4 Февруари, 2018 08:41 3 236 8

Джихадистите с двойно гражданство остават без германски паспорт

  • джихадисти-
  • германия-
  • паспорт

Берлин засилва мерките за сигурност чрез повече видео наблюдение и полиция

Джихадистите с двойно гражданство остават без германски паспорт - 1

Джихадистите с двойно гражданство могат да останат без германски паспорт, съобщават местни медии.

Според тях тези нови рестриктивни мерки са били договорени в преговорите за коалиция между Германската социалдемократическа партия (ГСДП) и консервативният блок на Християндемократическия и християнсоциалния съюз (ХДС/ ХСС).

Преговарящите партии смятат да разширят видеонаблюдението на площади и гари, и да увеличат числеността на служителите на правосъдието с 6000 души. Според плана на ГСДП и ХДС/ ХСС в германските сили за сигурност ще бъдат назначени 7500 нови сътрудници.

Значително подкрепление се очаква и в службите за борба с киберпрестъпността.

Преговарящите партии са си поставили за цел до края на днешния ден да стигнат до сделка за подновяване на голямата коалицията, която управлява най-голямата икономика в Европа от 2013 г.

Десетки джихадисти са влезли в Германия като бежанци, разкри преди месеци сп. „Шпигел“. Германските служби за сигурност пък следят стотиците германци, които са заминали за Сирия от началото на гражданската война в страната. Дейността на местните джамии също се наблюдава от Службата за защита на конституцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    19 4 Отговор
    Ако Меркел беше послушала Ердоган ,да се направи мирна зона в самата Сирия сега нямаха да имат такъв проблем...една шепа евррпкйски акционери печелят от хаоса в Близкия изток,но страдат народите на Европа от бежанците
  • 2 Истината

    15 2 Отговор
    Хасане, ти мислиш че и пука за народа ли?
    Немците и дупе дават за евтина работна ръка!
  • 3 Хасан

    7 3 Отговор
    Ами тогава да не се сърдят ако в спалнята си,в стаята на жена си ,и в стаята на момчето си си намерят мургав сириец...
  • 4 ОНЯ

    1 0 Отговор
    SIEG
  • 5 Диди

    3 1 Отговор
    Джихадисти,които са заминали за Сирия,за да се бият заедно с ИД,,не трябва да се допускат обратно в Германия,като предваринелно им се отнеме немското гражданство.В преговорите между партията на Меркел и Шулц,проблемът е този,че Шулц иска на бежанците,които са в Германия,да им се позволи,семействата им да дойдат при тях.Меркел не иска това.До август няма да допуснат това,но след това ще разрешат да дойдат 1000 човека на месец ,За в бъдеще ще стане трудно бежавцине да идват в Гелмания.
  • 6 Реалист

    2 1 Отговор
    Ще приемат бежанци а ще връщат турци на ер_домуз
  • 7 Патриот

    1 0 Отговор
    Това е толкова нетолерантно от нейна страна.
    Къде е онази толерастия, типична за Гейропа?
  • 8 чалма тв

    2 0 Отговор
    Европа ще има, докато има Християнските ценности. В исляма не сещам за такива,освен да убиеш жена с камъни и който вземе по голям камък и улучи пръв ,отива направо в рая при малки девойки на крехка възраст.Трябва да признаем дивата страна на тази религия, и в момента се извършват тези варварски престъпления, но питаш ли ги мюслимане за това, отговора е - исляма е мир, това не са мюслимани. Е като ходи в джамия и се казва Ахмед или Момахамед,Абдула ,Хасан и после реже глави или убива жена, само защото излязла сама да купи хляб, какви са тези изроди - сигурно Трети пол. Това не е внушение , а истина и го знаят най добре самите те , но нали защо да разваляш рахатлъка на аксакали с бради за такива глупости.За това най добре всички обратно в у дома при мама и татко , защото ви никога няма да станете като европейски граждани,опита го показа- ФАКТ
Новини по държави: