18 Януари, 2018 15:20 789 1

Правят сериал по скандалната книга за Тръмп

  • доналд тръмп-
  • книга-
  • сериал-
  • майкъл улф-
  • огън и ярост

"Огън и ярост" е номер едно по продажби в сайта Amazon

Книгата "Огън и ярост", която описва предизборната кампания и първата година от президентството на Доналд Тръмп, ще бъде адаптирана за телевизията, съобщи ТАСС, цитирайки Hollywood Reporter.

Правата върху книгата на журналиста Майкъл Улф, в която хора от обкръжението на Тръмп изказват съмнения в способността му да управлява, бяха продадени на компанията "Индевър кънтент". Улф ще е продуцент на новия сериал.

Книгата му включва изказвания на Тръмп и около 200 негови съветници по повод 18-те месеца, свързани с предизборната му кампания и първата година от президентството му.

Улф твърди, че Тръмп е некомпетентен държавен глава, който в края на деня гледа телевизия и разговаря по телефона с приятели, за да се оплаква.

След като се опита да забрани книгата, но опитите му се оказаха неуспешни, Тръмп заяви, че тя е изпъстрена с лъжи. Членове на екипа му побързаха да възхвалят гениалността на шефа си.

Откакто беше публикувана в САЩ, книгата е номер едно по продажби в сайта Amazon.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    1 0 Отговор
    Аз като чета новини за Тръмп и после вечер мастурбирам, не знам дали е нормалноно но все пак живеем в модерни времена и смятам че човек не трябва да се крие