Last news in Fakti

5 Февруари, 2018 15:52 4 937 45

Кюрдска жена - боец взриви турски танк (ВИДЕО)

  • войничка-
  • танк-
  • турски

Кюрдите продължават да се сражават с турските сили

Кюрдските сили разпространиха запис, на който се вижда взривяването на турски танк, съобщи РИА Новости.

На кадрите се чува как жена говори преди да изстреля снаряд срещу танка. Вероятно тя е част от кюрдските сили, които се борят с турските военни в района.

Твърди се, че кадрите са заснети в района на Африн. Кюрдите водят усилена борба с турските сили, след като те започнаха военна акция в северните части на Сирия.

Вчера турските власти обявиха, че петима техни военни са загубили живота си след взрив на танк. Все още не е ясно, дали записа показва точно този случай.

Турският президент Реджеп Ердоган вече обяви, че е доволен от офанзивата в планинските райони на региона. Той се надява скоро да започна офанзива срещу град Африн. Градът е основната цел на турските сили.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ха ха ха

    20 3 Отговор
    войничка?!?

    Войник от женски ПОЛ!!!

    Понятието войник се използва за лица от мъжки и женски пол, като ти ратифицират конвенцията, както искаш си му викай ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кюрдистан

    20 26 Отговор
    Това сме ние кюрдите ,велики бойци !Нас не ни е страх от нищо !Дори от смърта не се страхуваме!

    Коментиран от #8, #11, #26, #35, #40, #41, #45

  • 5 Наблюдател

    11 24 Отговор
    И с руските танкове ще става така, след като ги вкарат.
  • 6 Камагра

    21 14 Отговор
    Американците са раздали такива гранатомети на всички крайни групировки по света, вече никой не е в безопасност ни в танкове, ни в самолети ни в кораби, само Господа знае накъде вървим, колкото и да е могъща турската армия десет гранатомета могат да я унищожат цялата

    Коментиран от #7

  • 7 mediator37

    26 4 Отговор

    До коментар #6 от "Камагра":

    В случая не наблюдаваме гранатомет, а друг вид противотанково оръжие. Това е управляема ракета, а ракетата изстрелвана от гранатомета е неуправляема и лети по права линия.

    Коментиран от #16

  • 8 зомби

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Наистина сте много смели. Но ако живеехте като нас булгарикус стадо, търпейки индиански Винетута да правят статистика за борба с контрабандата, ровейки в кофи за боклук и броейки фасове със и без станьоли, правейки ни на маймуни, да им плащаме данъци, че и на емигриралите ни фуражки нейде на майната му по света, щеше да виеш от страх като нас. Вие имате ли Синя зона? А тук алчните бюрократи го въведоха и с това ни допревърнаха в кочината на света. Ако питаш мен герои има навред по света, но по-големи главанаци от родния Секюристан тук няма - от 73 години търпи кърпузници да ни дерат и маймунясват и една фуражка не се намери да поиска отчет от самодоказалите се висши престъпници на власт? Колкото до войничката това е закономерно... Ердоган нападна кюрдите там и е логично кюрдските сили да отвърнат. Лично мен не ме кефи никоя война, но напълно разбирам мацата - довчера стреляла срещу джихадисти, изведнъж идва редовна турска армия и ги стреля...какво да очакват турците от това, освен контрастрелби?
  • 9 Хасан

    13 25 Отговор
    Турците идват с маслинова клонка а те с терор посрещат...сега ще видят и колчето...
  • 10 Диди

    8 12 Отговор
    Ердоган води война на чужда територия.Ако той продължи,може кюрдите живеещи в Турция да отърнат с размирици,по този начин може да се стигне до турска гражданска война.И последиците ще бъдат лоши и за нас,Европа.

    Коментиран от #17

  • 11 Османчо

    11 9 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Нали знаеш , че “това” терорист вече е на друго ниво приключило земния си път .Сега остава само аскера да ги прибере тези дарения направени от съюзниците от НАТО , които така и не ги продават на Турция , но виж до година има една фирмичка Аселсан се казва да пусне на разположение на аскера по-добра версия на това нещо . А до това , че сте велики по роклите с които се дегизирате като дами , като се появят специалните части го видяхме вече ,айде няма нужда от хвалби .
  • 12 Нане

    17 11 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане , терористката си е къщи , що ще тоя танк там е въпроса и дали не си е намерил каквото е търсил !!!!

    Коментиран от #19

  • 13 Хасан

    13 14 Отговор
    «Размирици в Турция»!!!..'имаш предвид терористични атаки ???бомби по спирки и жп гари, по стадиони ,пред училища.....ако района на Арфин е свободен и демократичен защо никой не иска да се връща?????турците като спрат хаоса там и бежанците ще се върнат
  • 14 Eddie

    12 1 Отговор
    Войничка?! - авторът учил ли е български език?
  • 15 Yavuz

    6 9 Отговор
    Има взривен танк,но няма убити войници.

    Коментиран от #27

  • 16 Олимпи Котев

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Много си умен ба, сигурно прекарваш вечерите със свекървата и й разказваш тези работи, тя ли ти го измисли това Медиатор 37 ?
  • 17 Османчо

    13 12 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Ердоган не води сам тази война а целият турски народ без да се делят на етнос , вече 35години ,между войниците ,които загиват има и кюрди и всякакви други . За този период Турция е изхарчила 300милиарда долара за борбата срещу ПКК , сама може да си направиш сметката за каква сума става въпрос . А и от последните избори в Турция се видя , че в тези райони където преобладава кюрдско население хората гласуват за него а не за протерористичната партия.Така,че само може да се радваш ,че за съсед имаш държава като Турция ,която спира тази каша забъркана от една страна която е яхнала демокрацията и я раздава на тези държави , които не и дават суверенитета си под формата на бази, разни концесии и такива ти работи
  • 18 бегай султане

    7 7 Отговор
    Около девет секунди разлика между визуалния и акустичния взрив, което значи дистанция около 3 км. Ако султана реши да остана за дълго май ще го закъса яко.
  • 19 Хасан

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "Нане":

    «в къщи» ..си е разтегливо понятие....3 милиона бежанци са на «гости»у комшията и трябва да се върнат у дома...

    Коментиран от #21

  • 20 Диди

    11 7 Отговор
    Възвисяваш диктаторът до небесата,,Аллах,,.Дано скоро го срещне там.А защо не пишеш какво направи диктаторът с кюрдската партия,оято беше в парламента,къде се намира лидерът им?В кюрдските райони кюрдите гласуваха за кюрдската партия,от която диктаторът се страхуваше при изборине преди 2 години.И какво направи с тези хора?Не ми пиши абсурдни неща,че кюрдите го избирали.Те го мразят.

    Коментиран от #23

  • 21 дуло

    10 5 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    С война нищо няма да върнеш... цяло поколение след това го няма.... целта си е чисто прочистване на чужда територия на която след това да не живее никой.... така че терора по турските градове няма как спре... Асане това разбираш ли го? режеп обрича цели поколения на терор в собствената си държава....Нали щеше "клонката" да приключи скоро... още не могат да стигнат до Африн.

    Коментиран от #24

  • 22 656

    6 1 Отговор
    Стягайте се за трета световна, то и бункери нямаме тука.
  • 23 Хасан

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "Диди":

    Тоя лидер на кюрдската партия призова гражданите към размирици в резултат на което мирни граждани бяха убити...редно е политически лидер с политически средства ла си устоява правата ...и както в България .не на колективните права за малцинствата а само индивидуални права...а какво стана с мирния реферандум в Каталония?????
  • 24 Хасан

    10 6 Отговор

    До коментар #21 от "дуло":

    Яваш яваш...ти като българин би трябвало да подкрепиш..сирийските бежанци които са в Турция ако не успеят да се върнат в Африн ,ще дойдат в България...

    Коментиран от #34

  • 25 koпа

    11 4 Отговор
    Пожелавам от все сърце такива терористи който ги наричат бойци да им станат гости,както е казано каквото искаш за комшията двойно да ти се връща.
  • 26 Реалист

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Не те е страх ама като многото сирийски кюрди седите в българия пред компютрите и се молите да не стигне войната вашите села с роднините нагоре от Халеп.

    Коментиран от #37

  • 27 хорхе

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "Yavuz":

    не знам каква беше ракетата ,може би Милан ,но направо му разказа играта на танка ц
  • 28 Гост с име

    7 4 Отговор
    Кюрдите вече са приели ИК. И жените им пердашат турчолята наравно с мъжете. Навряха им клонката обратно.
  • 29 Джангър Джендем Джендъров

    8 1 Отговор
    Ердоан е луд мегаломан. Незабавно трябва да бъде свален от власт.
  • 30 Лина

    7 4 Отговор
    Браво на кюрдските жени, бранещи възрастните си родители и малките си братя и сестри! Жалко само, че кюрдите мъже млади, здрави под предтекст че са студенти пребивават в България и Македония и търсят начини да получат постоянно пребиваване с всякакви средства - лично наблюдение...срам за племето, което уж желае територия за държава
  • 31 Патето Яки

    3 2 Отговор
    ПТУРС - танка, ИГЛА или СТРИНГЪР- самолета

    въоръжили са ги сериозно пък кой знае и какви заплати по 5-10 хиляди гущери им снасят господарите

    Танка му се взривиха снарядите направо ужасно.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Дуло

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Хасан":

    Асане напрежението в района расте... Ще включат и други държави... Твоите турски братя ще приемат още бежанци респ. Терористи между тях... Тогава режеп няма да ти хареса щото ще станеш БЪЛГАРИН

    Коментиран от #39

  • 35 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Не ви е страх ама друг път.
    Вчера гледах клип как реват и се молят на аскера:)))))
  • 36 касапина

    1 3 Отговор
    Какво търсят с тия танкове в къщите на хората? всички разбраха че турския аскер не струва, скоро и децата ще взривяват танкове ,язък за Леопардите, ама нищо те вече са омърсени.
  • 37 касапина

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    Тия са много бе човек ,там е инкубатор за бълване на всякаква паплач ,от там навремето османлиите са имали неизчерпаеми источници на аскер, сега кюрдите асимилират турците с много голям успех, след време ако тази жалка държава остане ще се казва Кюрдия.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Дуло":

    От тези бежанци-терористи ако ББ го натиснат да приеме и да установи в бежанските лагери в българия тогава какво ще стане?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 koпа

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Чаканато от тебе време дойде ,ха сега му е времето да си покажеш смелосто,ако ти стиска на ти възможност отивай в Африн,един терорист по малко ще е в полза на света.
  • 42 Ники

    2 2 Отговор
    Тая женица е някав топ факир ... с едната ръка снима с телефона с другата взривява танкове .... Глупости на търкалета ...
  • 43 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    браво на жената евала
    всички да ги опекат като кокошки
    турците с жени се бият мизерници
    влязоха в чуждата територия и убиват хора
    чудя се защо светът гледа и разрешава това
  • 44 Смях

    1 0 Отговор
    Отишли да превземат страната с танкове и реват , че виждаш ли им отвърнали с ракета вместо камъни...
  • 45 Falcon

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кюрдистан":

    Кюрдистан ще видите през крив макарон!Само Турция ще ви оправи. До една седмица ще се вее турското знаме над Африн.Бягайте докато е време.Който се смее последен се смее най-добре.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания