17 Февруари, 2018 14:16 3 312 5

Четири доживотни присъди за изверг

  • пакистан-
  • съд-
  • убийство-
  • момиче-
  • зайнаб ансари-
  • имран али

Малкото момиче беше изнасилено и убито

Четири доживотни присъди за изверг - 1
Снимка: БТА/ AP

Пакистанският съд даде четири доживотни присъди на 24-годишен мъж, изнасилил и убил момиченце на шест години през миналия месец, съобщи Би Би Си, позовавайки се на местните служби.

Имран Али изнасили и уби малката Зайнаб Ансари. Тялото й беше намерено в сметище на километър от дома й в Касур. Случаят предизвика вълна от възмущение в азиатската страна.

Двама бяха убити, а много други ранени, при избухнали сблъсъци между разгневени демонстранти и силите на реда в Пакистан. Протестиращите поискаха бърз отговор от страна на полиция и предотвратяване на бъдещи подобни издевателства.

Местните твърдят, че Имран Али е бил приближен до полицейски началник и е участвал в други сексуални посегателства в региона. Близките на убитото момиче твърдят, че полицията е бездействала въпреки подадения сигнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    15 5 Отговор
    Джавахарлал Неру гони всички мюсюлмани от Индия, тези изгонените създават Пакистан! Нещо ще е знаел тогавашния министър на Индия
  • 2 ххх

    32 0 Отговор
    Смърт за всички изверги,без значение на религия и пол!!!
  • 3 Aham

    16 1 Отговор
    Какъв е смисълът от 4 доживотни присъди? Може да е радикално, но реципрочно наказание е справедливо. Колкото по-бързо, толкова по-добре... И тука един куршум в главата е направо избавление.. Едно време бой с камъни до смърт..

    Коментиран от #4

  • 4 Priqtel

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Aham":

    Такива присъди има и в щатите. Осъждат хора извършили много тежки престъпления (масови убийства, атентати и т.н. ) и им дават две-три доживотни или затвор за 345 години примерно (има такива случай). Не съм сигурен, но според мен това е с цел да се предотврати по-нататъшно обжалване. И след години осъденият да си наеме супер адвокат (някакси) и по някакъв начин издейства намаление на присъдата, с колко ще я намалят? - 50 години, 100 ? С такива присъди гарантират, че престъпника никога няма излезе на свобода, по какъвто и да е било начин..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.