5 Февруари, 2018 10:20 2 513 9

Берлин: Новата ядрена надпревара вече е в ход

  • зигмар габриел-
  • ядрено оръжие

Последната версия на ядрената доктрина на САЩ е свидетелство за това, твърди външният министър на Германия

Берлин: Новата ядрена надпревара вече е в ход - 1
Снимки: БТА/АР

Новата версия на ядрената доктрина на САЩ е свидетелство за това, че вече е в ход новата надпревара за ядрено въоръжаване.

Това твърди външният министър на Германия Зигмар Габриел, цитиран от Reuters.

"Решението на администрацията на САЩ за ново тактическо ядрено оръжие показва, че спиралата на нова надпревара при ядрените оръжия вече е факт. Както и по време на Студената война, за нас в Европа това представлява особена опасност“, заяви първият дипломат на Берлин.

Берлин: Новата ядрена надпревара вече е в ход

Габриел смята, че "следва да се отнасяме с тревога“ към развитието на нови ядрени оръжия. По думите му са необходими "нови инициативи за контрол и разоръжаване“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    14 9 Отговор
    Други снимки нямате ли? Нямате и САЩ нямат, чакат Холивуд да ги произведе :D

    Коментиран от #3

  • 2 Медведев

    7 12 Отговор
    и у нас нет денег - подождите

    Коментиран от #6

  • 3 Че Го Барате

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    Не , но имаме много хубави рисунки
  • 4 пепи

    5 4 Отговор
    Германците от доста време са си бита карта.Доста държави ги изпревариха.Ако преди са били в топ страните,сега са в топ страните на бачкаторите.
  • 5 оръжейника

    4 8 Отговор
    Това нещо в този силоз ще ли може поне да напусне силоза да оставим да плаши когото ида е ?! Вижте само тази платформа вдясно колко е изтрита и сигурно е от 1955 год ха ха най много някой янки да пропадне през нея в силоза !Та се вържете ей с алпинистки въжете за горния край ха ха ха и каски и каски ха ха
  • 6 tost

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Медведев":

    Денги нет,ма бомби есть ;)

    То и по времето на Наполеон и Хитлер,рашъните са били бедни като църковни мишки,обаче и фанцузите и германците са яли як пердах.

    Коментиран от #7

  • 7 Че Го Барате

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "tost":

    Да , да -ти на тая кълка си лежи.


    Преди час Израел е разбомбил иранска база в Сирия

    Какво стана със запечатаното небе ?
  • 8 Русенец

    11 3 Отговор
    Докато Германците не разберат, че от времената на Екатерина Велика, дружбата между Германия и Русия е трън в очите на англосаксонците и че те винаги гледат да ги скарат в свой интерес, Света ще върви все по едни и същи пътеки. Време е Германия да изхвърли американските бази, да се еманципира политически и да се ориентита към съюз с Русия. Така немските технологии с огромните руски природни богатства ще съхранят ЕС, иначе чакайте скорошно разпадане!
  • 9 Ляй ла ляй

    0 0 Отговор
    Как Германия ще "изхвърли" американските бази, след като си е една окупирана държава от Нато, която е уж свободна, но само и единствено ако следва политиката на Сащ. Няма Варшавски договор и соц блок, но Нато си остана. Няма руски войски и го няма ГДР, но никой не е казал, че англосаксонците са дали ПЪЛНА свобода на тяхната окупирана част от Германия. Освен това, германското злато си стои в Америка и няма изгледи да се върне всичкото в Германия. Финансово и военно Германия е в клещите на Сащ.
    За Русия, която отстъпи от цяла Източна Европа, за да правят демокрации по американски - нещата са като в поговорката: Няма ненаказано добро!
Новини по държави: