюдател

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Барчо":

    Извърташ като лъжлив русофил. Пишеш, че сме в състояние на война, а сега увърташ, че примирие не било мир. Като не е било мир защо се бием в състава на Трити Украински фронт заедно с руснаците срещу Германия? И това дава ли право на руската кочина да задължава България да издържа войската и у нас?

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 идилец

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хахаха":

    А ти беше там! Десет дни яде, пи и се весели! И мюслитата те взеха за девица!
  • 34 Дивуй

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Наблюдател":

    Пич , недей да се пенявиш , чети исторически доказани факти или върви питай Чърчил той най добре знае истината
  • 35 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хахаха":

    Отвъд това какво лъжат едните и другите, ПВО ракетите са осколъчни и не е рядкост ударен самолет да се прибере в базата си. След това обаче става само за скрап.