Last news in Fakti

4 Юни, 2018 13:59 24 013 36

Путин обяви защо не се среща с Тръмп

  • русия-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп

Трудности в отношенията между двете страни

Президентът на Русия Владимир Путин обяви какви са причините за липсата на срещи с американския президент Доналд Тръмп, съобщи ТАСС.

Преди три месеца Тръмп обяви, че скоро ще проведе среща с Путин. От тогава обаче няма информации за такава.

През миналия месец Путин обяви, че има проблеми около организацията на срещата. Според него вече не се работи по такава.

„По този въпрос трябва да попитате нашите колеги в САЩ. Според мен това е последица от ожесточения вътрешнополитчески спор в страната. В един от последните ни разговори Тръмп обясни, че се опасява от нова въоръжена надпревара. Напълно съм съгласен с него“, заяви Путин.

През последните месеци отношенията между САЩ и Русия се обтегнаха допълнително. За това се очакват и допълнителни преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    28 145 Отговор
    Защо реве джуджака, нали поне ще се срещне с марионетката си Ким. А и радев и бойко му отидоха на крака.

    Коментиран от #12

  • 2 Ристе

    28 134 Отговор
    Не го щат дядя вова, трета глуха е огромная
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 патриотъ

    103 22 Отговор
    Няма нужда от срещи и договаряния,защото американците са като фурнаджийска лопата и не може да им се вярва,а договорите,които подписват,не струва и хартията,на която са написани!Пък и Тръмп след няколко месеца си отива,ако не и по-рано!

    Коментиран от #8

  • 5 среднощен

    89 8 Отговор
    Думите на Лавров: "...но този път американците няма да гледат военните действия само по телевизията..." са разбрани правилно и от Тръмп и от Путин!? Пък и "бърза работа" нямат!
  • 6 Така де

    27 39 Отговор
    Нито Путин, нито Тръмп са истински лидери. Демокрацията е такава система, все едно паразити в тялото. Тази система те изяжда отвътре. Тя е остаряла система, измислена преди няколко Века и няма общо с двешвата реалност. Тази система трябва да се смени НЕЗАБАВНО!!! Демокрацията е вредна дори за интелигентните мафиоти. От демокрацията се хранят само слабоумните мафиоти
  • 7 ГАЛЕВ

    91 22 Отговор
    ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКО НЕНАВИЖДАХ КОМУНИЗМА НО СЕГА КАТО ГЛЕДАМ КАКВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА РАЗБРАХ,ЧЕ СЪМСЕ ЛЪГАЛ МНОГО ЛОШО .НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ ДЕМОКРАТ ИСКАМ СИ СТАРИЯ СТРОЙ И РАБОТАТА И ЗАПЛАТАТА.НЕ ИМ ЩА УБИИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ДЕМОКРАТИ.ДОЛУ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ-УБИИЦИ САЩ ДА ЖИВЕЕ БРАНСКА РУСИЯ.

    Коментиран от #9

  • 8 Атакист националист не патриот като Во

    17 51 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    Защо тогава ''жужо'' назначи Тръмп за президент?? Лоша идея е да дадеш ядреното куфарче на ариец /ако погледнете снимките на Тръмп като млад/ защото може да ти обърне огромната държава със земята наопаки за секунди. Дори и Хитлер ще се обърне в гроба си от яд, заради възможностите които има ариеца Тръмп да стори с Русия.:):)И ще го направи ''жужо'' го усеща вече:):)
  • 9 Атакист националист не патриот като Во

    42 12 Отговор

    До коментар #7 от "ГАЛЕВ":

    За това отворко като отидеш са гласуваш следващия път си изтрескай главата в стената ама мноооого силно за да не объркаш пак бюлетините и да пуснеш за Бойко. Защото от такива неграмотници като тебе си патим цялата държава и народ.

    Коментиран от #14

  • 10 Много по-проста е причината

    18 66 Отговор
    Русия на Путин е регионална, треторазрядна сила със скапана икономика. Няма какво да обсъжда с единстената суперсила.
    Срещички с българи, австрийци, Меркел - може. Макрон ясно показа превъзходството на Франция и русия не гъкна. Лаят само срещу по-слаби.

    Коментиран от #11, #15, #24, #26

  • 11 Атакист националист не патриот като Во

    12 24 Отговор

    До коментар #10 от "Много по-проста е причината":

    Срещу ''по-слаби'' и не членове на НАТО. Срещу членове на НАТО не смеят да лаят дори и да с със 30 човека войска. Това е положението и става все по ясно че е така.

    Коментиран от #22

  • 12 Чоко

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    По-добре не питай!
  • 13 Путинджендър

    10 51 Отговор
    Защо Тръмп да си губи времето да се среща с някакво джудже - диктатор на второразредна бананова република? Путин е нормално да се среща с лидери на равностойни на Русия държави - такива като Радев и Борисов.
  • 14 Расулюлах

    29 1 Отговор

    До коментар #9 от "Атакист националист не патриот като Во":

    Ти кратунгел не разбра ли че от гласоподавателите нищо не зависи щото ако зависеше немаше да има избори изборите са прах в очите на стадото че нещо зависи от него
  • 15 ГосТ

    30 7 Отговор

    До коментар #10 от "Много по-проста е причината":

    пхахаха не мога да ви разбера рефрена на вас. К'во я пробутвате тая хамериканска мечта,не ми е ясно. Ходете там да ви експлоатират и да се тъпчете с долнопробна храна слушайки блудкаво кънтри и заобиколени от проститутки и така. Не знам, колко от вас биха предпочели хамериканска "кухня", автомобил,облекло,алкохол (уиски,вино,бира и т.н ) пред европейски. Ако има такива, искрено ги съжалявам.

    Коментиран от #23

  • 16 Грантаджийче

    39 4 Отговор
    Няма и да се срещнат. Не са в една категория. Дончо е в категория "перо", Вова е в категория "тежка".
  • 17 Townboy

    39 5 Отговор
    Докато има хамерикански кораби и подводници в черно море за какъв диалог да говорим. Натовските кораби гърмят на Каваците през юли в разгара на сезона всяка година. Правили били учение. Ами да си гърмят при тях като искат да се учат.
  • 18 НКВД

    39 5 Отговор
    Владимир Путин не се среща с изрусени дърти джендери.
  • 19 Коко

    6 6 Отговор
    Присмяла се Хърба на Щърба.
    Каквото кажат от Йеросалим
    Що се отнася до ДЕМОКРАЦИЯТА тя е Велико нещо за умни хора и нации!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 РАСО

    40 6 Отговор
    ....чета тук и се питам ,вие нормални ли сте???Путин - джудже, Русия -треторазвиваща се република,Макрон бил показал на Путин не знам си какво ,та за това го уважавали....????
    Кой от ввас всички е ходил и/или живял в Русия та да дава тук някакво дори и субективно мнение?
    Джендърските неща и проблеми се "решават" от НАТО , а сериозните и истински неща се решават от Русия....
  • 22 Върховен съвет

    29 3 Отговор

    До коментар #11 от "Атакист националист не патриот като Во":

    А ти знаеш ли какво е нато?? То е създадено като военен лост за противодействие на ссср. Но ссср се разпадна!! На теория няма нужда от него но кой дърпа този лост.. Американците те си го дърпат за техните си цели а европейците са прецакани те трябва да плащат за подръжката на този ненужен блок изпълнил плана си 1989 год! Сега целта на нато е друга да бута малки държави пълни с петрол да създава революции в неудобни държави от това печелят само американските интереси те ядът големите парчета торта и дават малък % на британци франсета и германци обаче за другите като нас един гол... Нали сме в нато и ес защо ние не се облажваме?? Нас само ни експлоатират използват ни като малка к...ваи после ще ни захвърлят това е истината!!!! За съжаление ние нямаме политици няма и държавност

    Коментиран от #25

  • 23 Петър

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "ГосТ":

    Ами,да... те за това който може да си позволи да пътува до Европа,и се влюбват и в храната,и в начина на живот,че и някоя друга и къщичка си купуват,да живеят.. :)
  • 24 Бат Вальо

    25 3 Отговор

    До коментар #10 от "Много по-проста е причината":

    Знаеш ли, може пък и да си прав .. Той, завалията, от страх си взе Крим, капарира източна Украйна, до година-две ще си прибере и Алясочка ... абе, все действия на мнооооооого слаб регионален лидер!!! Дали сте толкова промити мозъци, или съвестно си заработвате ратайския надник ...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Истината

    29 4 Отговор
    РУСИЯ - една от най мощните сили в света. Богата на природни, и енергийни ресурси. Постоянен член на съвета за сигурност на ООН. Една от най силните икономика в света. Огромен военен бюджет огромен ядрен арсенал. Русия е суперсила в много отношения.
  • 28 НКВД

    1 9 Отговор
    След последната среща беше подложен на ректумоспасяваща операция и още се възстановява.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Koi

    1 9 Отговор
    До всички коментиращи партийни мутри комунисти престанете да бълвате глупости и да делите народа ами кажете на господарите си че стия приказки не ви остава много колкото и да копувате избори чухтели от БСП вашият край се вижда а на другите да кажя обеденетесе и работете за българия

    Коментиран от #31, #34

  • 31 Бат Вальо

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Koi":

    Просто вземи парче тоалетна хартия, избърши си пяната от устата и легни да се наспиш, до утре ще си изтрезнял ...
  • 32 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    Любопитно.....По време на войната в Ирак,САЩ НЕ СЕ БИЕШЕ СРЕЩУ Ирак!!!САЩ водеше войната със себе си!!!Биеха се пентагона срещу държавния департамент основно...ЦРУ имаше првилен поглед и анализ на събитията .но не го бръснеха за слива.......Защото пентагона ПРЕГАЗИ армията на Садам и завладя страната....Съответно победиха!!!и искаха ,съгласно ОБЯВЕНОТО НАМЕРЕНИЕ,да проведат избори и върнат Ирак на иракчаните и демокрацията.!!!!Затова и ВОЕННИЯТ КОМЕНДАНТ на Ирак започна работа в тази посока с хоризонт 3 месеца....Но ДД имаше съвсем друго на ум....НЯколко пъти Буш сменя ВРЕМЕННАТА УПРАВА /военни с тези от дипломацията/ докато не цъфна Бремер и ....ЕТО ГО СЕГАШЕН Ирак,Либия,Сирия.....Та тази война се води сега вътре в САЩ...Свирепа ,подла и безпощадна война,като си правят мръсно ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.....И целият свят плаща!!!Путин -също...и все пак продължава да ги нарича...КОЛЕГИ!!!!Какво великодушие.....А те как го наричат-само погледнете тролския речник тук ,вдъхновен от америчка...
  • 33 Тръмп

    1 3 Отговор
    Защото ще го пратя в Гуантанамо.
  • 34 Петър

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Koi":

    Хм...ама много си се объркал..! Изборите се купуват основно от Герб,мой човек..! И в големи и в малки градове и села. Точно както стана преди няколко дни и в с.Галиче. Ценко Чоков е в затвора,ама може да звъни и да плаши да се гласува за послушкото от Герб.До сега как мислиш тия поразии и рекет дето упражняваше там,можеше ли да го прави толкова смело без да има „гръб” зад себе си.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Димитров

    0 2 Отговор
    ЛилиПутин е пълно менте..............Борисов ДА ОБНАРОДВА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ ОТ 50 милярда и да ги ВЪРНЕ
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания