Last news in Fakti

20 Януари, 2018 10:23 1 752 6

Лондон не иска повече в ЕС

  • великобритания-
  • тереза мей-
  • брекзит-
  • ес

Втори референдум за Брекзит няма да има, увери британският премиер

Лондон не иска повече в ЕС - 1
Снимки: БТА/АР

Втори референдум във Великобритания по въпроса за излизането от ЕС няма да има, заяви премиерът Тереза Мей в интервю за германския в. Bild.

"Не, втори референдум няма да има. Парламентът даде право на избор на британската общественост и тя взе своето решение. Ние напускаме ЕС, но не и Европа, искаме партньорство с ЕС", заяви Мей.
По думите й Великобритания не възнамерява "да изгори всички мостове".

"Имаме общи интереси и сме изправени пред общи предизвикателства", посочи тя и увери, че Великобритания е готова да изпълнява задълженията си по обезпечаването на колективната сигурност.

Лондон не иска повече в ЕС

"Не затваряме вратата. Трансграничният поток на стоки е важен и за двете страни. Искаме да се договорим с ЕС за всеобхватно споразумение за свободна търговия, както и за партньорство в областта на сигурността", каза Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомофоб

    11 15 Отговор
    Че кой нормално мислещ иска още в ЕС освен онези 5 човека, които смучат всички пари еврофондовете(според Радан)?
    Нека ми ми отговарят само хора от останалите 20%. Не ми се спори с идиоти и олигофрени
  • 2 До Хомото

    10 6 Отговор
    Идиоте,марш при Путя,там ще ти е “по-добре”

    Коментиран от #3

  • 3 Боцмана

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "До Хомото":

    Явно ти умнико си закачен на хранилка при некадърниците ,които вече са 10 год. на власт и все станишката дето им е виновен . Източиха еврофондове,банки,заеми,здравето на хората и какво ли не . Някой като ви каже истината , отговора ви марш в Русия , жалки сте .

    Коментиран от #4

  • 4 Да да

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Боцмана":

    Боцмане,незнам как четете новините и виждате икономическото развитие на България през различнте управления,но съдейки по това къде емигрират българите е ясно че ЕС е между 500 и 1000 пъти по-предпочитан от Русия. Защо е така,ти ще ни разясниш чрез теорията на неверната истина ! По-интересен е случая на хора които работят за скапаните 1000-2000 евро в ЕС,вместо да отидат за крупните 30 000 рубли в любимата им Русия или 1300 лири в анадолския вилает. Винаги съм се чудел как точно си ги обяснявате тези факти! Какви възможности за разсъждения и отричане притежавате! Вие сте корифеи в самозалъгването!Издайте книга! Не крийте своите възможности от нормалните хора!
  • 5 незнайко

    5 1 Отговор
    Пълно ембарго за 1 година, за да почнат да мислят с главите си !!! Добър е бил замисъла на Хитлер, да бомбандира Лондон. Не желаят в ЕС, защото не могат да КОМАНДВАТ САМОСТОЯТЕЛНО, както са свикнали !
  • 6 Вълчан

    3 0 Отговор
    Хората се опариха от идиоти имигранти.Защо ги упрекваме че селяци и мюслита навлязоха във страната им.Ами те и Полша...Чехия....Унгария и те надигат глава.Този Европеиски съюз оправя икономиката на 3-4 страни.Другите сме консуматори на евтина храна и донор за евтина работна ръка.
Новини по държави: