Last news in Fakti

5 Март, 2018 16:30 3 569 5

Гол пътник нападна стюардеса в небето

  • стюардеса-
  • полет-
  • порно

Пасажерът свалил дрехите си и започнал да гледа порно на лаптоп

Гол пътник нападна стюардеса в небето - 1
Снимки: Shutterstock

Гражданин на Бангладеш, който се съблече гол и нападна стюардеса по време на полет от Малайзия, е бил арестуван, съобщиха от авиопревозвача, цитирани от Daily Mail.

Малко след излитането на самолет на Malindo Air от летището в Куала Лумпур в събота, 20-годишен пътник свалил дрехите си и започнал да гледа порно на лаптопа си, съобщиха местни медии.

Мъжът, който бил студент в малайзийски университет, отначало склонил да се облече след настояване на бордния персонал, пише вестник New Straits Times.

След това обаче пътникът се опитал да прегърне стюардеса и други членове на бордния персонал и когато не получил взаимност, станал агресивен и нападнал стюардесата, съобщава още изданието.

Гол пътник нападна стюардеса в небето

Бордният персонал и пътници успели да обуздаят нападателя и му вързали ръцете с част от дреха.
При пристигане на самолета в Дака пасажерът бил арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    5 0 Отговор
    Преди няколко дни самолет кацна принудително за това,че някой си пърдял адски много,сега и тоя,,нешлифован диамант,,и логичния въпрос е какво става там горе???Или както един сериал,който се излъчваше преди около двайстина години,винаги започваше с,,истината е там горе,,😂😂😂😂😂😂
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чепа

    1 1 Отговор
    Ейййй...човек да не си удари една злобарка начи...
  • 4 Един от хората

    4 0 Отговор
    ТОЛЕРАТНОСТА води до наглост и гавра с толерастите от страна на толерираните примати.Това е само началото на КРАЯ!
  • 5 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Интересното е, че в статията има няколко снимки, които нямат нищо общо със самия случай. Явно за да видим какво е това "самолет" и "стюардеса". Само "(СНИМКА)" сте забравили да сложите.

    Що не сложихте и по една на "гол мъж" и "мъж от Бангладеш", в случай че не намерите и двете в един кадър? М?!