6 Март, 2018 01:33 4 915 4

Холивудска хубавица на война срещу сексуалния тормоз

  • дженифър лорънс-
  • холивуд-
  • #metoo-
  • дейвид о. ръсел-
  • represent.us-
  • кат сандлър

Актрисата Дженифър Лорънс работи по документална поредица за движението #MeToo

Холивудска хубавица на война срещу сексуалния тормоз - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Дженифър Лорънс работи по документална поредица за движението #MeToo ("Аз също") против сексуалния тормоз, съобщи Contactmusic.

Звездата от "Игрите на глада" потвърди, че си партнира с журналистката Кат Сандлър за телевизионна продукция, посветена на темата за сексуалното насилие в Холивуд и за разликите в заплащането на актьорите и актрисите.

Дженифър отдавна защитава каузата за равно заплащане на двата пола и написа есе, в което обяснява колко разочарована била да разбере, че получава по-малък хонорар от партньорите си във филмите.

Преди седмица тя обяви, че си взима едногодишна почивка от киното, след като довърши снимките в шпионския филм "Червената лястовица" и ще се занимава с активизъм.

Лорънс се е посветила на каузата да създаде интерес у младите хора към политиката. Тя е в управителния съвет на организацията Represent.Us заедно с режисьора Дейвид О. Ръсел.

Холивудска хубавица на война срещу сексуалния тормоз

Организацията води кампании срещу рушветите в политиката и за приемане на закони срещу корупцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман от боклуци

    8 1 Отговор
    Ей тия ку.ви как обичат да четат морал.
  • 2 Morgoth

    1 0 Отговор
    Много грешно е да се гледа средното заплащане по полове като се изключват всички останали фактори. Все пак като говорим за актьори в Холивуд би трябвало заплащането да зависи единствено от известността и това колко касови филми имаш зад гърба. Все пак известният актьор го вземаш за да повишиш рейтинга на филма и да привлечеш повече зрители.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    "кампании срещу рушветите в политиката и за приемане на закони срещу корупцията" :)))))
    Че тя политиката това вече и е 99% от работата. Да взимат рушвети и да лобират, за който им плаща. Политиците вече нямат друго занимание. За корупцията скоро очаквам да приемат закони, които разрешават корупцията и да бъде регламентирана как да става процедурата :)
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    А мене кой че защити...като получавам няколко хиляди пъти по-малка заплата от теб, жена.. .въпреки че, съм мъж !!! хм ...!?