Last news in Fakti

30 Май, 2018 17:00 3 187 4

Герой! Полицай спаси бебе (ВИДЕО)

  • бебе-
  • сащ-
  • полицай-
  • спаси-
  • задавяне-
  • джорджия

Кадрите са заснети в американския щат Джорджия

Герой! Полицай спаси бебе (ВИДЕО) - 1

Полицейски служител от югоизточния американски щат Джорджия се превърна в герой, след като спаси живота на бебе. Действията му бяха заснети от камерата в полицейския автомобил, съобщи Wsav.

Бабата на детето се обадила на 911, след като то започнало да се задушава. Полицаят пристигнал и веднага предприел действия, с които да спаси живота му.

В крайна сметка полицаят и пристигналите малко по-късно парамедици спасили детето, което изпитвало затруднения да си поеме въздух. Инцидентът е станал в град Мариета.

Самият полицай разкри, че службата му в армията му е помогнала. Бебето е било настанено в болница. Здравословното му състояние е добро. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фиданка

    4 2 Отговор
    Преди десетина дни бях на представление в НДК. При влизане в сградата на вратите някак си един мъж се удари на ръба и изпадна в безсъзнание. В този момент в сградата имаше 10+ служители на реда.

    Започна едно паническо тичане насам натам с въпроси някой знае ли как да му се извади езика и как се прави изкуствено дишане. В същото време не позволяваха на хора да стигнат до него.

    Единствено бързото идване на линейка го спаси.

    Не знам като гледам това видео и съм сигурен, че и нашите минават такова обучение поне веднъж в година (много се надявам) защо така се случи?

    Коментиран от #2

  • 2 Ефтини сензации

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "фиданка":

    И защо на припаднал трябва да му се вади езика?
    По добре му ампутирайте левия крак ефекта ще е все същия...

    Коментиран от #3

  • 3 хахах

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ефтини сензации":

    Първо се проверява езика понеже ако го глътне спира въздуха някога и в наща армия учеха на това онова сега гледат тела хаха
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Първо нещо е проверка на езика и устата, завъртане на една страна, за да не се получи задавяне, издърпване на главата назад, за да се освободи трахеята и тогава, ако е нужно свестяване, намокряне, потупване. Сърдечен масаж ако не се налага не се прави. Всеки полицай и шофьор трябва да е способен на това.