Last news in Fakti

21 Май, 2018 20:37 2 321 4

Меденият месец на Хари и Меган? (СНИМКИ)

  • принц хари-
  • великобритания-
  • намибия-
  • меган маркъл

Намибия е фаворит на букмейкърите за меден месец на принц Хари и Меган Маркъл

Меденият месец на Хари и Меган? (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Още преди сватбата на британския принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл беше оповестено, че двойката ще отложи медения си месец заради официални ангажименти. Това не пречи на поклонниците им да се вълнуват около предстоящото романтично пътешествие и да гадаят накъде ще се отправят новите херцог и херцогиня на Съсекс, а на букмейкърите - да приемат залози за вероятна дестинация, пише в. Daily Express.

Непосредствено след сватбата фаворит на букмейкърска къща "Ладброукс" е Намибия с коефициент 2,1. Имайки предвид любовта на младоженците към африканския континент, като вероятна дестинации се спрягат също Ботсвана, описана навремето от принца като негов "втори" дом, Руанда, Малави и Танзания.

Меденият месец на Хари и Меган? (СНИМКИ)

Коефициентът Хари и Меган да се завърнат в Ботсвана, където миналата година прекараха романтична триседмична ваканция, е 4,1.

Букмейкърите приемат залози и за Малдивските, Сейшелските или Карибските острови.

Меденият месец на Хари и Меган? (СНИМКИ)

Според разпространени по-рано слухове не е изключено принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган да изберат за медения си месец европейска дестинация, например Турция или Италия. Наблюдателите не изключват и възможността за сватбено пътешествие до Азия, САЩ или Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да ама !!?!

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бах":

    Техните поданици си ги обичат ?!!!!
    Имай предвид че "поданици" са ом почти половината свят ??!!!!
    Както и например 100ци. хиляди Българи които работят ТАМ !!??!
  • 4 и кво муци

    0 0 Отговор
    толкова се вълнувам за това светско събитие,че си го преместих в другия крачол
Новини по държави: