30 Май, 2018 20:49 4 670 6

Северна Корея няма да зареже ядрените оръжия

  • северна корея-
  • сащ-
  • ядрени оръжия

Пхенян обмисля ново бизнес начинание в американски стил, съобщава доклад на ЦРУ

Северна Корея няма да зареже ядрените оръжия - 1
Снимки: БТА/АР

Северна Корея не възнамерява да се откаже от ядреното оръжие, но обмисля ново бизнес начинание в американски стил, съобщава доклад на ЦРУ, цитиран от NBC.

Докладът на ЦРУ, изглежда противоречи на твърденията на президента Тръмп относно готовността на Северна Корея ядрено разоръжаване. "Всички знаят, че няма да се откажат", коментира американски държавен служител.

Въпреки това, като израз на добра воля, севернокорейският лидер Ким Чен-ун може да открие франчайз на западни бургери в Пхенян.

По време на президентската кампания през 2016 г. тогавашният кандидат Тръмп предлага вместо скъпи държавни вечери, световните лидери да получават "хамбургери на конферентна маса".

Северна Корея няма да зареже ядрените оръжия

Междувременно, въпреки че Тръмп разкритикува срещата с Ким в Сингапур на 12 юни, подготовката от двете страни на Тихия океан продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    29 3 Отговор
    Я и хамерите разбраха, че Ким ги мотае. Колко са прозорливи и умни!))))

    Коментиран от #2

  • 2 Червената шапчица

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Като едни истински ентелегенти стоплиха след 6 месеца! Да пребъде САЩ
  • 3 Баш майстора

    19 3 Отговор
    Ким не е прост. Предполагам помни какво се случи със Саддам. Видя какво се случи и с Кадафи, когато се отказа от ядрената си програма. А и децата вече знаят, че САЩ не на падат държави, които нямат петрол или имат ядрено оръжие, и всъщност това са двата коза на Ким, ако не броим Китай.
  • 4 Г.З.

    8 1 Отговор
    Цената за свалянето на Ким е евакуиацията и унищожението на Сеул.Или Китай и Русия да предизвикат революция,което не е в техен интерес.Четвърти райх ще има,
    САЩ са четвърти райх,но не го осъзнават.Гьобелс казва- след Италия райха има най много поддържани ги в америка
  • 5 говеждо

    7 3 Отговор
    " франчайз на западни бургери в Пхенян." - Тоя Ким ги побърква...
  • 6 овчар

    6 4 Отговор
    Ким прави краварите луди и щастливи