30 Май, 2018 14:16 2 410 2

Шокиращи подробности за атентатора от Лиеж

  • лиеж-
  • атентат-
  • бенжамен ерман-
  • белгия-
  • убийство

Четири са жертвите на мъжа

Шокиращи подробности за атентатора от Лиеж - 1
Снимка: БТА/ AP

Атентаторът, който вчера окървави белгийския град Лиеж, е убил друг човек ден по-рано, съобщи „Скай нюз“, позовавайки се на информация на белгийското вътрешно министерство.

Бенжамен Ерман уби двама полицаи и един цивилен в източния белгийски град, преди да бъде неутрализиран от силите на реда. Службите разкриха, че предишната нощ мъжът е извършил още едно убийство.

Белгийската полиция обяви, че случилото се е терористичен атентат. Бенжамен Ерман е крещял „Аллах Акбар“ по време на атаката. 36-годишният терористи е убил друг човек часове по-рано в намиращ се близо до Лиеж град.

Има информация, че убитият ден по-рано е затворник, с когото Ерман се е познавал. Атентаторът е лежал в затвора по различни обвинения, включително и притежание на наркотици, грабежи и вандализъм. Терористът беше застрелян от полицията, след като извърши нападението с хладно оръжие в Лиеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханко Брат

    6 1 Отговор
    Западноевропейците са хора израсли без проблеми, в охолство и спокойствие, които въобще си нямат хабер как изглежда света. Не знаят какво е жестокост, бедност и лудост. Живеят си в някаква саксия, а голяма част от тях си мисли, че ей така ще поръсва хората с хуманност. Но нищо, като ги позастрелят, поколят или поизнасилят още малко, може би ще слязат от облаците. До тогава траур след траур, до следващите убийства на невинни граждани! Да се чуди човек да плаче ли или да се смее на тези джендър държавици! Сами си внасят маймуни, за да им създават проблеми и после рев до скъсване …….. и пак отначало... Това си е малоумие, с което искат да заразят и нас.
  • 2 чалма тв

    0 0 Отговор
    мързеливи бежанци, най много ги бива да стоят пред социалните за помощи...после като се нахранят,стават правоверни и не след малко вече са радикализират и убиват жени и деца. Саудитския журналист Абдел Рахман ал Рашид, публикува статия в вестник "Ашарк ал Асат".Същият, който писа: "Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани"?
Новини по държави: