8 Февруари, 2018 07:19 1 826 1

Тръмп захапа Обама и ФБР

  • сащ-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Нови скандални данни за агенцията

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нови обвинения срещу ФБР и бившия президент Барак Обама, съобщи CNBC.

Той определи като скандални изтеклите съобщения, че Обама е искал да бъде държан в течение с разследването срещу бившия държавен секретар Хилари Клинтън. Тя беше разследвана за използване на личния си имейл за служебни цели.

Това стана ясно след изтекли съобщения между агента на ФБР Питър Строк и неговата интимна приятелка.

„Новите съобщения на ФБР са скандални“ , написа Тръмп в Twitter.

Строк вече е бил отстранен от разследването за връзките на Тръмп с Русия. Тръмп вече разпространи доклад, който показва, че във ФБР са се опитвали да подриват неговата кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    3 0 Отговор
    Обама не просто е искал да бъде държан в течение, а е научил нещо, заради което помилва (!!!) Килъри. И тъй като предварително помилване няма, това означава, че срещу нея се е водело дело заради сериозно престъпление, което по някаква причина е било засекретено.

    http://www.eurochicago.com/2016/11/sledstvie-sreshtu-klintan/