3 Февруари, 2018 19:50 7 458 8

Руският скандал е огромна победа за Путин

  • сащ-
  • владимир путин-
  • русия

Според Марк Стийнн ситуацията е изключително изгодна за Русия

Канадският публицист и политически наблюдател Марк Стайн анализира ситуацията в САЩ във връзка с т.нар. "руска намеса" в изборите и скандалите около разследването. В ефира на Fox News той отбеляза, че вътрешните разногласия в страната растат - ФБР настоява на "руската намеса" в американските избори, което води до пълна парализа на властта, пише Епицентър.

Според експерта, въпреки широко разпространеното на Запад мнение, Москва не се е намесвала в изборите в САЩ - няма никакви доказателства за това. Въпреки това ситуацията в Америка е изключително изгодна за Русия.

"На практика разследването на "руската наеса" е громна победа за Владимир Путин", отбелязва Стайн.

Според канадския експерт безпочвените обвинения срещу Тръмп и Русия са довели до това, че авторите им силно са се компрометирали. В резултат държавните институции на САЩ са напълно парализирани. А "руското разследване" на ФБР в голяма степен е спомогнало за това.

Нищо не може да е по-изгодно за Русия от конфликта на американските чиновници с Белия дом. Това подрива доверието на обикновените американски граждани към ръководството на страната, отбелязва Стайн.

В крайна сметка, вътрешното противопоставяне в САЩ, което компрометира и двете противостоящи си страни, е от полза на всички потенциални противници на Вашингтон, отбелязва експертът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    14 34 Отговор
    Борисов, Путин и Ердоган са трите най-големи лидера в региона

    Коментиран от #5, #8

  • 2 Бесен Язовец

    11 26 Отговор
    Ако Борисов постигне добри отношения с Турция и Македония ще е голям успех

    Коментиран от #3

  • 3 Джуров

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Това ти е първи точен коментар от месеци насам

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Коко

    11 2 Отговор
    Краварите се чудят каде да разспалват войни та затова е цялата история и в това най ги бива а дори и спечелена такава нямят Ким си нАправи гаргара с перуката вън долна краварска измет от БГ
  • 7 Бесен Язовец

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джуров":

    Това не съм аз това е някакъв плагиат.
  • 8 хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    като изключим Борисов и донякъде Ердоган като цяло си прав хахаха