26 Февруари, 2018 12:53 5 067 1

Задава се продължение на легендарен екшън (ВИДЕО)

  • джаки чан-
  • крис тъкър-
  • час пик

Крис Тъкър потвърди, че ще участва в "Час пик 4"

Задава се продължение на легендарен екшън (ВИДЕО) - 1

Актьорът Крис Тъкър потвърди, че ще участва в "Час пик 4", съобщи Contactmusic.

46-годишната звезда отговори на молитвите на феновете, като каза, че ще има още една част на популярната екшън поредица с Джаки Чан в ролята на инспектор Лий и Тъкър в образа на детектив Джеймс Картър.

"Вече се случва. Това ще бъде най-добрият филм от поредицата. Джаки е готов и искаме да направим нещо незабравимо за хората", каза Крис Тъкър в интервю за радио ESPN.

Миналата година Чан призна, че само чака партньора му да се съгласи да участва в продукцията. "За изминалите 20 години съм се превъплъщавал в различни образи. Преди няколко години участвах в "Карате кид". Трябваше да има "Карате кид 2", но сценарият не беше добър. Няколко години по-късно решиха да го заснемат и ме попитаха: "Още ли искаш да участваш в "Карате кид". Не, всъщност в "Карате мен". Децата днес са по-високи от мен! Ролята в "Час пик" е такава, която можеш да направиш по всяко време. . . Следващата година! . . . Ако се съгласи Крис Тъкър", заяви майсторът на бойните изкуства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смаян

    12 0 Отговор
    С нетърпение го очаквам да излезе :-) :-) :-) :-)