26 Януари, 2018 11:21 4 398 8

Дъщерята на Путин се развежда

  • русия-
  • развод-
  • дъщеря-
  • екатерина тихонова-
  • владимир путин-
  • кирил шамалов-
  • зет-
  • сибур

Тихонова е акробатична танцьорка

Дъщерята на Путин се развежда - 1
Снимка: Shutterstock

Екатерина Тихонова, дъщеря на руския президент Владимир Путин, се е разделила със съпруга си, предаде „Блумбърг“, позовавайки се на свои източници, пожелали анонимност. Дъщерята на държавния глава се развежда с бизнесмена Кирил Шамалов, който беше икономически съветник в руското правителство. Изданието посочва, че Путин е помагал през годините на Шамалов за икономическия му възход.

Шамалов се е върнал на работа като директор на крупния петролен холдинг „Сибур“. „Блумбърг“ посочва, че отношенията между бизнесмена и дъщерята на президента са нагледен пример за тайните начини, по които руският лидер свързва семейство и бизнес в едно.

Възходът на руснака започва през 2012 година, когато е вицепрезидент на „Сибур“. Вече бившата половинка на Екатерина Тихонова придоби дял от още 17% в голямата компания. Тогава, през 2014 година, той получи заем от „Газпромбанк“ в размер на $2.2 милиарда. Бизнесменът беше на 32 години по това време.

През годините все повече се говореше за връзките на Шамалов с руския политически елит и облагите от тези отношения. „Сибур“ обяви, че бизнесменът се е издигнал в йерархията благодарение на представянето си, а не на връзките с Путин. Руският президент обаче е критикуван, че е обкръжен от кръг олигарси, с които съвместно управляват страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    24 5 Отговор
    кой го интересува?
  • 2 москал

    12 14 Отговор
    А много важно, те и на дребосъка ще му тропнат сандалките тия дни!
  • 3 hard

    10 6 Отговор
    Ми нали на руснака семейството му е най-хубавото в целия свят.Дори Путин е най-уважаваният президент и човек в света пък виж какво става там.Е явно някои са му повярвали повечко.Това което става аъа семейството му изобщо не е достойно за човек като Путин!!!
  • 4 Истината винаги боли

    11 3 Отговор
    Заем за 2,2милиарда долара на зетчето,тези започнат ли,, промяната" ще бъде като Октомврийската революция,само че не с ескадрони,а със С 500...
  • 5 гражданин

    8 5 Отговор
    Лъжи, крадене както при нас преди 89-а год и до 2008/9г.и така Путин съсипва "" федерацията си"'!
  • 6 СССРБАРЕТА

    11 8 Отговор
    Ами на Тръмп зет му Джарет Къшнър му е съветник и е в американската администрация кравари!!! Освен това и дъщеря си е набутал със хубава държавна служба пък нищо не говорите!!!
  • 7 чалга

    9 7 Отговор
    Свинарите са в все по-голям упадък и винаги някой друг им е виновен.Също като при нашето Бкп!!!Всичко хубаво за себе си го издокарават във фалшиви новини колко много са добре, а народа на Свинаря постоянно е пиян!!!
  • 8 незнайко

    1 1 Отговор
    Нормално е за богатите хора да си търсят и богати половинки . Това е откак свят светува и е най показателно в Англия . Знаете какво стана с Даяна !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания