Last news in Fakti

31 Май, 2018 09:36 2 709 2

Мелания Тръмп проговори след седмици мълчание

  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • мълчание-
  • първа дама-
  • доналд тръмп-
  • операция

Първата дама на САЩ се чувства прекрасно

Мелания Тръмп проговори след седмици мълчание - 1
Снимка: БТА/ AP

Първата дама на Съединените американски щати Мелания Тръмп наруши публичното мълчание след близо три седмици. Съпругата на президента Доналд Тръмп опроверга появилите се в публичното пространство слухове за нейното здраве.

Мелания Тръмп се подложи на бъбречна операция, която премина успешно. Първата дама написа в Туитър, че се чувства прекрасно в Белия дом, предаде „Бизнес инсайдър“. Американските таблоиди дори спекулираха, че може да е напуснала Тръмп.

За последно Мелания Тръмп се появи в публичното пространство преди 20 дни. Една от спекулациите дори бе, че първата дама на Щатите всъщност се е подложила на сложна пластична операция, която е изисквала повече време за възстановяване.

„Виждам, че медиите работят извънредно над това къде съм и какво правя. В Белия дом съм с моето семейство. Чувствам се страхотно и работя здраво от името на децата и американския народ“, написа Мелания Тръмп в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор

    0 2 Отговор
    Тия имат здравна система
  • 2 ЗайоБайо

    3 0 Отговор
    Какво работи жената? Не разбрах
    Или както един приятел отговаряше на въпроса: кво прайш ве?
    "Работя над себе си"