9 Юни, 2018 10:24 7 277 9

Откриха таен лагер за инквизиции на деца в Аризона

  • лагер-
  • инквизиции-
  • деца-
  • трафик

Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от бивши войници, които подкрепят бездомни ветерани от САЩ. Въпреки факта, че полицията не вярва, че лагерът е бил използван за злоупотреба с деца, снимките показват друго, съобщава The Sun, цитиран от Блиц.

"Аз бях без дом в продължение на 10 години и съм виждал стотици лагери, но това - никога. Вътре имаше импровизиран затвор ... Трудно е да си представим, че този лагер не е бил използван за секс трафика на деца", споделя ветеранът Джон Маклайн.

Импровизираният лагер е под земята, в неговите помещения са открити детски играчки и дрехи. Според ветераните бункерът може да бъде блокиран отвън, така че никой от посетителите да не може да се измъкне от него.

Също така намериха дърво с кожени панти, предназначени за ръцете на децата. На един от клоновете е написано името "Maddy". Мъжете вярват, че дървото е използвано за изнасилване.

Полицията, заедно с кучета, претърсиха района и не намериха доказателства, че наистина са насилвани деца тук. Въпреки това ветераните продължават да твърдят, че полицейските служители не са положили достатъчно усилия, за да докажат истината. Според тях бункерът е използван за сексуален трафик на деца от САЩ и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Тери

    46 8 Отговор
    Извратени янки !
  • 2 анонимен

    11 6 Отговор
    Дано използват дървената дъска срещу Джуджака и Дони. Хем имат голяма власт,едни деца не могат да опазят от изверги.

    Коментиран от #8

  • 3 Kcaniba

    33 5 Отговор
    империята на злото - фащ!!!
  • 4 Ikonmist

    20 4 Отговор
    Нашите братя с извратените им ценности !!! Полицията остана не смее да разследва за да не стигне до някои лай..р от сената!...а ние дето им се клонцаме сме най-жалки!
  • 5 ghost

    4 4 Отговор
    Не са Янките.
    Руснаците са го направили.
  • 6 Василев

    12 6 Отговор
    Селяни, ако в американския сенат повечето са джендераци, то в руската Дума всички са евреи!
    Агент Гал Самсон. ЦРУ!
  • 7 Stefko 88

    8 6 Отговор
    Кой знае какво извратено порно са снимали там.... И ако това което твърдят е така , защо няма задържани или намерени деца? Само за справка ще ви кажа , че в Щатите не е разграден двор. Едит дърт и тъп съсед беше на гости на дъщеря си и от "немакводаправи" реши да окастри малко плета. Хванал нашия един кухненски нож и ще действа .... Нещеш ли обаче съседите веднага звънят на полицията и идват веднага и го арестуват. Ония си мисли че там е като Ушев тук ..... Другарю така па иначе... Арестуват го веднага , това не е мангалите с брадвите по улиците. Обажда се някой и казва: тук има някакъв с нож в двора на съседите.Тях не ги интересува какво прави плет ли стриже ноктите ли си реже. Та затова малко ми се струва недовършена работат , защото имам и роднини заминали за там и те казват , че в сащ тая работа не е като оная работа. Полицията им работи яко.
  • 8 Барчо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "анонимен":

    Донито сега трябва да предложи да се раздадът оръжия и на дечицата по опис и строй. Така според него ще са защитени от извергите.
  • 9 Димитров

    0 0 Отговор
    Нормално и Модерно.Там и МАСОНИТЕ закусват с детско месце всеки път на техните сбирки.