Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 20:00 1 574 4

Асандж остава блокиран

  • джулиан асандж-
  • арест-
  • съд

Британски съд отказа да отмени заповедта за арест срещу него

Асандж остава блокиран - 1
Снимка: БТА/AP

Британският съд реши да не отменя заповедта за задържането на основателя на Wikileaks Джулиан Асандж, съобщи РИА Новости.

Асандж се укрива в посолството на Еквадор в Лондон през последните 6 години. От съда обявиха, че не намират причини да отменят заповедта за арест.

Адвокатите на Асандж искаха отмяна на заповедта, след като той вече не е търсен за разпит в Швеция.

Асандж се укрива, след като шведски съд повдигна обвинения за сексуален тормоз срещу него. Те вече са свалени. Британският съд обаче иска задържането му по обвинения за нарушена гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоки

    6 1 Отговор
    Това е интересно - да мишкуваш в сграда, построена на британска земя, обаче да се води , че не е британска територия и нищо да не може да ти направят:))
  • 2 Тръмп

    5 1 Отговор
    Момчето остава затворник още 20години!А е мръднал от посолството и веднага го чака истинска клетка!!:)
  • 3 123

    7 2 Отговор
    Така "демократите" се разправят с неудобните намират една проститутка пробват я на неудобния или изфабрикуват доказателства и после човека се обявява че бил насилник ако не вярвате питайте Асанж или онзи бившия на МВФ и други знайни и незнайни противници на еврейското лоби
  • 4 onq s konq

    3 1 Отговор
    Това си е абсолютен домашен арест и най-лошото е че не се знае кога ще приключи.Отделно пък си е напрежението че всеки момент могат да го изхвърлят на улицата и да го прилапат Щатите на момента.
Новини по държави: