31 Май, 2018 07:50 1 825 6

Нападение с нож във влак в Германия

  • германия-
  • влак-
  • полиция

Има двама пострадали

Мъж рани двама души с нож в Северна Германия, съобщи ДПА.

Нападението е станало във влак. Влакът е пътувал от Хамург до Фленсбург. Двама полицаи се опитали да задържат нападателя.

Той наръгал единия, преди другия да го застреля.

Няма информации за тежки наранявания на жертвите. Не са ясни мотивите на нападателя. Във влака вече има специални екипи. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    18 0 Отговор
    И този юнак се казва...Ах..ед, Ме..мед, Мох..мед...Направо мед и масло, и за такива талибани Меркел ще строи ударно 1.5млн. квартири.Браво. Обаче не се знаят мотивите на извършителя, сигурно закъснели със социални помощи, или от любов към християни.
  • 2 гост

    7 5 Отговор
    А у нас полицаите се оставят да ги пребиват като кучета и нямат право да се защитят със служебното си оръжие. Германецът има право при нападение на колега да отстреля нападателя, а у нас ще го разследват и уволнят за подобно нещо. Защо така орязвате правата на МВР? Дайте им това право, дайте им стартови заплати от 1500лв и после изисквайте от тях да са морални, етични и да съблюдават за спазването на законите. Как наш полицай да ме защити ако той сам няма право на това?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Бай хой

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    В България полуцаите имат твъеде много права и изключително малко задължения. Пазят само политици, мафиоти, роднини и налагат роднини на работа в администрацията, банки и богати фирми. Аааако се оплачиш или ги повикаш на помощ ти заявяват че или нямат гориви или имат друга по важна работа или че не се занимават с защита на частни лица.
  • 4 месара

    9 0 Отговор
    и това" не е" терористичен акт, нападателя е бил "луд"! мама меркел може да потвърди!
  • 5 Баси

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Извинявай за минуса, исках плюсче но тъпия телефон отчете минус. Абсолютно си прав. Полицията затова има оръжие в ръцете. Да стреля по престъниците и терористите.
  • 6 Вай вай Германистан

    9 0 Отговор
    Скоро мургавите ислямски мигранти и заселници ще почнат и открито да гласят бялото малцинство в германската джамахирия,и първи ще пострадат българските емигранти, които се правят на германци там
Новини по държави: