Last news in Fakti

21 Май, 2018 21:47 3 387 14

Путин: Можех да бъда и по-добър ученик

  • путин-
  • моди-
  • сириус-
  • ученик-
  • обучение

Руският президент Владимир Путин призна, че е можел да бъде и по-добър ученик и отчете необходимостта, че трябва да работи над себе си. Откровението руският лидер направи по време на среща с премиера на Индия Нарендра Моди. Двамата посетиха образователния център „Сириус”.

Докато Моди пишеше в книгата за посетители на учебното заведение, журналисти го попитаха дали е бил добър ученик. „Можеше и по-добре. Човек трябва да работи над себе си”, каза Путин.

По време на среща с деца от центъра „Сириус” премиерът на Индия каза, че с Путин са обсъждали не само политически теми, но също така са говорили и за „Сириус”. „Обсъждахме регионални и международни въпроси, но когато заговорихме за „Сириус”, изражението на лицето му придоби особен вид. Ако искате да разберете какъв човек е той, може да съдите за това след като видите колко емоционално той говори за този център и това отразява неговия характер като лидер, който иска децата и учениците на страната да бъдат лидери”, допълни индийският премиер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг111

    31 11 Отговор
    Путин да дойде да ни стане министър-председател.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рач Капур

    11 31 Отговор
    Путин не е бил добър ученик, нито пък е добър човек. Просто се е родил в правилния етнос- хазар. Хазарите са бат баяновите черни българи приели Юдаизма и господстващи над руските склави вече 101 години. Те всъщност знаят кои са и затова толкова много ни мразят. Самата дума Булгар ги довежда до ярост и лудост.

    Коментиран от #4

  • 4 El comandante

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Рач Капур":

    Върви на лекар докато е време пък ако не ти стигат парите АЗ ще донадя!!!
  • 5 Снайпериста

    3 8 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 6 ImetGod

    5 1 Отговор
    Този център къде се намира ? В Русия ? В Сочи ли е ? Не става ясно от статията !

    Коментиран от #11

  • 7 ImetGod

    4 8 Отговор
    Среща на две държави от топ десет ! Макар, че някои очакват Русия да излезе скоро от десетката .
  • 8 ANONYMOUS

    6 4 Отговор
    Но дошъл Христос, и евреите били отхвърлени назад, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега те се намират в заключителния стадий на създаване, на глобално еврейско царство. А място за не-евреи в тази схема – няма.

    Всички революции, включително в Русия, 1905 и 1917 г., са дело на еврейски ръце.
  • 9 ANONYMOUS

    3 7 Отговор
    Преди малко повече от 50 години в Ленинград се родило момче, което имало за съседи еврейско семейство. Момчето било приветливо посрещано в това семейство и от млада възраст започнало да изпитва уважение към еврейския свят. Там го хранели с еврейска храна, то виждало как главата на семейството чете еврейски книги, там оценило по достойнство уважителното отношение на членовете на еврейското семейство един към друг. Това момче се казвало Владимир Путин. Нито един ръководител на Русия и СССР не е направил толкова много за евреите, както Владимир Владимирович Путин. Във всички отношения. Безпрецедентно. Сега в Русия много кметове на градове, ръководители на области и министри са евреи. Това стана норма. След няколко срещи с Путин министър-председателят на Израел Ариел Шарон в доверителни разговори с мен неведнъж подчертаваше, че „нашият най-голям приятел, на евреите и Израел, се намира в Кремъл“.

    Коментиран от #13

  • 10 ImetGod

    7 2 Отговор
    До - Anonymous
    не се притеснявай за това дали евреите ще ръководят света.Особено ако ти си господар на своя живот.
  • 11 !!!

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "ImetGod":

    В Сочи.Невероятен.
  • 12 Брат на путин

    3 1 Отговор
    Емпериялизмът в света няма граници
    На времето чувахме че Т.Живков е с 4 клас
    Още малко и неграмотен ще го изкарат
  • 13 goni

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "ANONYMOUS":

    Абе, пич!:) Поне да беше научил, кой набор е Путин?!:) Ти и това не знаеш!:) Единствено вярно е че роден в Питер! Всичко останало са пълни измишльотини!:)
  • 14 пьрволак

    1 1 Отговор
    Тия дето бяха в София са били по зле и от ПУТИН