30 Юли, 2018 09:38 6 624 44

Руска певица: Българите мразят руснаците

  • лолита милявска-
  • русия-
  • певица-
  • българи-
  • омраза-
  • българия

Рускинята има имоти на българска земя

Руска певица: Българите мразят руснаците - 1
Снимка: Инстаграм

Скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита Милявска по темата ”България”. Тя заяви пред сайта ”Дни.ру”, че българите мразят руснаците. Мнозина в Русия смятат, че подобно поведение може да повлияе на руско-българските отношения.

Според Лолита българите изпитват омраза и ненавист към руските туристи и руснаците, които имат имоти в България. Те не прикриват чувствата си, а дори ги афишират, категорична е изпълнителката. Според Милявска много българи пишат на домовете си, че няма да ги продадат на руснаци.

Видяла дори надписи :„Да изчистим страната от руснаци“, „Ние не продаваме руснаци“. Самата Лолита притежава два имота в България от години, които купила по препоръка на приятеля си Филип Киркоров. Тя недоволства, че нейните съседи изключват постоянно тока и водата, но полицията се прави на разсеяна и не предприема никакви мерки по този въпрос.

„Ниското ниво в България е обявило наказателни санкции срещу руските туристи“, твърди още рускинята Милявска. Руските медии припомнят, че на певицата й е забранено да посещава Украйна, макар да е родена там, заради подобни скандални изказвания. Някои дори предполагат, че тя може да получи подобна забрана и от българските власти.

По този начин няма да може да посещава двете жилища, които са нейна собственост в български курорт. Това не са първите обвинения на Лолита срещу българите. Преди време тя бе заявила, че съседи българи я "тровят с фекалии". Оплакала се на полицията, но не последвала реакция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руска кранта

    72 17 Отговор
    Тая май я сърби нещо.

    Коментиран от #3

  • 2 Факт

    65 47 Отговор
    Не Българите-а соросоидните подлоги пищят толкова силно,че заглушават останалите хора...
  • 3 Бай Благой

    78 7 Отговор

    До коментар #1 от "Руска кранта":

    Сърби я катеричката за болгарский кукуруз...
    Дет се вика...световно неизвестна певица иска да стане популярна по някакъв начин...
  • 4 Нагли руснаци

    35 34 Отговор
    Не е само Путин. Доста са откачалките в кочината на ЛЪЖАТА. Жалки надрусани хлебарки с мания за домашни любимци.
  • 5 ай стига бе

    65 11 Отговор
    Хм, много странно.......а навсякъде по нашто Черноморие посрещаме руснаците добре и не им създаваме никакви проблеми. На тях им е добре в България, разбират се отлично с българите, ако тая е имала някакви проблеми вероятно е било лично заради нейното отношение и характер. Като я гледам е няква украинска мъстия дето може би успява и да изпее нещо......някво подобие на наште "попфолк диви".
  • 6 Факт

    21 42 Отговор
    Ади бе, българите и майка си биха продали!
  • 7 123

    29 19 Отговор
    Не бе, що да ви мразим, даже някои дуняшки са ми много симпатични...
    Пожелаваме ви и Путя да не ви е президент, ще заживеете по-добре.
  • 8 Ohбох

    38 29 Отговор
    Мразим руснаци,защото се държат нагло и врякат силно на майчиния си език - като са в България да учат български
  • 9 Без име

    21 41 Отговор
    Да мразят там жалките българи, за това Южен поток стана Турски поток, Турция ще замести много добре България, в приятелството със Русия! То не че България някога е била вярна и на Русия, и руснаците го видяха като почнахте да лижете САЩ на някой места, поне файда да имахте.

    Коментиран от #31, #32

  • 10 Гост

    57 8 Отговор
    Най- ми е гот да чета как "ниското ' ниво в България е проблема на руснаците. Понеже имам "удоволствието" да работя почти всеки ден с руснаци и се сблъсквам с тяхната имперо-пияндурническа народопсихология.
    Руснаците като цяло не са лоши хора, докато имаха пари бяха много ларж и много готини пичове го раздаваха, сега понеже им се срина валутата почват масово да се циганеят дори и тези които видимо нямат финансови проблеми.
    Обичат да обиждат България и българите, обичат да използват думи от рода на "в България еди си кво си" , "при вас" еди си кво си, "как може в България еди си кво си" което не е никак приятно за дори не особено патриотично настроен човек.
    Обичат да те карат да се чувстваш дребен, арогантни са, невъзпитани и като добавиш и факта че не им се плаща - стават наистина непоносими!
    Та към въпроса, мразят ли българите Русия? Едва ли чак омраза е точната дума но понякога наистина са нетърпими!
  • 11 Borislav Popov

    31 6 Отговор
    Хà! Не знаех, че и мужичките прекаляват с бойряшника. Тая рушка патка е тотално куку и си измисля, ама ми се искаше да е права.
  • 12 експерт

    24 22 Отговор
    Рускинята греши. Българите се държат така и помежду си, затова има БЪЛГАРСКИ виц за българския казан в Ада.
  • 13 Коко

    46 4 Отговор
    Тая, едва ли се разбира и със съседите си в Русия!
  • 14 Све

    29 8 Отговор
    Със съжаление да си признаем, че ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И НЕГРАМОТНОСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ . Самата държава е като гаден вирус. Унищожава всичко здраво в нея
  • 15 onq s konq

    38 9 Отговор
    Наскоро имаше статия в която се казва,че руснаците са с най-голямо самочувствие и патриотизъм в света.Е същото това самочувствие НАГЛО СЕ ДЕМОНСТРИРА И В БЪЛГАРИЯ ПО ПРИНЦИП.Не че няма и макар и малко свестни пребиваващи у нас руснаци,но говоря за ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ,които буквално се чувстват като на друга планета,опиянени от ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.Ето я и тая- недоволна от отношението на българите към нея,НО ДОРИ И ПРЕЗ УМ НЕ Й МИНАВА ДА СИ ПРОДАДЕ ИМОТИТЕ!И понеже твърди въпросната певица че руснаците са мразени от българите,да каже конкретно-КЪДЕ И В КОЯ ДЪРЖАВА ГИ ОБИЧАТ И ЗАЩО НЕ СИ КУПИ ИМОТИ ТАМ?
  • 16 етно граф

    23 2 Отговор
    Като я гледам не е точно типчината рускиня, виж хазарка... по може. Като серГея.

    Коментиран от #33

  • 17 изпатил

    45 13 Отговор
    Имам имот в Поморие ,съседите ми на 90% са руснаци. Омръзна ми от техните цигании. Вечно недоволни ,вечно с претенции ,вечно не чули и не разбрали (когато трябва да се плаща нещо). Имат супер самочуствие и никакво покритие. Мислят се за "висша" раса , а всъщност са едни глуповати и необразовани пиянки ( а дечицата им са абсолютна напаст). Като не им харесва в България - да продават и обратно в Сибир !

    Коментиран от #18, #42

  • 18 Мирослав

    25 14 Отговор

    До коментар #17 от "изпатил":

    И аз имам имот в Поморие на ул."Солна", и моите съседи са руснаци. Никави проблеми не съм имал с тях вече 12 години.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 перхидролен лайнар на копанка

    21 5 Отговор
    То е повече от съмнително как се обръща внимание на малка страна, като България публично да я коментират певици, цици, политици рашки машки, вместо да не ни занимават с това мразим ли ги или не.Очевидно тук се действа от чужди служби(от ЕсСссерсем) и добре са запознати, какво мислят българите за противната им пропаганда.
    Те първо да си оправят живота на руснаците, пък после, като задминат Китай и СаЩ да поучават по малките изостанали и слаби нации.
    Щете нещете, локомотива на света е САЩ, може би след 15г. това ще е Китай.Да видим кой ще спечели икономическата война

    Коментиран от #22

  • 21 украйна майна

    13 9 Отговор
    Ами родена в Украйна, това обяснява тия драми, най-голямата световна сган е от Украйна - Топ ъф да топ мизерници са украинците
  • 22 самонадеян палячо

    6 8 Отговор

    До коментар #20 от "перхидролен лайнар на копанка":

    Какъвто ти псевдонима, такъв и "коментара" - боклук.
  • 23 SS Bulgarische

    7 0 Отговор
    Не го вярвам това но знам че няма хора и народи,които да не мразят цигано-ислямските примати тровещи планетата Земя,която неспирно сълзи от смрадтта разнасяща се из атмосферата

    Коментиран от #28

  • 24 Турчина

    6 22 Отговор
    Ами права е жената. Вие българите мразите всичко и всички.

    Коментиран от #26

  • 25 ПРИНЦИПЕН

    18 2 Отговор
    ЗА ТАКОВА НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ ,И ПОСТРОЕНА ОТ ТЯХ ЖИЛИЩНА ПЛОЩ ПИШЕ МОЛОЯ РОСИЯ , Е ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ОКУПАТОРСКИ АМБИЦИИ ,ЕЕЕЕ КАК ДА ХАРЕСВАМ ТЕЗИ
    НАХАЛНИЦИ,ДОШЛИ В ДОМА НИ И С ПРЕТЕНЦИИ ?! ПО ДОБРЕ ДА СЕ МАХАТ , ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ДОМАКИНА ! АКО ИМАТ ПОНЕ МАЛКО ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ !
  • 26 SS Bulgarische

    14 2 Отговор

    До коментар #24 от "Турчина":

    Не се заблуждавай вас циганите всички ви мразят,бих те попитал какво е чувството но всъщност не искам да знам

    Коментиран от #29

  • 27 Мунчо

    5 8 Отговор
    Тази певачка лъже нагло, защото е чула много ясно, че Българите мразят Укрохунтата, и укропите, но същата тази особа обявява, че Българите мразели не Украинците, а Руснаците.
  • 28 палячото

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "SS Bulgarische":

    Никът ти трябва да бъде USSR Bulgarische!!!!!
    Недей да петниш честта на СС, такива съветски подлоги са срам за България!
  • 29 палячото

    12 7 Отговор

    До коментар #26 от "SS Bulgarische":

    Повръща ми се от, чалгаджии, които вдигат метъл поздрав, от русофилистици, които се мислят за националсоциалисти, пълен смях.
    Не може да обичаш руснаците и да си националсоциалист, то е все едно да обичаш местото, а да си вегитарианец, схващаш ли?????
  • 30 Шоо

    17 0 Отговор
    Ми хващай си шапката и към Чукотка, чий го търсиш тук
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иванов

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Без име":

    Вие жалките москалите сте си лика прилика с турчаците, ама щи си серете в гащите още тази година и пак ще се гепите да се избивате помежду си. Газ по Турски поток няма да потече никога и щете- не щеге пак ще пускате през Украйна, освен ако не искате да ядете патрони и ръчни гранати! Пфу!
  • 33 Иванов

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "етно граф":

    Абсолютна хазарка виж и ноздрите извити. ТУК ИДВАТ САМО ХАЗАРИ ОТ СРЕДНИЯ И НИЗШ ЕШАЛОНИ НА ВЛАСТТА. РУСКИТЕ СКЛАВИ(РОБИ) НЯМАТ ПАРИ ЗА ВОЯЖИ И ИМОТИ В ЧУЖБИВА, А САМО ЗА ХЛЕБЕЦ И БОЯРИЩНИК!
  • 34 гост

    14 6 Отговор
    Не само българите ,а целия свят ги ненавижда тея руски алкохолици.

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 селянин

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    А бе чвор,тя е Украйнка,роена в Мукачево,на 14.11.1963,на 100 км от Полша и Унгария,женена..пет пъти,на 40 год се снима в Playboy,за БАКСЬI е готова на всичко,сутрин плюва по Украйна..следобед по Б-Я..за да вземе рус.гражданство се жени фиктивно за Витали Милявски,и запазва неговата фамилия,била е Лолита Горелник.
  • 37 vasik atanasova

    9 1 Отговор
    ЧЕ ДА ГИ ОБИЧАМЕ ЛИ
    А
    ДОЙДОХА И ИЗКУПИХА ЗЕМИТЕ НИ
    И ТОЙ НАЙ ХУБАВИТЕ МЕСТА
    А НЕ КАТО АНГЛИЧАНИТЕ И НЕМЦИТЕ ПО СЕЛАТА КЪЩИЧКИ ОТ ЦИГАНИТЕ ЗА 8 000 ЕВРО
    РУСНАЦИТЕ ВЗЕМАХА НАЙ ХУБАВИТЕ МЕСТА ОТ БЪЛГАРСКОТО НИ ЧЕРНОМОРИЕ
    ФАКТ
  • 38 1944

    7 1 Отговор
    че кой нормален човек се радва на поробителя, само продажните ни политици. абе, я по-добре си стойте в руския рай.
  • 39 българин

    7 2 Отговор
    някой да е чувал известната руска певица?
  • 40 Отоплител

    4 0 Отговор
    Може ли уважаемата госпожа да потвърди,че всички московчани се обичат и съседите са в прекрасни отношения.Имаше едно новогодишно предаване с елитните ни артисти.Да го гледа и ще и се изясни живота.А доста е глупаво съседски скандали да се пренасят на междудържавно ниво.
  • 41 Стоян Михалев

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.
  • 42 Пламен

    3 5 Отговор

    До коментар #17 от "изпатил":

    Щом си от Поморие, много добре трябва да знаеш, че руснаците масово продават имотите си в България... Нещо съвсем нормално, предвид завистливият намусен мрънкащ характер на българина, плачевната инфраструктура, липсата на качествен обществено-културен живот. България в 75% от цялостта си е място тип "спалня с пивница" на бачкатори, с заплата за сметки+храна. Без излишъци.
    И как искате една такова битие да бъде приемливо за хора, решили да инвестират в задграничен имот, да сменят мястото и начина си на живот. Ами, ние наистина сме пъти под нивото на тези руснаци! Как ще се почувствате вие, ако изсипете куфар пари за къща в Пакистан? Прецакани отвсякъде, нали?!
  • 43 Без коментар

    0 0 Отговор
    Те са държат все едно са си вкъщи,а ние да им мълчим ли?Те постоянно крадат,чупят,недоволстват...Ние да им мълчим ли?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания