25 Януари, 2018 17:16 7 343 3

Скандал: Секс срещу шофьорска книжка

  • румъния-
  • полиция-
  • секс-
  • шофьорска книжка

Пътен полицай в Букурещ е съден по обвинения, че е поискал секс, за да не отнеме документи

Скандал: Секс срещу шофьорска книжка - 1
Снимка: Shutterstock

Служител на букурещката Пътна полиция е в основата на нов сексуален скандал: полицаят е съден по обвинения, че е поискал секс-услуги от водачка на пътно-превозно средство, за да не отнеме шофьорската й книжка след инцидент, съобщава информационният сайт "Зиаре".

На 27 април 2017 г. в Бюрото за леки пътно-транспортни произшествия в Букурещ се явила жена, която била предизвикала пътен инцидент. Според обвиненията полицай Габриел Пержу поискал от нея сексуални услуги, за да не й наложи санкции.

Полицаят твърди, че жената го посетила два пъти, като по време на второто си посещение направила запис без той да знае. По думите му при първия им разговор той говорел за глоби, а тя излязла с предложения. Според него при втория разговор "жената го провокирала да каже някои неща, за да звучи сякаш той подкрепя това".

Това е вторият сексуален скандал в букурещката Пътна полиция напоследък. В началото на месеца пътен полицай бе обвинен в сексуално посегателство над две деца. Други 22 полицаи са разследвани по подозрения, че са го прикривали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    28 3 Отговор
    Сексът е "платежна монета" още кога сме били маймуни, жените почнаха да се вземат много на сериозно, едно нещо е насилствено сексуално посегателство, друго СЪВСЕМ НОРМАЛНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЕКС

    Коментиран от #2

  • 2 Патриот

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "Моамар":

    Много си прав с това глаголно време.
    Какли млади момичета без два месеца трудов стаж карат лъскави автомобили, които малцина българи биха си позволили?
    Ами със сех. Това обаче не бива да се счита за проституция в нинакъв случай.
    Искам да изчукам изпитваща от ДАИ за Д-категория.
  • 3 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    нормални неща
    кой става полицай
Новини по държави: