Last news in Fakti

14 Юли, 2018 19:45 2 900 21

Путин посрещна Махмуд Абас в Москва

  • владимир путин-
  • махмуд абас-
  • палестина-
  • москва

Съпротивляваме на опитите на американците да наложат своите решения, категоричен бе палестинският президент

Путин посрещна Махмуд Абас в Москва - 1
Снимка: БТА

Палестинският президент Махмуд Абас беше в Москва в събота, за да се срещне с президента на Русия Владимир Путин, само дни след като руският държавен глава посрещна израелския премиер Бенямин Нетаняху, предаде "Фокус", позовавайки се на световните агенции.

„Радвам се за възможността да ви разкажа за контактите, които имахме с вашите съседи, и лидерите на няколко други страни“, заяви Путин докато посрещаше Абас.

„Знам, че ситуацията в региона е сложна и сме благодарни, че използвахте Световното първенство като причина да дойдете в Москва“, допълни той.

От своя страна Абас изрази своите притеснения относно решението на президента на САЩ Доналд Тръмп да премести посолството на страната в Ерусалим, както и активността на Израел в заселването на свои граждани в пограничните райони.

„Ние се съпротивляваме на опитите на американците да наложат своите решения върху най-чувствителните въпроси на Палестина“, заяви Абас.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху беше в Москва в сряда, като ситуацията в Сирия и отношенията с Палестина бяха в дневния ред на разговорите по време на срещата му с Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Путин

    45 9 Отговор

    До коментар #1 от "кво става":

    Не...просто е господарят на света и всички ходят за инструкции!
  • 3 СССР

    25 5 Отговор
    А Обанана каза ,че го е изолирал ха ха
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 не е бе

    32 10 Отговор

    До коментар #1 от "кво става":

    Просто е велика личност, на която може да се вярва! ;)
  • 6 Borislav Popov

    13 9 Отговор
    Много му се събра на Путин. Стълпотворение от цял свят на посещение при него. И приятели и врагове. Бай дони и той напира. Щял нам какво си да иска . Ама работата 50/100 сигурна. Путин каза -"ще видим" !!!
  • 7 сиганин

    3 10 Отговор
    ши съ събират баш разбойницете

    Коментиран от #19

  • 8 само едно ще ви кажа

    15 3 Отговор
    Путин и Тръмп работят във ваша полза, не ги плюйте и не вярвайте на медиите, в понеделник искат да импийчват Тръмп, ако успеят ще е много зле за вас ;)

    Коментиран от #16

  • 9 Иванов

    6 20 Отговор
    Жужи, господар на света? Хахаха! Абас е ходил да иска с400, ама са му отказали. Следващите 100 години ще изпълняват поръчката на Ердуган.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ганчо

    14 0 Отговор
    И кво сега? Яжте на Доню кайсиите. Ко ви даде Америка? Кока-Кола ! ПИЙТЕ КОКА КОЛА
  • 13 Антисоциалист

    4 5 Отговор
    Господа, не е възможно, нито разумно една държава да определяля къде да е посолството на друга в трета. Посолството не е нейно, не е на нейна територия. Не й се полага, а и не е в такава неформална сила, та да може това. И до тук.

    Коментиран от #14

  • 14 Бах

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Антисоциалист":

    Така е,но но посолството на САЩ е в окупирана и непризната територия в Йерусалим,завзета през 67 г. Така,че не е коректно.Не се учудвам че и Бойко Борисов може и нашето посолство да измести за да угоди.Това е характерно за Българина.Угодничим на всеки,било чужденец,полицай,циганин и т. н. когато общуваме.Тоест 98% от нас са боклуци!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 мазут

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "само едно ще ви кажа":

    Да, така е.Много грозна работа може да стане само с едно кратко изказване на Вова. Например:"Споделихме на нашите колеги от САЩ, че едни непослушни наши момчета са ползвали наши компютри за подкрепа на президента Трампа...не са хубави тези работи!". Ще стане мазало, най-малко импийчмънт! И какво ще направи "демоклатичния свят"?
  • 17 Бах

    3 0 Отговор
    Не е за вярване,че руснаците са помогнали на Тръмп да го изберат.А високо технологичната Америка не можа да се намеси , та избраха Путин с огромно мнозинство.Нещо не се връзва...
  • 18 111

    2 1 Отговор
    ОТ ПУБЛИЧНИЯТ ДОМ ГИ ДОКАРВА ЕВТИНИТЕ ,БЪЛГАРОУБИЕЦА ,ПРОДАЛ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!ГЕРБ СЪЗДАВА БЪДЕЩЕ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 статистиката

    6 1 Отговор
    всеки иска да е приятел със силния, русия е силна , доказа го във сирия, русия е непобедима , доказа го във втората световна, затова всеки ходи да се допита до русия, рсия ще става все по силна, а ние пак сме на отсрещния бряг

    Коментиран от #21

  • 21 русия е джудже

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "статистиката":

    Приятели на кремълското джудже са само мюсюлмански дупки.Силния е САЩ ,като влиянието им е из цялото кълбо,докато руското се ограничава само в техния си регион и върху 3-4 ислямски дупки.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания