6 Април, 2018 20:10 13 738 16

Путин уволни 11 генерали

  • владимир путин-
  • генерали

Руският президент Владимир Путин уволни 11 генерали от силовите структури на Русия.

Това става ясно от публикуван негов Указ на официалния сайт на Кремъл. В него обаче не се съобщават причините за предприетите кадрови промени.

Сред уволнените са един от заместниците на руското Главно управление за пътна безопасност- генерал Павел Бугаев, шефът на Научно-изследователския институт към уеправлението на затворите генерал Андрей Биков, шефът на Академията по противопожарна охрана генерал Шамсутдин Дагиро, шефът на следствието в Свердловска област генерал Валерий Задорин, както и зам-началникът на МВР във Волгоградска област генерал Виталий Шевченко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    22 34 Отговор
    По стара москалска традиция в Сибир, при белите мечки!

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Румяна Костова

    23 20 Отговор
    След генералите ще дойде ред и на правителството,което защитава интересите на либералната олигархия.През май и там ще има големи трусове.Компетентни лица казват,че и Медведев ще изхвърчи.Е.Сатановски се изказва за Путин ,,Най-добрата му страна е,че той своите не предава.И най-лошата му страна е ,че той своите не предава,,
  • 3 Бесен Язовец

    28 14 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Всякакъв чишит мечки има в Сибир, брат ми, само дето бели няма, те са малко по на север в Арктика.

    Коментиран от #4

  • 4 Табела на китайски в Сибир

    17 15 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Ма колко КИТАЙЦИ са населили Сибир, а?! )))

    Коментиран от #11

  • 5 onq s konq

    10 27 Отговор
    Как се уволнява в България дори и ПОЛОВИН ГЕНЕРАЛ,МИТНИЧАР,СЪДИЯ и т.н. и т.н.?Ами нали ще има дело и съд до дупка,ако трябва и в Страсбург?В русия обаче е коренно различно и РУСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКАТА.Верно че НЕ ОТ ВЧЕРА русофилите призовават да се изравнят двете демокриции/С ПРИОРИТЕТ РУСКАТА ЕСТЕСТВЕНО/,както и УПРАВЛЕНИЕТО НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ДА СТАНЕ ОБЩО,но някакси премълчават че ББ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НАЧЕЛО,а не Путин!

    Коментиран от #6

  • 6 Барчо

    58 6 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Ква демокрация те гони! Същата като в щатите. Не вършиш работа, айде сбогом. Колко народ уволни Тръмп, пък и преди него президентите да не би да не уволняваха хората си на високите постове. То не щеш ли шефа на ЦРУ, на ФБР, на кабинета, да не говорим за по-ниските нива и т.н. Така се прави. Няма нужда в колата дето я караш да има пръчки в колелата.
    Ние сме тук гейска държава и затова живеем като гейове. Тук закона е измислен да защитава крадците и предателите. Няма мърдане. Това не се нарича демокрация, а държавна престъпност.
  • 7 Бах

    43 8 Отговор
    Путин правилно маха не лоялни и глупави генерали,като Ердоган в Турция.Иначе с тези държави е свършено.САЩ дебнат такива моменти,като при Елцин преди.Но този път нема да стане.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БОДИЛ

    30 3 Отговор
    В България , като влезе военна прокуратура за проверка в силова структура и уволнят генерала всичко се потулва и все едно нищо не се е случило , а генерала го изпращат консул в Санкт Петербург за награда и спасяване от съд с дипломатически имунитет !!! СПРАВКА НСО

    Коментиран от #13

  • 10 mediator37

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Не се впрягай и не ги слушай- бели мечки има и в Москва и в Ленинград и навсякъде в Русия.
    В зоопарковете.
  • 11 Знайко

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "Табела на китайски в Сибир":

    Китайците в Русия са по-малко от милион. В САЩ са почти 4 милиона. Нещо друго още да искаш да научиш?
  • 12 Потребител

    7 7 Отговор
    Китай от постоянен вносител на дървесина , с импорт от 60% изведнъж се превърна в крупен износител № 3 в света.

    А Томска област е 90 % обезлесена , а и в много други области се случва същото .

    Съвпадение ли е ? Къде е изполина Путин да им каже нещо на китайците .
  • 13 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "БОДИЛ":

    Абсолютно вярно. При издънка на блгарски чиновник вместо да го накажат го повишават в длъжност. За пред хората споменават само, че е освободен от заеманата длъжност, а после се чудят защо нищо не върви.
  • 14 Димитров

    5 1 Отговор
    Генерали смешници -Бол.Ако уволнява по 10 шапки на ден -то следващите 5 години ще сим има работа
  • 15 Патриот

    0 1 Отговор
    Руските генерали сигурно са два пъти повече от нашите на 50 пъти по-голяма армия.
    Има нещо сбъркано ми се струва.
  • 16 ДЕ ДА БЕ И РАДЕВ ТЪЙ ЧЕВРЪСТ

    2 1 Отговор
    ДА БЕ АМА, А ДЕ!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания