2 Юни, 2018 11:02 1 850 4

Русия иска да върне Юлия Скрипал

  • юлия скрипал-
  • русия-
  • великобритания-
  • сергей скрипал

Москва е готова да съдейства на Юлия Скрипал

Русия иска да върне Юлия Скрипал - 1
Снимка: БТА/ AP

Министерството на външните работи на Русия е готово да съдейства на Юлия Скрипал да се върне в Русия, предаде РИА Новости.

„Появяването миналата седмица на видео обръщението на Юлия Скрипал безусловно ни обнадеждава за това, че тя е жива и се намира в добро здраве. Радостно е, че Юлия има намерение да се върне в родината. Готови сме да й окажем всякакво необходимо съдействие в това отношение“, каза говорителят на ведомството Артьом Кожин.

Юлия Скрипал и нейният баща Сергей Скрипал бяха отровени в началото на месец март на британска земя, но вече и двамата са по-добре и са изписани от болницата.

Инцидентът предизвика дипломатически скандал между Великобритания и Русия, след като британските власти обвиниха именно Москва за опита за убийство. От Кремъл отричат. Юлия Скрипал заяви, че един ден би желала да се завърне в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 6 Отговор
    а дано!!!

    Коментиран от #2

  • 2 отговор

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    След като ясно заяви, че не желае да се върне в Русия поне засега и отхвърли предложеното съдействие от страна на руското посолство, те продължават да я тормозят. Да срещнеш смъртта очи в очи е доста страшно преживяване за всеки без изключение. Защо ли не спират да я тормозят, това е въпросът. Първо, тя трябва да се възстанови и физически, и психически, което предполага да бъде оставена на мира. Иначе звучи като някаква заплаха..

    Коментиран от #3

  • 3 Kcaniba

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "отговор":

    ...малазийските самолети, белите каски и хлорните деца в Сирия, скрипал възкресе, бабченко в кетчуп в Киев ....
  • 4 Руските свине

    4 13 Отговор
    Искат да поправят грешката си и да я доубият. Няма по-нагли и нагли същества от кремълските дегенерати. Единствено техните фенове ги надминават.
Новини по държави: