Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 19:38 5 749 4

Депутат: Няма да вляза в затвора. Мама не ми дава

  • черна гора-
  • затвор-
  • депутат

Скандален случай в Черна гора

Депутат: Няма да вляза в затвора. Мама не ми дава - 1

Черногорски политик отказа да се яви, за да излежи ефективно своята присъда в затвора, съобщи CDM News.

Милан Кнежевич е депутат от Демократичния фронт. Той беше осъден, заради нападение на полицай. Депутатът се оправда, че неговата майка не му е позволила да се яви в затвора.

„Когато разбра за призовката, майка ми пожела това да е последната призовка, която ще ми изпратят. Тя ми каза, че жив няма да се явя, докато не ме приберат. Аз винаги я слушам“, заяви Кнежевич.

Кнежевич получи присъда от 7 месеца. Той е подсъдим и по дело за опит за организиране на държавен преврат. Той нападна полицай по време на протести през 2015 г. Опитът за преврат беше разкрит преди изборите в страната през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    11 0 Отговор
    Боже-е-е! Аз пък мислих, че Пеевски е български патент!
  • 2 Темида

    5 1 Отговор
    Наще политици пък съда не им дава да влизат в затвора. Ама то и от съда си зависи това....затова при на няма такива проблеми. Също и народа е максимално прост и сляп.
  • 3 БАЙ ГАН4О

    2 0 Отговор
    Много точно казано
  • 4 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Прав е човекът И нашите затова са още на свобода.