Last news in Fakti

26 Май, 2018 09:40 2 792 8

Тръмп доволен от Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Срещата с Ким Чен-ун е все по-вероятна

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че се водят много продуктивни разговори между неговата администрация и Северна Корея, съобщи Fox News.

През тази седмица Тръмп отмени планираната за 12-ти юни среща със севернокорейския президент Ким Чен-ун. През вчерашния ден той заяви, че тя все пак може и да се проведе.

"Имаме много продуктивни разговори със Северна Корея за връщане на срещата на върха, която, ако се състои, вероятно ще остане в Сингапур на същата дата, 12 юни", написа Тръмп в съобщение в Туитър.

Той допълни, че при забавяне на преговорите срещата може да се състои и на по-късна дата. Още вчера от КНДР обявиха готовност за преговори по всяко време. Разговорите вече са в ход. Световните лидери вече призоваха срещата в Сингапур да се състои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    18 5 Отговор
    Путин му е наредил по телефона да оди и да не се лигави, че се изнервя вече и ще го викне у Кремъл на килимчето да му пострижат перуката

    Коментиран от #2

  • 2 iQ5

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Може да ходи на срещата с Ким като у рекламата на Фанта лимон
  • 3 политолог

    7 2 Отговор
    Ще има ,среща,няма да има среща, ще има среща, няма да има среща. Тръмп толкова ли не осъзнава че е клоун смешен и американците и целият свят му се подиграва. Онзи келеш Ким същата работа. Психически осъзнава ли че народа го "обича" само защото го е страх от публичен разстрел.

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "политолог":

    Ко си разревал бе джендьо ? Трамп я иска срещата. не виждаш ли че Ким Мин се извива като прани гащи !?
  • 5 патриотъ

    7 0 Отговор
    Психодиспансера САЩ и главния му пациент Тръмп,пак имат период на изостряне на болестта и пак едно говорят,друго правят!Време е тази лудница да бъде изолирана от останалия свят!
  • 6 факт

    4 0 Отговор
    щом Путин е наредил
  • 7 Гост

    4 0 Отговор
    Супер силата няма файда от мир тя се храни от войни и нещастия.
  • 8 редник

    1 0 Отговор
    Не си струва четенето ! През 2 дена са му кризите !