Last news in Fakti

29 Януари, 2018 13:32 2 472 1

Том Круз тренира като за световно (ВИДЕО)

  • том круз-
  • мисията невъзможна

Актьорът се подложил на всекидневна 10-часова рехабилитация, за да поднови снимките на "Мисията невъзможна"

Том Круз тренира като за световно (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Актьорът Том Круз е отделял по 8-10 часа дневно за рехабилитация на глезена си, за да поднови снимките на "Мисията невъзможна 6", съобщи Contactmusic.

55-годишната звезда получи фрактура на глезена при изпълнение на каскада на снимачната площадка на филма в Лондон през август.

Той пострада при опит да прескочи разстоянието между две високи сгради. Инцидентът наложи спиране на снимките на шестата част от шпионската сага, но компанията увери, че въпреки това филмът ще излезе на голям екран на 27 юли 2018 г., както е по план.

Том е започнал програмата за рехабилитация, за да се увери, че ще може снимките да продължат.
"Глезенът ми все още е счупен, но се справям добре. Не е напълно излекуван, но вече снимаме и имаме обявена дата за премиерата, така че трябва да продължавам. Отделях по 8-10 часа на ден, седем дни в седмицата за рехабилитация, защото все още имаме големи каскади за заснемане", каза актьорът.

Том е известен с това, че сам изпълнява повечето си каскади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ВНИМАВА

    4 4 Отговор
    Ами явно трябва вече да оставя опасните моменти на дубльорите, одъртя и няма да е във форма както преди.