Last news in Fakti

11 Февруари, 2018 08:20 11 384 23

КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата

  • кгб-
  • доказателства-
  • душа

Разсекретен документи потвърждават: опитите за временно разделяне на душата и тялото в СССР са били провеждани много по-рано, отколкото това са правили швейцарските медици. Материали от един от тези експерименти на КГБ за първи път ще бъдат показани по РЕН ТВ.

Доктор Олаф Бланке от Швейцария е научил 43-годишна пациентка „да излиза“ от собственото си тяло и „да се връща“ обратно. Опитът е станал част от прогресивно лечение на епилепсия и е изисквал свръхсъвременно оборудване.

Експериментът е довел до революция в европейската медицина. По-късно обаче се оказало, че доктор Бланке не е първият, който е направил този експеримент: той е бил вече правен в СССР. Изследователят Андрей Соловьов е открил в архивите на КГб документация за специалния експеримент „Астрална проекция“. В хода на опита участник с предполагаеми екстрасенски способности е трябвало да покаже отделяне на душата от тялото. Каква тайна крият наскоро разсекретените документи от експеримента?

„Сред документите се е оказала и служебна записка на реаниматор с фамилията Старченко. Той е следил приборите и състоянието на обекта, за да – ако се наложи, върне в пряк смисъл душата му в тялото. Той е регистрирал спиране на сърцето и енергийно струпване, което се е отделило от тялото…“, твърди изследователят.

Цялата истина за експеримента и отговорите на въпроса, съществува ли Бог, ще бъдат казани в документалния проект на РЕН ТВ „Нови доказателства за бога“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 г-н Хокинг

    41 8 Отговор
    Това е тайна която ще остане скрита за човечеството душата ще си остане мистерия каква е тя и какво преставлява и.т.н.
  • 2 tost

    33 10 Отговор
    Дааааааа.............КГБ лошо,обаче и ЦРУ неса по назад, да разделят душата от тялото.

    Ний у наше село на това разделяне ,му казваме убийсво.
  • 3 Рубладжийче

    36 46 Отговор
    Че кисти те са спецове в тая област. Досега са извършили процедурата по отделяне на тялото от душата на няколко десетки милиона души. За по знаковите фигури като Немцов, Политковская, Березовски, Литвиненко и други разрешение дава лично главния чекист Путин.

    Коментиран от #6, #16

  • 4 Японеца

    20 2 Отговор
    Мъгливи новини.
  • 5 душа

    17 2 Отговор
    Нищо нищо не е измислил сега,от незапомнени времена това е постигнато.За ,,Истинския,,йога...това никога не е било проблем:...........................Но само за ,,истинския,,....от как Свят-Светува...
  • 6 радев

    16 13 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    А И В САЩ КАТАСТРОФИРАТ ДАВЯТ СЕ В БАСЕЙНИ ВЗИМАТ СВРЪХ ДОЗИ.......

    Коментиран от #7

  • 7 Рубладжийче

    18 13 Отговор

    До коментар #6 от "радев":

    Кат Русия втора няма, Радев!
  • 8 незнайко

    10 26 Отговор
    Продължават да ни внушават думата БОГ ! Такова същество няма и не е съществувало ! Нашите СЪЗДАТЕЛИ са го измислили и когато дораснем да разберем това, ще ни се ПОКАЖАТ !!! Дотогава има още много време! Помислете само, след колко време се осъществяват, фонтазиите на писателите фантасти !!!
  • 9 Тръмп

    27 30 Отговор
    КГБ от 100години прави хората Бездушни!Комунизма, болшевизма,путинизма и нацизма са идеологии за бездушни твари!:):):)
  • 10 Disappointed

    36 2 Отговор
    Астралната проекция не е нещо ново!
    Уви, сме толкова слепи, че сме довели живота до ядене, пиене, е*ане, спане, работа и най-вече ПАРИ.
  • 11 onq s konq

    41 3 Отговор
    Сека вечер след десетата ракия душата ми отлита нанекъде само не разбирам защо сутрин се връща с такова главоболие

    Коментиран от #12

  • 12 onq s tanka

    29 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Щот ракията ти е менте
  • 13 СссереМ

    6 21 Отговор
    Вече и мужиците които умрат на бойното поле ще ходят при девиците.Новата мантра на свети Ленин и неговия пророк Путин.
  • 14 Гост

    4 11 Отговор
    Вярвам!Те колко души са извадили по времето на студената война!Няма как да не са специалисти по въпросите на душата!
  • 15 Петко

    7 1 Отговор
    АСТРАЛНА ПРОЕКЦИЯ, ОТДЕЛЯНЕ ДУШАТА ОТ ТЯЛОТО......не ми е до това, защото жената е бременна от сомнонбул. видях го как от съседния балкон прескочи парапета на моя и влезе в спалнята и легна при женами. не мога да съдя, защото бил страдал от сънно разстройство, ако му кресна и го събудя, може да пукне и да ме съдят за убийство....
  • 16 Отговорник

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    Не знам за “че кистите”, обаче ти си голям, не - огромен че киджия!
  • 17 JJivanov Geolog

    3 4 Отговор
    Ползвам мощна система за диагностика и корекции специално разработвана от мен след 1985 година. За първи път през 2016 година открих следното"Черна душа масов убиец" около диви череши в Балкана. Данните от проучването показват тежка война на МАрс започнала след 1900 година/1943 - 1953 -...Душите се виждат като големи обеми около черешите тъмни..Комуникират с МАрсиански военни бази..

    Коментиран от #22

  • 18 Проверете филмите на МВР

    2 0 Отговор
    НАгли престъпници на власт в София разпространяват произвеждани от жестоки врагове холограмни оръжия за масово поразяване/винте лични документи,талони на автомобили," винетки",стикери за прегледи, цигарени кутии/ в автомобили вкл на МВР с а снимани много неизвестни видими същества вкл извънземни ..огледайте на снимани от МВР камери кадри съществата..Има духове на извънземни които обсебват милиони водачи облъчвани от холограми на предни стъкла..
  • 19 Кофи шоп

    3 3 Отговор
    Напушването с истинска трева си е чисто отделяне на душата от тялото ...и не те боли главата после !
  • 20 проверете срочно

    2 0 Отговор
    Експерти да огледат убииството на водач на BMW на булевард в Москва следен от хеликоптер/водача бил от правителствен екип/ виждат се ясно същества около обсебения чрез черни и виолетови холограми..едното е отдясно други три отзад..

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 фонзи

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "JJivanov Geolog":

    Смени си дилъра е пич
  • 23 კავკასიონი

    2 0 Отговор
    нищо ново под слънцето
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания