Last news in Fakti

22 Януари, 2018 19:06 1 438 0

Любовна драма доведе до стрелба в училище

  • сащ-
  • тексас-
  • стрелба-
  • училище-
  • любовна драма

15-годишно момиче е ранено

Любовна драма доведе до стрелба в училище - 1
Снимка: БТА/ AP

Американските медии съобщиха за стрелба в гимназия в малко градче, намиращо се южно от град Далас. Полиция беше изпратена към училището в щата Тексас, предаде CBS News.

Според източници не става въпрос за терористично нападение или масова стрелба. 16-годишен тийнейджър е стрелял по 15-годишно момиче, като основната версия е за скандал между двамата. Никой друг не е бил ранен.

Пострадалата тийнейджърка е транспортирана с хеликоптер до болницата. Въоръженият нападател е арестуван от силите на реда. Всички ученици са били евакуирани от гимназията, посочи местният шериф.

Към училището веднага са тръгнали родителите на децата, притеснени за тяхното здраве. Полицията потвърди, че е имало стрелба, но успокои местните, че стрелецът е задържан и ситуацията вече е под контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА