18 Януари, 2018 12:55 2 880 18

Москва: Тръмп лъже

  • русия-
  • северна корея-
  • ким чен-ун

Русия отхвърли обвиненията на Белия дом, че нарушава санкциите срещу Северна Корея

Москва: Тръмп лъже - 1
Снимка: БТА/АР

Москва смята за напълно необосновани обвиненията на президента на САЩ, че Русия нарушава санкциите на ООН срещу Северна Корея, предаде Reuters.

Агенцията се позовава на анонимен източник от руското външно министерство, цитиран от "Интерфакс".

Вчера в интервю за Reuters Доналд Тръмп каза, че Русия помага на Северна Корея да заобикаля санкциите и че вероятно съдейства за снабдяването на Пхенян с всичко, което Пекин е престанал да му доставя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кcaniba

    25 5 Отговор
    козяк в траур!!!
    Тръмп загази, руските хакери няма да го преизберат, определено
  • 2 Kcanisanaiba

    15 20 Отговор
    Когато мацква каже нещо, някъде по света детектор на лъжата дава на късо !!!
  • 3 гост

    12 5 Отговор
    Тръмп лъже ,ама и ние не сме честни
  • 4 Русофилски лъжи

    14 28 Отговор
    Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. дори историята на Рашка-говняшка е пълна с лъжи и измислици! Единствено малоямници могат да вярват на руските лъжи.
  • 5 Българин

    5 24 Отговор
    Много ми тежи че ще го кажа ама парите ми трябват: Русия лъже!
  • 6 OMG WTF

    19 6 Отговор
    САЩ искат да завземат контрабандните канали на петрол за С.К и те да изкарват парите!
  • 7 Диди

    17 8 Отговор
    САЩ лъжат -лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат лъжат
    Изобщо САЩ лъжат че съществуват това на картата на света дето го представя за С.Америка е холограма!
  • 8 Бесен Язовец

    15 4 Отговор
    Според мен от САЩ лъжат даже че Доналд Тръмп е президент а това което се случва от 1 г.насам всъщност е вечерното комедийно ШОУ на Д.Тръмп което се излъчва на живо от Белия Дом!
  • 9 наблюдател

    8 17 Отговор
    А бе къде е месния руски трол с многото IP адреси? Да не са го уволнили, или рашките свършиха парите? Сега като няма кой да ми цъка десетки минуси и да пише постове с диви хвалебствия за Путин стана ясно къде е истината. Само дето ми е скучно :).

    Коментиран от #10, #11

  • 10 OMG WTF

    5 14 Отговор

    До коментар #9 от "наблюдател":

    Рашката върви усилено към фалит и това няма как да не окаже влияние и на руските тролове. Няма пари за копейчици и тук остана единствено Язовеца да брани родината си. Пише с няколко различни прякора (в това число и с прякори на доказани българофили и русофоби), но за съжаление е толкова неграмотен, че отдалече си личи. Не че сме очаквали нещо друго от един заварчик. А за десетките IP-та - > и от това няма нужда. Както казах, копейките намаляват и факти.бг не могат и една нормална система за оценяване да си направят. Достатъчни са ти няколко устройства, всяко с по няколко браузъра и готово. Цъкаш минуси и плюсове на воля. Естествено, трябва да си прост неграмотен и безработен заварчик, защото е трудоемко и човек с личен живот трудно ще го прави.
  • 11 Kcaniba

    5 10 Отговор

    До коментар #9 от "наблюдател":

    Когато отсъстват вероятно пият,а още по вероятно е да се забавляват с а.алните броеници,получени за нова година от дядо мраз!И те така....

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Kcaniba

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Ти си броеницата, тролак
  • 13 Бай хой

    6 5 Отговор
    А ве Факти не ви ли писна от едни и същи опорни точки. Русия лъже защото е Русия. Путин е такъв и такъв, диктатор, щял да става пожизнен император макар че това са изказвания единствено на негови опозиционери и отново се изопачават фактите. Не се гледат фактите. Руснаците са бедни защото такава е опорната точка без оглед на фактите. Същото за комунизма, техниката и какво ли не. Тук май дебилите са повече от 80%. Факт.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Барчо

    2 2 Отговор
    САЩ казали това, казали онова и то трябва да е истина. Изказването е действително, но съдържанието си е в повечето пъти само някакво твърдение, без да е подплътено с факти. Така наглед казаните истина в действителност са твърдения за подозрения и в повечето случаи се оказват долна лъжа.

    Коментиран от #18

  • 18 Барчо

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    Като пример. Притежание на химическото оръжие на Кадафи и Садам беше твърдение и светът ги прие за истина, но в последствие се оказа че са долна лъжа. И какво от това. И двамата ги погребаха, заедно с държавите и, които вече на практика са гротески на такива.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания