Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Февруари, 2018 18:37 6 984 18

100 000 души бягат всеки месец от Украйна

  • украйна-
  • 100 000-
  • бягат

Те търсят по-добър живот в чужбина

Около 100 000 души бягат от Украйна всеки месец. Това заяви украинският министър на външните работи Павло Климкин, цитиран от RT.

“През миналата година страната е била напусната от над 1 млн. души. Това ще рече около 100 000 души всеки месец. Причината далеч не е само тази, че там където те отиват има по-високи заплати. Това е свързано и с бъдещето и качеството на живот“, заяви Климкин.

Той добави, че безвизовият режим на Украйна с ЕС насърчава имиграцията. Климкин посочи и голямата миграция към Полша. Според него много украински деца учат полски, за да могат един ден да се преместят в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    29 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той добави, че безвизовият режим на Украйна с ЕС насърчава имиграцията.
    ====================================
    Хванете веднъж да научите разликата между "емиграция" и "имиграция". Този процес от гледна точка на украинците е "емиграция"!
  • 2 свидетел

    65 10 Отговор
    Укрите сами си окепазиха държавата - от простотия.
    Преди 5 месеца бях в Крим. Този полустров се е превърнал на огромна строителна площадка - кулокрановете са като гора. Кримчани не щат и да чуят за Украйна, имали са громни проблеми с властите в Киев много години наред.

    А междувременно над 344 ХИЛЯДИ хектара плодородна украинска земя (чернозем!) вече е собственост на американски фирми.

    Коментиран от #14

  • 3 Различен

    75 8 Отговор
    Къде са НПО троловете да ни обяснят, че не е вярно?
    Преди колко години им казах, че Усрайна я чака бъдещето на България? Бедност, емиграция и нищета. Изкупуване от западни фирми, унищожена промишленост и съсипано селско стопанство!
    Без национални идеали, но с много национални предатели!
    Да им е честито светлото "демократично" бъдеще!
  • 4 Kcaniba

    43 13 Отговор
    От този земен рай ли бегат!???
    Що така брие!??
    Някой от майдауните соросидни да обясни моля!!!
    Да си бяха влезли в Евразийски Съюз а не в призрачният Еврогейски, от който хванаха гейпаради, нацист бандера , гражданска война и отцепване на Сримска Автаномна Република!!
    Айде шумери - на здраве у коневръзо!!!
    ....кой ни скача е москаль....
  • 5 onq s konq

    41 17 Отговор
    Пак половината информация!А толкова ли е трудно да се поясни че всички тия хора БЯГАТ В РУСИЯ...а не в "дивия Запад"?!А защо не се изнесе и като факт,че пак по 100 хил. дущи РУСНАЦИ се връщат от Америка и Европа обратно в Русия,защото са се наситили на "Западния рай"?

    Коментиран от #17

  • 6 onq s konq

    17 7 Отговор
    Гледам го тоя резултат -4:+4...знам каква глупост съм написал,но да пукна ако пък знам кои от тях са русофили и кои-русофоби:)

    Коментиран от #7

  • 7 да се вземе предвид че

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    На тебе по презумпция, по интуиция и по инерция ти пишем минус......наистина предния ти пост беше рядко безсмислен, явно си решил да се блъфираш сам като в оная реклама за покера, но не забравяй че ние винаги ще четем какво си написал и ще те оценяваме кой както може, все пак ти си звездътъ на форума, владетелят на чата, властелина на виртуалния молиФ.
  • 8 Барчо

    14 0 Отговор
    Е та и от по преди казах, че в тая държава ще останат шепа бандеровци, които в един момент ще се хванат един друг гуша за гуша.
  • 9 българин

    23 3 Отговор
    Мамма миа,то Сомалия с пиратите нищо не е в сравнение с Украина!
    Демокрацията ги настигна и събори с всички сили и от калта няма вече измъкване.И те като тас са тъпи и наивни и затова са на тоя хал.Ние имаме един плюс-че нямаме гражданска война.Ама то никога не е късно!Иначе страшно си приличаме.
  • 10 Владо Вр

    14 2 Отговор
    Великото демократизиране на Украйна върви със страшна сила. За съжаление-разделянето - също. Почти всички в Галиция имат унгарски паспорти и гражданство, а поляците протягат ръце към Лвов. Явно сме братя с тези-вършат дивотии и идиотщини точно като нас, но с по-голям размах ипукотевици.
  • 11 Румяна Костова

    26 0 Отговор
    Отскоро поляците приеха закон,според който няма да дават право на жителство и на работа на привърженици на Бандера.При събеседване украинците попълват декларация,че не го смятат за свой национален герой.В случай,че искат да работят в Полша.Ако откажат им се посочва вратата.Така,че Украйна влоши отношенията си Унгария,сега пък и с Полша.Остава им България.Тук нашите неграмотници много ги жалят и им съчуствуват заради Крим.

    Коментиран от #12

  • 12 Kcaniba

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Румяна Костова":

    И дума не обелват за изгорените българи в Одеса!!!
  • 13 Slavic Vibes

    7 0 Отговор
    Това беше целта на САЩ и НАТО. Да опразнят Украйна по "натурално му." От вътрешна информация, Украйна и особено Харков, сега активно ги заселяват с имигранти с големи бради, предимно прииждащи от оня Близък там Изток.
  • 14 ТЪПО КОМУНЕ

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "свидетел":

    А В РАААСИЯ КАКВИ ТИКВИ ГЛЕДАТ ЕЕЕ !!!! НИКОГА НЯМА ПО ТИКВЕНИЦИ ДА ГИ СТИГНЕМ !
  • 15 Патриот

    8 0 Отговор
    Вече заплатите в западна Европа ще падат щото идва нова партида роби.
    Къде са сега Диди и другите тролове да обяснят колко хубава е демокрацията в САЩ?
  • 16 Гого

    7 1 Отговор
    Брей защо ли не бягат към България такива високи заплати от 510 къде ще намерят.
  • 17 Detleff

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Те руснаци се връщат от САЩ обратно в Русия,но едва ли са чак толкова...А руската пропаганда веднага раздува и новината и бройката.Просто в САЩ ,в някои щати не харесват руснаците и ги ,,отхвърлят като чужд елемент,,все едно идват от грешната страна..Чета руски ,,излияния,, и жалби на руснаци тук и там,познавам и такива,затова го казвам.Те затова се и връщат,к'во ще правят..Очакванията не им се оправдават и айде ,,обратно в Россия,,.
  • 18 соросоидни кърлежи

    4 1 Отговор
    на тяхно място ще дойдат имигранти мюслимани от арабия и негри от Африка, тези раждат по 10-15деца и бързо ще попълнят бройката..Това е целта да има земя без хора или с хора идиоти...
Новини по държави: