14 Януари, 2018 13:17 1 947 16

САЩ искат да повлияят на изборите в Русия

  • сащ-
  • избори-
  • русия

Обвинения от страна на Сергей Рябков

САЩ искат да повлияят на изборите в Русия - 1
Снимка: БТА/AP

САЩ се опитват да повлияят на изборите в Русия. Това заяви руският заместник - външен министър Сергей Рябков, цитиран от ТАСС.

Според него американските власти се опитват да влияят на вътрешните работи в Русия чрез налагането на нови санкции.

„Ние се отнасяме философски към всичко това. Виждаме пореден опит да се повлияе на ситуацията в Русия. Особено, когато предстоят президентски избори“, заяви Рябков.

Президентските избори в Русия ще се проведат през март, като вече имаше обвинения за опити за вмешателство от американска страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    12 36 Отговор
    За да се повлияе на нещо, то трябва да съществува. Така, че само на болен мозък може да му се стори , че в руската кочина ще има президентсдки избори, върху, които може да бъде повлияно. Но пияните ушанвки по стар руски обичай искат да обвинят противниците си в това, което самите те вършат. Но няма нормален човек на света, който да вярва вече на руските лъжи!

    Коментиран от #2

  • 2 Хей ЕНИЧАР

    21 10 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ти си български ЕНИЧАР. Не е нужно всеки път да го показваш. ЗЯПАЙ и СКАЧАЙ за сега, а за после ще видим.

    Коментиран от #3

  • 3 Диди

    11 22 Отговор

    До коментар #2 от "Хей ЕНИЧАР":

    А ти поддържаш една диктатура. Млъкни и гледай за сега,пък като му дойде времето,то Путин пак ще се САМОИЗБЕРЕ. НЯМА НУЖДА ОТ ИЗБОРИ.
    Русия,която се меши във вътрешната политика на други държава,сега ревнала,че и на нея ще се месят.Честито.

    Коментиран от #5

  • 4 Pok

    4 15 Отговор
    Крадеца вика - дръжте крадеца.😂😂😂
  • 5 А ти какво поддържаш

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    ... или ако се повтаря постоянно от западните държави, че били демократични, то лоботомираните като теб смятат, че е така, нали? Поживей 20ина години на запад и ще разбереш, че са най-пропадналите и корумпирани режими. А диктаторите там са доста повече...

    Коментиран от #6, #8, #10, #11

  • 6 Киро 2

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "А ти какво поддържаш":

    Ало ти на коя планетата живееш че пишеш такива простотии, я ела на себе си. Червена подлога. Половин България избяга да живее на запад. Защо ли?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 АААААА

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "А ти какво поддържаш":

    Демокрацията, във вида в който съществува сега в повечето държави, се отдалечава от основната ѝ концепция и по скоро се явява като завеса зад която се крие олигархията, но на запад хората поне имат избор кой да ги управлява. Какво да говорим дори когато Путин не допуска основните си конкуренти от опозицията на изборите.
  • 9 гончо

    0 0 Отговор
    Едно време и лакеите бягали в древния Рим, за да станат роби. Останалите дошли по-късно със завоевателите, които разрушили древния Рим и изградили нова цивилизация. По този повод един древен мъдрец е казал- това което хората приемат за велико, сред боговете е почти винаги нищожно. Нищожното сред хората, често пъти е велико сред боговете.
  • 10 Диди

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "А ти какво поддържаш":

    Не ми обяснявай какво е демокрация и т.н.
    От 1984г.живея в Германия.Мислиш ли,че трябва да ми обясняваш как живеели хората,какви са законите,какви права имат,какви перспективи,какви задължения,каква култура,каква дисциплина,традиция,политика и прочие.

    Коментиран от #12

  • 11 Барчо

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "А ти какво поддържаш":

    Непрекъснатото повтаряне на една и съща лъжа в един момент става истина в лабилните глави на такива като диди, коне, историци юристи и т.н. Тя обаче никога няма да стане истина в главите, където имат собствен мозък. А истината все пак ще се научи, ако не да възтържествува. Защото истината за химическото оръжие на Садам се научи, но тя все пак не възтържествува.
  • 12 Барчо

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Това го обясни на чалмата, която ще ти прави разни работи в някой тъмен ъгъл някой ден. А може и в някое мазе като на американската тинейджърка за седмица. Да не забравиш да си носиш наказателния кодекс да му четеш през това време какво може и какво не. Шанса това да ти се случи все повече се увеличава с времето. Да не запееш в друг хор тогава?

    Коментиран от #14

  • 13 Диди

    2 4 Отговор
    Русофиле,не ме поучавай как да водя живота си.По добре се грижи сеДоста ограничен спектър имаш.
  • 14 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Русофиле,не ме поучавай как да водя живота си.По добре се грижи за себе си.Доста ограничен спектър имаш.

    Коментиран от #15

  • 15 Гюнтер

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    САЩ искат, ама не могат! Руснаците могат и го правят когато си искат! А ти марш да миеш чиниите!

    Коментиран от #16

  • 16 Диди

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гюнтер":

    Руснаците искат,ама нищо не могът.Така и ще си останат,ограничени,изолирани от световното общество.От злоба сигурно си позеленял,ха ха.