7 Февруари, 2018 18:36 2 248 2

В ЕС са готови да наказват Великобритания

  • ес-
  • мерки-
  • великобритания

Списък с мерки за преходния период

ЕС разкри план за налагането на наказания за Великобритания, ако страната наруши правилата по време на преходния си период след излизането от групата, съобщи France 24.

В мерките се включва ограничаване на достъпа на Великобритания до единния пазар. Преговорите за преходния период вече започнаха. Той ще е от две години, през които Великобритания ще трябва да спазва всички закони на Съюза.

При нарушаване на правилата, срещу Великобритания ще може да бъдат налагани санкции, които включват връщане на мита и митнически проверки.

Сред по-твърдите привърженици на Brexit в британското правителство има недоволство от новия план. Великобритания все още не е приела предложението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 атъй

    8 0 Отговор
    Кажете и че ако не слуша ще я дадете на Русия.
Новини по държави: