Last news in Fakti

12 Август, 2018 18:23 12 196 246

Ердоган: Това е заговор срещу Турция - Август 2018

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • сащ-
  • турска лира-
  • андрю брънсън

Нашият народ няма да се предаде пред трудностите, заяви държавният глава

Ердоган: Това е заговор срещу Турция - Август 2018 - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът Реджеп Ердоган нарече понижаването на стойността на националната валута - лирата "заговор" срещу Турция, но заяви, че народът му няма да се предаде, съобщи Reuters.

За трети пореден държавният глава отправи призив към своите сънародници да обменят доларите и еврото, с които разполагат, за да подкрепят турската валута.

В изказването си Ердоган заяви още, че лихвените проценти са средство за експлоатация, което прави богатите още по-богати, а бедните още по-бедни. "Няма да паднем в този капан", подчерта турският президент, който е известен с враждебното си отношение към повишаването на лихвите.

"На онези, които жертват стратегическото партньорство, съюзничеството на 81-милионна държава в името на връзки с терористични организации, казваме "довиждане", заяви още Ердоган в реч в Трабзон.

Той отново обвини САЩ, че жертват Анкара заради американския пастор Андрю Брънсън, съден в Турция по обвинения в тероризъм.

"Няма да се предадем. Щом вие заставате срещу нас с долара, ние ще потърсим начини да продължим своите дела по други пътища", каза още Ердоган.

По думите му Турция отново е изправена пред "политическа и подла игра". "С Божията воля ще превъзмогнем и нея", добави президентът.

Ердоган: Това е заговор срещу Турция - Август 2018

"Заявявам от Трабзон, видяхме вашата игра. Онова, което не успяха да направят с провокации и преврат, се опитват сега да осъществят чрез пари. Това, ясно казано, се нарича икономическа война" , изтъкна турският лидер.

Турската лира загуби около 40 на сто от стойността си тази година, преди всичко заради безпокойства за влиянието на Ердоган върху икономиката, призивите му за понижаване на лихвените проценти и влошаването на отношенията със САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    57 66 Отговор
    Прав е Ердоган

    Коментиран от #2

  • 2 Салам Алеко

    61 40 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    За един пастор! Ми пускай го бе, огладнява народа ти от глупавия ти егоизъм! И какво щеше да загубиш ако го пуснеш? Щото тъй като го държиш видяхме че не спечели нищо! Продължавай да са праиш на пич, те анадолците ще те оправят!

    Коментиран от #7, #173

  • 3 Sia

    63 45 Отговор
    Вижте втората снимка. Турците са ужасно грозни хора.

    Коментиран от #12, #22

  • 4 vvvvv

    46 45 Отговор
    Колкото и да е тъжно за нас, той е прав
  • 5 vasik atanasova

    39 23 Отговор
    ЕРДОГАН СЕ ОТКАЗА ОТ ДОЛАРА
    НО ЕВАЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ
    НА БОГАТИТЕ ТУРЦИ ИМ СЕ РАЗКАТА ФАМИЛИЯТА
    НА БЕДНИТЕ НИЩО
    ТЕ РАБОТЯТ ОТ ЗАПЛАТА ДО ЗАПЛАТА И ТОВА ИМАТ
  • 6 Тръмп

    36 34 Отговор
    Голям умник е тоя чобанин!:):):)Много разбира от кози и овце,но от долари-не!!!:):):)Тя и рублата пада постоянно заради силната икономика на Путин!:):):)
  • 7 goni

    45 29 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Не разбра ли защо не успя преврата?! Тоя го крепи народа! Колкото до пастора! Просто показва че няма да има изключения! Даже и за САЩ!

    Коментиран от #10, #36

  • 8 хитеp

    31 37 Отговор
    да гледат и да си взимат поуки путинолизците в България! До тук стига всеки съюзил се с Раша!
  • 9 KIRDJALISTAN

    21 51 Отговор
    MA4KAY ERDO NIE SME SIS TEB .TUR4INA NE E SVIKNAL DA ROBUVA KATO NIAKOYI DA NE KAZVAM 4E SE OBIJDAT .TE ROBITE SI ZNAYAT ????

    Коментиран от #11, #15, #21, #138

  • 10 Салам Алеко

    36 17 Отговор

    До коментар #7 от "goni":

    А тея дето ще гладуват, кучета ги яли! Тоя и семейството му ще плющят пържоли, а бедните хляб и вода! Хем гол, хем голям! А да видим де ще му излезе края!

    Коментиран от #19, #27

  • 11 Абе балък

    26 8 Отговор

    До коментар #9 от "KIRDJALISTAN":

    Ти още ли не си си купил телефонче, и караш с имигрантското? А добре дошъл, липсват ми простотиите ти- ограничени!

    Коментиран от #73

  • 12 5555

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Sia":

    Ха хаа ха ха големи глупости
  • 13 Анализатор

    59 21 Отговор
    Лирата пада в следствие на диктаторската политика на Реджеп, а не заради американците. Политическите уволнения и назначения до това водят. Хората са объркани и не знаят какъв бизнес да започнат. Развиват се фирми само близки до диктатора. В БГ поради същите причини не може да се постигне желания икономически разтеж.
    Идеален пример за разликата между демокрацията и диктатурата в икономическата сфера.

    Коментиран от #30

  • 14 Лошо

    30 18 Отговор
    Лошо му се пише на султаня. 💣 До края на годината е приключил...

    Коментиран от #90

  • 15 ganio

    23 7 Отговор

    До коментар #9 от "KIRDJALISTAN":

    Защо пишеш по телефона? Марш и почвай да бъркаш бетон иначе няма да ти платя!
  • 16 Ми их

    45 10 Отговор
    Ще патят обикновенните хора. А тоя сьс пьршавия мстак само лае и се прави на интересен.но те си го заслужават.То небяха преразглеждане на лозански договори,завземане на територии вьв Сирия!!Провокации всеки ден по суша и вода вьв Грьцки територии.Америка много ги тьрпя,но всичко си има край.
  • 17 JPower

    34 10 Отговор
    Боже, пази ЕРДОГРУХ...той ще затрие туркия!!!
  • 18 JPower

    27 9 Отговор
    Нашите мюмюнки, дали си смениха лирите????

    Коментиран от #23

  • 19 5555

    18 44 Отговор

    До коментар #10 от "Салам Алеко":

    Така като гледам никой не гладува не се питесняваи за тях.Ердо няма да им клекне на сащ за тяхно голямо съжаление.Сащ няма да успеят срещу ВЕЛИКА ТУРЦИЯ

    Коментиран от #26

  • 20 ха ха

    44 13 Отговор
    че нагъл тоя ...защо включва и 20-те млн кюдри към турция не разбрах !! те хората искат собствена държава и сами могат да решат кои да са им съюзници. все едно по време на османската империя султана да е броил и поробените народи за верни поданници !! турците има няма са 60-на млн от които поне 40 млн са с по една гънка

    Коментиран от #39

  • 21 Пуяк

    22 13 Отговор

    До коментар #9 от "KIRDJALISTAN":

    Че от вас пуйките по големи роби има ли.
  • 22 JPower

    31 10 Отговор

    До коментар #3 от "Sia":

    А, тез на снимката са красивите турци...:))) Смятай другите какви са....

    Коментиран от #89

  • 23 5555

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "JPower":

    Охооо а добре дошъл колко лефер хвана?
  • 24 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    30 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той отново обвини САЩ, че жертват Анкара заради американския пастор Андрю Брънсън,..ЕВАЛЛА НА ТРЪМП...не се поддаде на провокацийте на тоя мишок-твърдо стои на позицийте си и е готов в защита на един свой гражданин да разпердушини пуйките-и ще го направи-Е ТАКА СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА. До сега все имаше някаква надежда да се размине...RIP Eрдоган..RIP Турция...тия приключиха курса,дано само след такива изявления не се въодушеви тълпата ,че тия нямат много мозък в главите-ще убият някой американски турист и нещата ще ескалират много бързо..пък тоя малоумник има да чака някой да му помага...Лек път ,Ердо и много поздрави на Осама, на Саддам ,не забравяй и Кадафито..и не идвай да ми плачеш на рамото ,а бъди мъж и си сърбай това,дето си си надробил.

    Коментиран от #29

  • 25 u4en

    36 7 Отговор
    Най -хубавото за Турция е . че след СРУТВАНЕТО на лирата им ще могат да поканят Ив.Костов и Мур. Радев да им оправят икономиката !
  • 26 Салам Алеко

    11 8 Отговор

    До коментар #19 от "5555":

    Ти откъде пишеш че си толкова уверен! Абе колко сте прости, квото видите по телевизията, това е, я иди долу да видиш, па тогава пиши!

    Коментиран от #76

  • 27 goni

    18 28 Отговор

    До коментар #10 от "Салам Алеко":

    Турската икономика е експортно ориентирана! Сигурно ще има потърпевши от спада на курса но като цяло...! Ще направят още по-голям растеж! А той и без това е забележителен! Справка Китай! Те изкуствено държат курса на юана нисък и цял Свят реве! Най вече САЩ! Така че!:)

    Коментиран от #28, #31

  • 28 китай

    23 4 Отговор

    До коментар #27 от "goni":

    прецакаха запада с искането си 51 % от фирмата да принадлежи на китайската държава а останалите 49 % на инвеститора. в турция нещата са доста по различни...там принадлежи 100 % на инвеститора и реално които печелят от ниската лира са чуждите фирми а губят турските работници защото им плащат в лири. губи и турската държава защото внася нефтопродукти в долари а ги продава в лири и не може да надува много цената , че анадолците не могат да си напълнят резервоара и т.н. та турция няма собствена икономика като китай а работят за други
  • 29 Хасан

    22 36 Отговор

    До коментар #24 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Ей това ще е робско съзнание..гледай турците и си отговори на въпроса защо ти си бил 700г под чуждо владичество а турчина никога

    Коментиран от #32, #34, #35, #205

  • 30 Хасан

    19 36 Отговор

    До коментар #13 от "Анализатор":

    Ердоган прави най големите инфраструктурни проекти ..това са милиарди инвестиции..три атомни централи наведнъж..почва канал Истанбул..най големия аеропорт в света прави .

    Коментиран от #33, #43, #44

  • 31 JPower

    32 12 Отговор

    До коментар #27 от "goni":

    Да сравняваш туркия с Китай си е малоумие... Китай изнасят собствено производство на китайски компании. Собствени ресурси...туркия- освен зарзават и локум няма нищо собствено!!! Всички компании в туркия са собственост на чужденци, днес са там утре... Туркия беше една успешна колония на Великите сили....но вече е излишна!!!
  • 32 vankata

    19 17 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Как да не са били? Има едни турци дето са 140г под чуждо владичество. Те са годни единствено да отглеждат тютюн и да работят в чистотата или като общи работници...

    Коментиран от #47

  • 33 ердо е кат

    16 4 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    наш боко...строи яко защото от там най-лесни и по много се краде а реално не допринася за създаване на ПОСТИЯННИ работни места с висока добавена стойност...това май е сложно за теб . просто намира временна работа на най-верните си поддръжници ...нискообразованите турци работещи в строителството . за атомните централи ердо е прав защото в момента внасят ел.енергия .

    Коментиран от #40

  • 34 Салам Алеко

    16 17 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Аз поне се родих свободен! А ми ти бе, даже не можеш да се отърсиш, и стоиш тука! По цял ден си в нета, щото мръсотиите си не можеш да кажеш другаде! И защото държавата не работи! Ама спокойно, ще ти дойде деня, млади момчета, ще влязат във службите, и ако не бъдеш посетен, може да бъдеш среднощно облагороден!

    Коментиран от #50

  • 35 JPower

    37 7 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    ЕТО ТАКА османлията е ""управлявал""..."

    В 1913 г. редовната турска войска извършва клането на Илиева нива при с. Глумово Ивайловградско. Турците избиват до едно над 200 пеленачета скрити на южния бряг на река Арда, деца на българи, бягащи от Одринска Тракия. На мястото е издигнат мемориал.

    Коментиран от #45

  • 36 касапина

    24 7 Отговор

    До коментар #7 от "goni":

    Нека сега умния народ ,с няколкото малоумни помака в сайта, да обменят валута която ще струва колкото тоалетна хартия опс там няма такава.Мангала скоро ще бъде осран на бесилото ,или джагалите ще го разкъсат като Кадафи.
  • 37 ПРСлавейков

    11 32 Отговор
    Турците са народ, а не мъpша като да не казвам кои, че се обиждате....

    Коментиран от #53

  • 38 Диди

    32 9 Отговор
    Ердоган призовава всички да сменяли доларите и еврото си в турски лири. Той сам да вземе и даде пример,да върне крадените от народът пари,а не да говори глупости.Да не ,,плюе,, по Америка,че гледай как бързо ще му замразят парите,които има там.Ердоган е престъпник номер 1.

    Коментиран от #41, #42

  • 39 касапина

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "ха ха":

    40 милиона са не 20 стига дезинформация
  • 40 Поинтересувай се

    5 8 Отговор

    До коментар #33 от "ердо е кат":

    Колко работни места ще се разкрият покрай новото летище и тогава ръси глупости.

    Коментиран от #51

  • 41 Хасан

    7 6 Отговор

    До коментар #38 от "Диди":

    Здрасти ,Диди..отдавна те нямаше
  • 42 Хасан

    5 7 Отговор

    До коментар #38 от "Диди":

    Диди ,кажи на твоите хора в Германиия ..той е сериозен ..ще иде при руснака и китаеца...да спрат с валутните манипулации

    Коментиран от #49

  • 43 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    17 7 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    с тия проекти вече се приключи,Ердоган ги отпрати в историята...ами ти по-добре си помисли как ще посрещнеш пролетта-като тюркче ..или като кюрдче...хахаха,как се кефи сега Апо на Имралъ и кво ли си вика-добре че дойде тоя малоумник,че да ме направят хамериканците президент на ННК (Нов Независим Кюрдистан)

    Коментиран от #48

  • 44 ox боли

    20 8 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    Млоумните турци си го заслужават хоя които ги чака, те си го избраха.
  • 45 Стореното на тази нива

    5 20 Отговор

    До коментар #35 от "JPower":

    е малка отплата за сторените зверства от българите в същата тази Одринска Тракия година по-рано

    Коментиран от #58

  • 46 Хасан

    12 21 Отговор
    Опаааа..почна се ...в Ал Джезира направиха призив всички мюсюлмани да обменят долари за лири ...милиард и половина мюсюлмани са зад Турция

    Коментиран от #56, #206

  • 47 Yavuz

    18 29 Отговор

    До коментар #32 от "vankata":

    В чистотата аз турчин не съм видял да работи,а тютюн работеха преди 1985г.Възродителният процес ви излезе много скъпо.Турците са горд и непокорен народ за ваше съжаление .В света единствено турците не са били под чужда власт.

    Коментиран от #52, #54, #55, #59, #60

  • 48 Хасан

    10 22 Отговор

    До коментар #43 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Докато стане Кюрдистан то някъде може да има Румелия ...Косово има ,защо да няма Румелия

    Коментиран от #57, #65, #245

  • 49 ox боли

    19 5 Отговор

    До коментар #42 от "Хасан":

    Това е най малоумния коментар писан някога в този сайт,ти си много ограничен бе човек.
  • 50 Носи си вазелин

    2 10 Отговор

    До коментар #34 от "Салам Алеко":

    Когато идваш, че да няма после ох и ах коко стана сега ;)
  • 51 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    12 5 Отговор

    До коментар #40 от "Поинтересувай се":

    ..а, разбира се че ще се отворят много работни места ,след бомбардировките на американците...и не само там по ,а по цяла...оставям празен ред ,щото идея си нямам как ще се казва новата държава (може би Кюрдистан но..паживьом-увидим)...всеки случай ще има нов ''Маршал''...ама кой ли ще е в ролята на Аденауер...

    Коментиран от #98

  • 52 Тираажия

    20 10 Отговор

    До коментар #47 от "Yavuz":

    Чистачи ,мазачи и дюнержии ,това е основната работа на тaка наречените турци.
  • 53 JPower

    12 3 Отговор

    До коментар #37 от "ПРСлавейков":

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.

    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная!" "Аз не мога!" - общ е глас,
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можем, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си ихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърни,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика: яман ни е нам хала,
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша...

    ** Това е стихотворение по повод. Дори съставлява част от уводната статия на вестник "Напредък" (1875). Тази статия била писана по повод годишното събрание на цариградското читалище, не което присъствували много малко от неговит членове. В статията Славейков пише: "...окаеното състояние, в което се виждаше да се намерва заведението. Допълняха не вече печалната, а грозната картина на зрелището... Гледахме и нямаше кого да изберем! Избрахме и нямаше кой да приеме! Това грозно, това злокобно настояще помрачаваше всякой светъл поглед към едно по-утешално бъдеще и ние не можехме на този част да се не разразим пред събратията си в тези жестоки излияния на чувствата си." След тези думи следва стихотворението.

    Алооооо, ТОВА Е КАЗАНО ПРЕЗ 1875 ГОД. В ЦАРИГРАД...ПОД ОСМАНСКО УПРАВЛЕНИЕ...МИИИИ..какво друго може да има в туркия!!!!

    Коментиран от #97

  • 54 vankata

    13 9 Отговор

    До коментар #47 от "Yavuz":

    Как да не са били под чужда власт? Тук има едни турци дето 140г не смеят да ввдигнат ръка срещу българските си господари.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Коча

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "Хасан":

    Толкова овце как ще ги оправям бе, ти луд ли си?
  • 57 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    е,поне имаш право да помечтаеш ...
  • 58 JPower

    13 2 Отговор

    До коментар #45 от "Стореното на тази нива":

    И какво е станало 1 год. по-рано. Българи избиха хиляда жени и деца ли????
  • 59 vankata

    29 5 Отговор

    До коментар #47 от "Yavuz":

    Който е истински и горд турчин нека се откаже от българското си гражданство!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Kcaniba

    10 10 Отговор
    За турчолята и руснаците само санкции за да може сиганите от българо-руски и българо-турски произход да се осъзнаят че щом са родени в България СА БЪЛГАРИ и скоро ''великите им и всемогъщи държави'' няма да са толкова богати

    Коментиран от #67

  • 62 onq s konq

    13 8 Отговор
    Ясно че янките играят курвачка и на Ердо му е кофти.Обаче...:БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ Е НАЙ-СТАБИЛНАТА ВАЛУТА В СВЕТА,защото сме във "Валутен борд",което значи че всички Евродържави като фалират,чааак накрая ще дойде нашия ред.И сега е момента БАТ БОЙКО ДА ОПРАВИ РАБОТАТА и да протегне ръка на Ердоган ,ВЪРЗВАЙКИ ЛИРАТА КЪМ ЛЕВА.Защото "КОМШИЯ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА":)

    Коментиран от #68

  • 63 Чукча

    9 13 Отговор
    Трибуквието загуби южния фланг. Няма да може да ползва Турция да бомби БИ, нито да хрантути терористите от СА. Сега започна валутна война срещу Турция. За сега играчите са щатските банки срещу турските. Турците обменят като луди и нито лира няма вече даже в БГ. Така от понеделник БНБ и ЕЦБ ще им се наложи да купуват лири и да освобождават долари. Въпросът е дали ще спрат или ще влязат и китайските играчи. Въпросе какво се е договорил с тях Ердоган. Това мазало дето го създадоха САЩ ще наложи ЕС да застане зад Турция. Накрая трибуквието яката ще се удави.

    Коментиран от #66

  • 64 зулус

    8 6 Отговор
    Това показва единствено че не икономическите показатели на дадена страна определят стойността на нейната валутата,а настроението на някой си ...спомнете си 96та и как долара скочи до 3000лв. Всички които си обмениха парите за долари после загубиха много.
  • 65 Ei svin4e

    5 5 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Da znam 4e sa# tan- istite sa planirali vsi4ko tehnite planove vinagi se polu4avat. No planovete im za tu -cia mojesh da pro4etesh na vsi4ki ezici. Ot tova 4e do sega ne ste bili podtiskani polza niama.

    hihihihihihihihihihihihih
  • 66 JPower

    19 6 Отговор

    До коментар #63 от "Чукча":

    ИИИ, защо на някой ще му се наложи да купува лири...Банките изпадат в ужас, няма лири... луд ли си??? Лирата кой е има за нещо, даже турците не я искат когато търгуват!!!
  • 67 Хасан

    6 10 Отговор

    До коментар #61 от "Kcaniba":

    От кои българи ..руски българи или немски българи???..а турчина е турчин навсякъде ...и в Германия и в България

    Коментиран от #70

  • 68 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    8 3 Отговор

    До коментар #62 от "onq s konq":

    Публикувано във факти.бг: .И сега е момента БАТ БОЙКО ДА ОПРАВИ РАБОТАТА и да протегне ръка на Ердоган ,ВЪРЗВАЙКИ ЛИРАТА КЪМ ЛЕВА.Защото "КОМШИЯ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА":)....як си,конче много си як...оправи ми настроението за тая вечер...10+ за тоя коментар
  • 69 Хасан

    8 10 Отговор

    До коментар #60 от "Ei svin4e":

    Българин а пише на латиница !!!..най обичам такива дето се отказват от род и писменост!!хахаха

    Коментиран от #71

  • 70 Ei svin4e

    4 7 Отговор

    До коментар #67 от "Хасан":

    Ne 4eti kakvo pishe Kcaniba.Vie ste i si ostavate turci , cigani i t.n.
  • 71 Ei svin4e

    6 4 Отговор

    До коментар #69 от "Хасан":

    Mnogo skoro shte izbirash na kakva azbuka da pishesh

    Коментиран от #74

  • 72 Горд Българин

    13 8 Отговор
    Така е когато този хапе ръката, която го хранеше. Сега ще му спретнат една пролет и пуйкисдтан на парчета, а този по пътя на предишните сатрапи. Кюрдистан изгрява с помоща на америте.

    Коментиран от #104

  • 73 55555

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Абе балък":

    То от вас по ограничени има ли???
  • 74 Горд Българин

    7 7 Отговор

    До коментар #71 от "Ei svin4e":

    Той този и свинско ще прояде ти само гледай, че времето вече дойде.
  • 75 Горд Българин

    15 8 Отговор
    А,х каква приятна музика за ушите ми е плачът на тези смешни анадолци, наши помаци и мюсюлмански цигани.
  • 76 5555

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Салам Алеко":

    Аз не гледам само телевизия
  • 77 АзСъмМунчо

    14 2 Отговор
    Интересно защо ли швейцарския франк или паудна не губи позициите си...
    Икономиката е и политика.
    Хем с Путин, хем с Китай, Хем с Америка, хем с Меркел, хем с Азия...
    Ами като лирата пада, вържете я за рублата, ще се покачи:)

    Коментиран от #92

  • 78 Yavuz

    10 10 Отговор

    До коментар #55 от "sony":

    Не съм помак,но уважавам помаците те са единствените бели граждани на България говорещи на български език.

    Коментиран от #80

  • 79 Пак ли

    14 3 Отговор
    Много наивни мохабети дума Бати Ердо. Ако беше толкова проста работата ?
    Дълга на Турция е 50% от БВП, а между фирмената задлъжнялост е почти 100% от БВП. До края на годината предстоят огромни плащания по външният дълг. Пак ли ще призове поданиците да плащат ?

    Коментиран от #83

  • 80 Горд Българин

    23 12 Отговор

    До коментар #78 от "Yavuz":

    В едно си прав, че са бели, но не са единствени. Помаците са бели, защото са българи, но вие изчадия адови ги принудихте под заплаха от смърт да приемат исляма. Ние българите сме бели, а не като вас грозни, черни, космати, ниски, кривокраки, трътлести и дебели. По близко сте до маймуните отколкото до хората.

    Коментиран от #84, #103, #207

  • 81 Марин Великов

    12 10 Отговор
    На мен ми е интересно, как редакцията на Българско интернет издание като Факти БГ чете тези антибългарски, обидни и дискриминационни постове срещу България и Българският гражданин и толерира с месеци подобни безконтролни обиди и нарицания. Та нали в конституцията е посочено какво е етническа обида, а отделно и в закона за електронните медии е записано какво могат и какво са длъжни да спазват ел издания в публичното пространство. Ще дойде момент, в който вероятно на Факти БГ ще бъде обърнато внимание от някой засегнат по каналният ред. Тъй като Факти БГ толерира обидите и обидното съдържание на верска и етническа основа в своят сайт под формата на неконтролиране на постовете според законодателството на РБ. Как така някакъв ще ме нарича Роб и еди какъв си Гяур, като в конституцията още е записано, че никой няма право да използва такива обиди. А отправилите тези обиди се наказват с лишаване от свобода и глоба, по наказателният кодекс пак на РБ. Прочетете законите уважаеми господа от Факти БГ. Защото незнанието на закона рано или късно довежда до затваряне на медия. Това сме го виждали многократно и двупосочно, по изложеният тук смисъл.

    Коментиран от #85

  • 82 турист

    16 9 Отговор
    Днес бях в Одрин. Турците са озверели за истинска валута, като видят евро викат "чок гюзел комшу" и лига им излиза от устата. Младите кадъни само да видят чужда валута и са готови да свалят фереджето. Не е истина какво се случва в тази страна.

    Коментиран от #86, #102

  • 83 Хасан

    6 10 Отговор

    До коментар #79 от "Пак ли":

    А колко е дълга на Сащ спрямо БВП?..а на Гърция?а на Италия?...За разлика от тях Турция си обслужва дълга..
  • 84 Хасан

    7 7 Отговор

    До коментар #80 от "Горд Българин":

    Бели като Иван Костов ли???хахаха..или Московски..хахаха

    Коментиран от #87

  • 85 Хасан

    10 10 Отговор

    До коментар #81 от "Марин Великов":

    Г н Великов а имат ли право някои хора да обиждат турци и мюсюлмани на верска основа???...каквото повикало таково се обадило...ти ако се радваш че мой роднина е загинал от терористи в Турция ,аз се радвам на вашата трагедия

    Коментиран от #95

  • 86 Хасан

    5 7 Отговор

    До коментар #82 от "турист":

    Сигурно са били българки под прикритие..хахаха
  • 87 Горд Българин

    8 10 Отговор

    До коментар #84 от "Хасан":

    Винаги има и по-тъмни българи, но в сравнение с вас са като снежинки.
  • 88 Фанатик срещу фанатил

    12 9 Отговор
    Турция първо да спре да помага на терористите от Ал кайда после да се изтегли от Сирия после може да иска помощ от другите народи.
    Дотогава бой по канчето на този фанатик и не само докато върне Африн и Идлиб а и докато цяла анадола стане Кюрдска щото само от бой разбира този фанатик.

    Коментиран от #91

  • 89 7777

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "JPower":

    Що вие за красиви ли си имате.Преди няколко дни беше писал че бг жени били най красиви това е само в вашите глави

    Коментиран от #93, #162, #179

  • 90 555555

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Лошо":

    Ще има да чакаш
  • 91 Хасан

    8 5 Отговор

    До коментар #88 от "Фанатик срещу фанатил":

    Ще има Кюрдска когато има Румелия..

    Коментиран от #94, #96, #99, #178

  • 92 Икономист

    11 0 Отговор

    До коментар #77 от "АзСъмМунчо":

    Това беше вица на деня???
    Я виж какво стана с Паунда сгромоляса се и защо???
    Икономиката на Англия е добре, само заради страха от неподписване на търговско споразумение с Европа.
    И нещо повече Паунда е на ръба, не се ли подпише Европа паунда пада под Еврото всички треперят!!!!
  • 93 Горд Българин

    12 8 Отговор

    До коментар #89 от "7777":

    Не е той аз го писах това и отново ще го напиша, че българките са едни от най красивите жени в света,а вие пуйките имате тук таме бели хора, защото ние ви подобрихме генофонда и не само ние и други хора от Европа. Въпреки това обаче в голямата си част си оставате черни, ниски, космати и дебели. Кой харесва такива ? Аз по световните конкурси за красота такива като вас не съм виждал.

    Коментиран от #100, #196, #197

  • 94 Горд Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан":

    Не се заричай да не ревеш като изгреят
  • 95 Предупреждение

    14 7 Отговор

    До коментар #85 от "Хасан":

    Хасане не ти е работата тука във форума а и в тази държава. Много бой ще изядеш щом се радваш за нашата гибел скоро ще ядеш дебелият. Един съвет ходи си в Турция с добро никой не те иска тука.

    Коментиран от #106

  • 96 Горд Българин

    12 8 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан":

    Вместо да блееш за българската земя Румелия да не си вземем и Одрин и останалите български територии, а Константинопол отново да е гръцки.

    Коментиран от #111, #246

  • 97 Все едно

    0 2 Отговор

    До коментар #53 от "JPower":

    Е казано сега.
  • 98 5555

    0 5 Отговор

    До коментар #51 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Горкия Голям фантазьор си ха ха ха ха

    Коментиран от #119

  • 99 Фанатик срещу фанатик

    13 8 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан":

    Асад няма да се церемони с вас, всъщност вече всички ви мразят.
    А най-хубавото е че настроихте Америте срещу вас, така че вече няма спасение за вас, не се ли изтеглите с добро Асад ще влезе с YPG директно в Турция и Анадола ще бъде кюрдска за да ви е за урок.

    Коментиран от #101

  • 100 Прав си

    10 8 Отговор

    До коментар #93 от "Горд Българин":

    Най-красивите по европейските шантани са българките. Красиви и евтини. 20 ойро сак, 50 сак и фак. Какво повече да искаш.

    Коментиран от #110, #182

  • 101 Събуди се

    0 4 Отговор

    До коментар #99 от "Фанатик срещу фанатик":

    Сънуваш просо!
  • 102 Днес

    5 5 Отговор

    До коментар #82 от "турист":

    В Едирне беше жена ти. На шопинг и....още нещо.
  • 103 Абе ти виждал ли си се в огледалото?

    6 11 Отговор

    До коментар #80 от "Горд Българин":

    Българите са ромите на Европа бре! Ниски космати Криволак и и плешиви. Бели ама само тези с облагородени я ген. Я се скрий...

    Коментиран от #107

  • 104 55555

    1 8 Отговор

    До коментар #72 от "Горд Българин":

    Ще има много да чакаш ха хахаа
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Хасан

    10 6 Отговор

    До коментар #95 от "Предупреждение":

    Не се радвам на вашата гибел..аз съм хуманист...аз имам приятели българи ,уважавам законите но ви казвам...Българи,правете си деца а не да правите турци,арменци,македонци,помаци
  • 107 Горд Българин

    5 9 Отговор

    До коментар #103 от "Абе ти виждал ли си се в огледалото?":

    Няма как да се обидя от ромлянин като теб. Когато станеш бял, рус и синеок като мен, но както знаем това е невъзможно тогава ръси мозък. До тогава ай циба в обора да нахраниш коня.

    Коментиран от #116

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Горд Българин

    6 3 Отговор

    До коментар #100 от "Прав си":

    Ето на, че и ти го призна. Така е най красиви са и такива неможачи като теб ще им плащат, защото вашите за нищо не стават. То ако приличаха на нещо нямаше да стигнете до там да си плащате, ама на ген какво да ви правим като сте такива нелицеприятни и всеки ви подминава.

    Коментиран от #113

  • 111 Хасан

    5 7 Отговор

    До коментар #96 от "Горд Българин":

    Абе човек ..младите те напускат ...едно време англосаксонеца с мънисти взема дъщерите,богатсвото ,земята на индианеца а сега същото прави с тебе....
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Хасан

    7 8 Отговор

    До коментар #110 от "Горд Българин":

    Влез на брояча на света ..от началото на годината България е намаляла с 50 хиляди ..а Турция се увеличила с милион и сто хиляди...

    Коментиран от #157

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 55555

    5 6 Отговор

    До коментар #107 от "Горд Българин":

    А ти откъде знеш че той е черен а не бял да не си оракул? Не ме разсмивай че то бг сме едни бели исполини високи високи по два метра айде моля ти се не ме разсмивай

    Коментиран от #158

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Пацифист

    5 2 Отговор
    Лирата пада ,но бензина стана по -евтин от в Бг.
    Преди беше обратното....
  • 119 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    5 5 Отговор

    До коментар #98 от "5555":

    ще видим,ще видим ...ти се моли аз да съм фантазьор,че както я е подкарал падишаха ви,нещата може и много по-зле да станат...да ти дам ли примери...Ирак-,Либия,Ливан,Сирия,Египет,Югославия...сега Турция е на пангара и то по собствено желание...

    Коментиран от #159

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Gypsykiller

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "KIRDJALISTAN":

    Ще мачка ама на баба ти съдрания гьот!ще ви смажат като хлебарки на плочка!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Иванов

    9 7 Отговор
    Ердо така и не разбра, че Аллах е ... еврейн. Колко жалко!
  • 146 ТОНИ

    9 5 Отговор
    Да го д.хат СаЩ и тръмп
  • 147 ТОНИ

    7 5 Отговор
    Да го д.хат СаЩ и тръмп
  • 148 105

    4 4 Отговор
    Модераторът изтрии коментар 105 .
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Хасан

    9 7 Отговор
    Българино,прави си деца , пази си култура,традиции,вяра,православие и език..задръж си младите и специалистите ..гледай си своя интерес ..и по малко да мразиш съседа си ...никой турчин не ви мисли злото ..

    Коментиран от #163, #164

  • 157 Горд Българин

    5 6 Отговор

    До коментар #113 от "Хасан":

    Ми проблема си е ваш ще трябва да храните още гладни гърла, а точно сега с тази ваша падаща валута, какво ще правите? То вашето не е за хвалба.

    Коментиран от #161

  • 158 Горд Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #116 от "55555":

    Ми ти не си българин как да отговаряш на нашите черти.
  • 159 5555

    6 5 Отговор

    До коментар #119 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Ще видим ще видим тя Турция не е като дър. които изброи.И да ти кажа българин съм но се срамувам от това

    Коментиран от #165

  • 160 Асаня

    5 2 Отговор
    офф,с години повтаря едно и също, 16 години е на власт, и все някой друг му е виновен. Нима избирателите му са чак толкова прости, че вярват на такива елементарни лъжи? Видях статистиката, че са хората с най ниско ниво на образование, явно е истина.. Тоя си ги върти както си иска, съсипа държавата, и продължава с лъжите си. Но има една фраза: "всеки народ заслужава управниците си".
  • 161 Хасан

    5 4 Отговор

    До коментар #157 от "Горд Българин":

    Българино,да знаеш едно ..най тъмната нощ на нощта е преди изгрев слънце....и това ще мине ..

    Коментиран от #166

  • 162 Асаня

    7 5 Отговор

    До коментар #89 от "7777":

    Българките може да не са най красивите, но че туркините са уникално грозни - е факт, който самите турци подтвърждават. При това няма исключения, ако има нещо да лови окото, то винаги е с изселнически корени. Затова като видят нещо русо, зарязват семейство и тичат подир него.

    Коментиран от #167

  • 163 Горд Българин

    7 5 Отговор

    До коментар #156 от "Хасан":

    Това пък твое изказване направо изби рибата "никой турчин не ви мисли злото". Какво да ти кажа колкото пъти съм ходил в църквата в гр.Батак все повече се убеждавам какви "добрини" сте направили вие турците, а с днешна дата като наблюдавам международните събития и какви ги вършите още повече се затвърждава мнението ми, че не сте се променили, ама изобщо. Каквито сте били тогава, такива сте и днес. За това ви ненавиждам да не кажа още по-силна дума. Има стара българска приказка "На турчин вяра да нямаш" и тя важи с пълна сила и днес, а като гледам и докато има турци на този свят.

    Коментиран от #169

  • 164 Ами

    5 6 Отговор

    До коментар #156 от "Хасан":

    Абе трол нещастен, ти за какъв се мислиш, че сядаш да даваш акъли? Ай сиктир, взмай си партакешите и се махай при мустакатия ти приятел. Дано се задавиш с всеки къшей хляб.
  • 165 Горд Българин

    7 10 Отговор

    До коментар #159 от "5555":

    Няма българин, който да се срамува от произхода си. Ние сме хилядолетна държава, но виж за турчин същото не може да каже човек. Ако бях турчин щях да се самоубия на секундата, но за мое щастие съм ГОРД БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #168

  • 166 Горд Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #161 от "Хасан":

    Не се знае обаче като съмне дали няма вие да сте малцинството и да се намирате вече в чужда държава.
  • 167 7777

    3 4 Отговор

    До коментар #162 от "Асаня":

    То има доста русо в Турция вече ако не знаеш.В бг има много грешна представа за Турция.Това за което говориш беше много отдавна

    Коментиран от #170

  • 168 5555

    6 3 Отговор

    До коментар #165 от "Горд Българин":

    А ей за това се срамувам много злоба много завист от всичко това по много.А за хилядолетната дър. да така е но важното е сега къде сме

    Коментиран от #172

  • 169 гоСт

    7 10 Отговор

    До коментар #163 от "Горд Българин":

    бил си в църквата в Батак и си видял една ХУДОЖЕСТВЕНА ПОСТАНОВКА ,ЕДИН ТЕАТЪР,нищо вярно с реалните събития от тогава!

    Коментиран от #175, #176

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 стоян георгиев

    8 4 Отговор
    само да питам дали турците ще послушат ердоган да си обърнат спестяванията в лири от долари и евро?смяххх!!!!!нямало да вдига лихвените проценти щото било експлоатация?тоя да не би да го са взели да говори пред някоя детска градина?ами ердо кои ще компенсира милионите турци дето си изгубиха от началото на годината до днес около половината от спестяванията?тоя лихвен процент е именно за това в слчая да компенсира загубите,но на теб кво ти пука нали Аллах е с теб!

    Коментиран от #183

  • 172 Горд Българин

    4 7 Отговор

    До коментар #168 от "5555":

    Каква завист бе смешко? За, какво да ви завиждам на вас? Какво имате вие, че да ви завиждам? Хубави жени ли имате или какво? Нали съм ви виждал какви сте снежинки, за това ли да ви завиждам? Кажи ми едно нещо за което да ви завиждам, че не се сещам? За мен сте просто едно НИЩО.

    Коментиран от #209

  • 173 Ердоан

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Охлюв този ако е пастор то и ти си човек. Предвид писанията ти тука на човек не ми приличаш . Тромпета-президент на държава излиза и директно се изказва срещу турската лира и това ако не е заговор здраве му кажи .
  • 174 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    6 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: .И да ти кажа българин съм но се срамувам от това...твое право е,а пък аз не се срамувам ,за разлика от безродните лумпени и протурски клакьори ,които се подвизават в тая жълтения..
  • 175 Горд Българин

    9 7 Отговор

    До коментар #169 от "гоСт":

    И кой си ти, за да твърдиш за тези събития, че са били един театър? Световно известен историк ли си къв си? Ти си един турчин и нищо повече, който освен да говори глупости и лъжи с гадната уста нищо друго не може да направи.
  • 176 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    8 1 Отговор

    До коментар #169 от "гоСт":

    Искаш да кажеш че и събитията в Сивас от 2 юли 1993г са постановка ли? Ами то не беше много отдавна , когато ''прогресивни и демократични '' турци избиха,пардон ,изгориха живи 37 свои съграждани -прогресивни интелигенти,творци и писатели...за малко не убиха и Азис Несин,един от малкото турци,който се опита да ги приобщи към човешкия род...само заради тая варварщина си заслужават това ,което им предстои...
  • 177 Горд Българин

    2 4 Отговор
    Къде се скриха тези "българчета" с промито самосъзнание хасан и онези другите му подгласници??? Нещо май им дойдоха въпросите ни в повече, а аргументи, с които да докажат твърденията си нямааат. Имат само едни празни думи без доказателства. Тоест са плямпалници. Така е "Пред фактите и историческите истини и Боговете мълчат", а те както знаем нямат нищо общо нито с Боговете нито с нас българите.

    Коментиран от #181, #193

  • 178 JPower

    5 2 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан":

    Ще има Румелия, но ти ще си Румяна!!! Аналната принцеса...

    Коментиран от #180

  • 179 JPower

    2 3 Отговор

    До коментар #89 от "7777":

    Никога не съм коментарал красотата на българката.... ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА..!!!

    Коментиран от #184

  • 180 Хасан

    3 2 Отговор

    До коментар #178 от "JPower":

    50 000намаля до Август месец..до края на годината ще си с минус 80 000...виж www.countrycounter
  • 181 5555

    1 4 Отговор

    До коментар #177 от "Горд Българин":

    Не се крия батерията ми пада съжалявам Утре продължавам
  • 182 JPower

    6 4 Отговор

    До коментар #100 от "Прав си":

    Единственият начин да праскаш българка,е да си платиш!!! За турци миризливи, цената е по 3... Никой няма да плати и 1 лира, за да праскаш Айше!! За това сте Най-големите изнасилвачи.... никой не може да ви понася...

    Коментиран от #202

  • 183 Хасан

    3 6 Отговор

    До коментар #171 от "стоян георгиев":

    Ей стояне..виж Турция и се запитай защо българина 200+500години е бил в робство а турчина нито един ден под чуждо владичество..

    Коментиран от #185, #186, #188

  • 184 7777..

    0 3 Отговор

    До коментар #179 от "JPower":

    Добре сбърках извинявай
  • 185 Горд Българин

    5 5 Отговор

    До коментар #183 от "Хасан":

    В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ ВИЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ РОБИ ДОРИ И ДНЕС ГАСТАРБАЙТЕРИ В ЕС, НО ВСЕ НЕ ВИ ОТЪРВА ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ. КОЛКОТО И ДА ГО ОТРИЧАТЕ ФАКТА СИ Е ФАКТ, ЧЕ МИЕТЕ КЕНЕФИТЕ ИМ. Толкова много ви се иска да не сте им роби, че повтаряте това до умозамъгляване та чак сами започвате да си вярвате е да, ама реалността е друга ВИЕ СТЕ РОБИТЕ НА ЕВРОПА ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛКОТО И ДА ГО ОТРИЧАТЕ.
  • 186 стоян георгиев

    7 3 Отговор

    До коментар #183 от "Хасан":

    пак почна с тъпотиите.турчина е бил в бая държави под чуждо владичество докато си направи държава.когато си е направил ние вече сме имали 600 години такава.освен това след разпада на османската империя турското население извън турция попада в много тежка ситуация в чужди държави от египет до сърбия и от тунис до иран.сега аз трябва ли да ти се подигравам кво е било на турците в сърбия?или ти не си забелязал кво ти се случваше в тоталитарна българия?не живял в робство,казваш?ами тва че ви биеха дет ви хванат нямахте никакви етнически права и ви отнемаха имуществото като се сетят кво е?или бяхте много сербез тогава?да не мислиш че турското малцинство в египет или в сирия не е яло сапа,от доскорошните му подчинени?и така 100 години вече!само да те питам хасанчо тва ли те кефи теб?

    Коментиран от #190, #203

  • 187 JPower

    4 4 Отговор
    ИСТИНАТА Е ЕДНА... ГОЛЯМОТО ТРЕПАНЕ НА РЕЗАЦИ, ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ...БАЙ ВИ ТОШО УМРЯ...НЯМА КОЙ ДА ВИ ПАЗИ И ХРАНИ!!! Питайте сърбите, гърците, албанците.какво ги е правил българина, когато му дойде времето!!!! Албанците имат СТРАХ САМО ОТ БЪЛГАРИН... ТРЕПАНЕ НА РЕЗАЦИ,е удоволствие!!!

    Коментиран от #189, #200

  • 188 Ами

    5 4 Отговор

    До коментар #183 от "Хасан":

    Затова сигурно ердоганя го избират тия дето мият кенефите на немците от 60-та година насам? А ти защо не отидеш в турция, като толкова им се възхищаваш?
  • 189 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    5 5 Отговор

    До коментар #187 от "JPower":

    Българско знаме или генералска сабя няма да намериш в нито един турски музей....турските при нас са много,без дори да отварям Уики-то,първосигнално се сещам за сабята на Шукри паша....оставям на ''всичколозите''да кажат кой е тоя и по какъв повод си е дал сабята срещу живота....някои са забравили за балканските прусаци...ама да знаят че при нужда ще им го припомним...Аз лично,от години живея в чужбина,ама стане ли патаклама,макар и да влизам в години ,моментално се прибирам...и тогава ,Хасанчо -тежко ти и горко...не те плаша ,ама да си имаш едно наум....

    Коментиран от #191, #199

  • 190 Хасан

    7 3 Отговор

    До коментар #186 от "стоян георгиев":

    Извинявам се за предишното за робството..обидно беше...като демократ,натоврц и борец против комунизма не трябваше да пиша такова нещо

    Коментиран от #194

  • 191 Хасан

    6 4 Отговор

    До коментар #189 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Живееш в чужбина ,плащаш данъци там,даваш принос за развитието на ”чужбината”...докато аз живея в България ..плащам данъци и мита за българската хазна и имам много по голям принос за развитието на страната

    Коментиран от #192

  • 192 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

    4 4 Отговор

    До коментар #191 от "Хасан":

    първо-кой колко е допринесъл-не си ти тоя ,който може да прецени-нито ме знаеш,нито ме познаваш, второ -като гледам как висиш в тая жълтения денем и нощем-повече от сигурен съм че нищо не плащаш ,а си някой безработен ,дето с триста зора връзва двата края от куфарна търговия с боклуци от Капалъчарши...и трето-айде бегай да спиш,че да си бодър утре за турските теми(все пак докарваш някоя стотинака с редакционно тролене)

    Коментиран от #195

  • 193 Дамаджаната

    6 3 Отговор

    До коментар #177 от "Горд Българин":

    Пак се разтоварихте душевно, само че разправяте много глуподти на търкалета . Не е нужно със злоба да се разтоварваш бе балканец, от вас не става европеец . Според немците ми показват 3 , демек след три поколение. Спотед германеца турчина е по работлив от нас , но не може да се интегрира или не иска. За българина .... ще ви спестя негативните немски заключения но сме пиели колкото имаме, можем да спим докът огладнеем, работиме за дс отчетем труд. Всичко е бош лаф. Яжте пийте и жиеейте. Не му мислете много, с нас или без нас земното кълбо ще се върти.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Диди

    4 3 Отговор

    До коментар #192 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    Пишете, че Хасан не ви познава и т.н.,но сте бил сигурен че той е безработен.. А вие познавате ли го?

    Коментиран от #223

  • 196 Турчина

    8 5 Отговор

    До коментар #93 от "Горд Българин":

    Преди няколко години туркиня спечели мис Свят, а българките отпадат още в началото.

    Коментиран от #198, #221

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 +++++

    0 0 Отговор

    До коментар #196 от "Турчина":

    Токущо разбрах една новинка, НЯКОЙ ПОДПОМОГНАЛ ЕДИН ДЖЕНТЪЛМЕН С 300,000,000,000 $ ей с такива нещица. Зелени гущерчета, дали е вярна новината , ще следя външни медий
  • 199 Турчина

    6 8 Отговор

    До коментар #189 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

    И за какво са ни вашият флаг или сабя? Само да прави калабалък в музея. Хайде да е на някой силен народ като руснаци, германци, англичани и т. н. разбирам. 500 години не са ли достатъчно?

    Коментиран от #201

  • 200 Турчина

    2 2 Отговор

    До коментар #187 от "JPower":

    Много фантастика гледаш.
  • 201 Диди

    6 4 Отговор

    До коментар #199 от "Турчина":

    След такова изказване,няма как да се чудите,че навсякъде в светът ви мразят.Факт е,че турците не са ,,харесван,,народ. Защо ли?

    Коментиран от #204

  • 202 Турчина

    2 4 Отговор

    До коментар #182 от "JPower":

    Когато бях студент ходих с 2 българки, а в средното с една. Бяха чисти и много красиви. Аз съм от белите турци, висок съм и имам светли очи и по принцип жените си ме харесват.

    Коментиран от #213

  • 203 Турчина

    2 5 Отговор

    До коментар #186 от "стоян георгиев":

    Пишеш някакви измислици за Египет и Сирия. Ние сме турци, нас другите мюсюлмани ни уважават. За християнските страни не споря, аз самият съм го преживял.

    Коментиран от #242

  • 204 Турчина

    1 3 Отговор

    До коментар #201 от "Диди":

    Чети нагоре какви обидни коментари пишат и ще ме разбереш.
  • 205 Tретото око

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Публикувано във факти.бг: ти си бил 700г под чуждо владичество а турчина никога Ам щом турчин не съществува, как да стане роб. Обаче жителите на страната, които са от различни етноси, през цяла история под чуждо владичество са, гръцко, ромейско, османско..
  • 206 фикифики тофирики

    3 4 Отговор

    До коментар #46 от "Хасан":

    хахаха...Ал Джезира, милиард и половина вика... Катар няма нито милион и половина мюсюлмани, останалите по света не се интересуват нито за вас нито за скапания ви фюрер. Нито да ви гледат не искат. В мюсюлманската Азия, от 22.00 българско време, един долар бе разменен на 7.24 турски лири. Тъпи турци, спасение няма.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 тояагата

    6 1 Отговор
    На никой лошо не желая, но турците не слъчиха на президент, честно. Ердоган, типично за турчин от ниска класа върви успешно към новият си гаф. А, той има доста гафове, политически дори повече. По същият начин се дървеше и на путин, когато му свали самолета, после няма и две години и ходи на крака да се извинява. Ми пусни попа бе бастун, ще ти излезне камила с рога, ама няма как търските глави са дебели, трудно увират. Иначе нормален политик би се договорил нещо с америкосите, не да се дръвчи като тоя пуяк.. половината турция неможе го понася, той се мисли за месия разбииш ли..

    Коментиран от #210

  • 209 Еничър

    0 3 Отговор

    До коментар #172 от "Горд Българин":

    Горделивко . Гордей се че си българин нацист
  • 210 Турчина

    4 3 Отговор

    До коментар #208 от "тояагата":

    Ердоган през 2013 година изплати целия дълг на Турция към Мвф. В момента Турция има външен дълг, към Китай, Иран и други, но тези дългове не са проблем. За сравнение ще кажа, че България с тези бюджетни излишъци, за които твърди че има г-н Борисов не стигат да се изплати само лихвата на кредита от Мвф. Евреите (американците) искат Турция пак в Мвф, защото печелят от лихви. Затова има икономическа атака, а пастора и ракетите С400 ги ползват като повод. Пастора лежа 2 години в затвора, защо го искат чак сега? Преди това Гърция също купиха С300, а нямаше проблем. Ердоган иска да премахне лихвите, защото те правят богатия - по-богат, а бедния - по-беден. Ердоган вчера каза, че Турция, Русия, Китай, Иран и още няколко държави махат долара и помежду си ще търгуват със собствена валута. И каза още: Европа, ако искат да се отърват от тежестта на долара сме съгласни и с тях да търгуваме с наши пари. Нормално е да има инфлация. Аз лично ще изчакам лирата да падне още малко и ще купя лири. Ето ви един свестен коментар и дайте да не се обиждаме повече. Никой не е живял преди 200, 300 или 500 години. Ние сме над 100 млн народ, имаме и добри и лоши хора , ако се държите за нас може винаги да помогнем. Но като ни настройвате срещу вас не печелите нищо.

    Коментиран от #220

  • 211 Иведик

    3 3 Отговор
    Проста нация са турците и водачът им е още по прост..
    Напода ръфа килима Реджеп го въодушевява с празни приказки..
    40% са по бедни хората за половин година и още ву се хващат на голите преказки хората..
  • 212 Подкрепям

    1 3 Отговор
    Ердоган, Покажи им Мощ!

    Коментиран от #214

  • 213 касапина

    1 0 Отговор

    До коментар #202 от "Турчина":

    турчин със светли очи няма ,ти си помак.

    Коментиран от #216, #217

  • 214 Ким

    2 0 Отговор

    До коментар #212 от "Подкрепям":

    Показва мощ като севернокорейския плъх.
    турция е следващата северна корея .Народа гладен и изплашен скандира в транс името на вожда Ердонасран.
    Само неразбирам какво му се радват толкова българските мисулмани,може би се радват че не са там
  • 215 Емигрант

    2 1 Отговор
    Ашколсун Ердо ага ,че върна туркия в Средновековието..
  • 216 Турчина

    1 0 Отговор

    До коментар #213 от "касапина":

    Ето пак обиди. После ви е криво като ви казваме някои истини. В историята, която учите в България повече от половината е лъжа. Нищо не се връзва, уж напр. или трябва да приемеш исляма или са те колили- добре де толкова ли сте т*пи, а се правите на много умни. По тая логика не трябва да има нито един българин в България. Започнаха малко да вкарват истини, но вие не ги приемате. Ами щом искате да ни мразите мразете ни.
  • 217 Турчина

    1 0 Отговор

    До коментар #213 от "касапина":

    Я гледай малко турски сериали или турска телевизия или отиди на почивка в Турция. Ще останеш учуден колко много турци сме със светли очи.
  • 218 гост

    1 0 Отговор
    Който си сменя съюзника от САЩ на Русия това го чака , останалото са русофилски мечти и мокри сънища ...
  • 219 Дякон

    3 1 Отговор
    И ние им повярвахме че ще живеем по добре забравих те май 3000 лв за скапания долар. Много си е прав Ердо стига сме се кланяли на ти империалисти.От дьржава за пример се превьрнахме обрулена и обезлюдена пустиня. Какво добро са направили тия раздават го като световни мутри който не им играе по свир ката е диктатор нали.Толкова дьржави сьсипах а .Е Господ забавя но не забравя идва и вашия ред.797

    Коментиран от #229

  • 220 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #210 от "Турчина":

    Пич, виж сега, тук всеки може да троли колкото иска, защото сайта е анонимен. И затова се пишат всякакви глупости. Не го приемай на сериозно. Аз самият съм писал глупости понякога, за да става майтап.
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Шишков

    4 0 Отговор
    Ако успее да се отърве от кухия долар ще е номер едно. А по действията си мисля че това прави. Евалла !
  • 223 Ваня

    1 1 Отговор

    До коментар #195 от "Диди":

    Така е Диди някой отнашите бг си мислят че знаят всичко и разбират от всичко но не е така.Те си живеят в някакъв свои измислен свят

    Коментиран от #232

  • 224 турист

    1 1 Отговор

    До коментар #221 от "Ваня":

    Турчин ми е казвал, че те не харесват собствените си жени защото са грозни и смотани, затова редовно ходят до Украйна и се опитват да вземат някоя от там, защото хем са хубави, хем са лесни.

    Коментиран от #225, #226, #227

  • 225 Ваня

    2 0 Отговор

    До коментар #224 от "турист":

    Ами ти до някъде си отговаряш сам че другите са лесни.Туркините не са от този тип те затова и някои като твоя познат говорят така.То лисицата като не стигне гроздето и...
  • 226 Ваня

    3 0 Отговор

    До коментар #224 от "турист":

    А това че били грозни и смотани не е така.Аз съм ходила в Турция доста а и от 10 г.гледам само тур.тв и щом аз го казвам дето съм жена а знаеш много е рядко едната за другата да каже че е красива смятай
  • 227 Ваня

    0 0 Отговор

    До коментар #224 от "турист":

    А забравих а що се отнася до украинките и рускините тя Турция е фрашкана с тях

    Коментиран от #228

  • 228 турист

    1 0 Отговор

    До коментар #227 от "Ваня":

    Всяка държава където има проститутки е фрашкано с украинки и рускини. Едно време и при нас беше така, но минахме от другата страна на желязната завеса. И по-добре. Има един виц от онова време: Отидох в Русия за Волга, върнах се с Олга, кара я целия град.

    Коментиран от #230

  • 229 Ваня

    0 0 Отговор

    До коментар #219 от "Дякон":

    Ами така е с нашто робско мислене
  • 230 Ваня

    0 0 Отговор

    До коментар #228 от "турист":

    Много хубав виц ха ха ха.За това ми беше мнго смешно като казаха че заради сваления самолет имало санкции(става въпрос за туризма)Абе как ще ги спреш рускините те там зараб.Невъзможно е
  • 231 breaking news

    2 0 Отговор
    Докато пастор и другите граждани на САЩ остават в затвора, ситуацията между Вашингтон и Анкара ще става все по-експлозивна. Американците подготвят втория пакет от санкции срещу Турция. Ударът ще бъде по-тежък от предишния и ще включва лица, които са в близкия кръг на г-н Ердоган и имат имущество в Америка. Смята се, че президентското семейство има домове и апартаменти чрез компании и приятелски настроени хора, които са били идентифицирани от американските власти.
  • 232 Турчина

    4 0 Отговор

    До коментар #223 от "Ваня":

    Лошото е, че някои продължават да живеят така и не знаят нищо. Г-н Борисов може би е честен и добър човек и иска да оправи българската икономика, но предишните правителства са я вкарали толкова вътре с кредити от мвф, че не се вижда как ще стане. Кораба повече от половината е потънал. Затова всеки, който го знае се спасява в чужбина. Не се знае още колко години ще издържи. Не искам да съм черноглед. Знам, че след малко ще ме псувате. Тук в Германия на турците от Турция им казвам, че ми е жал за България повече отколкото за Турция, защото там съм роден, там съм израснал (гледат ме малко на криво, но ме разбират). Имахме проблеми при смяната на имената, но за решенията на един човек не може да обвиняваш цял народ. Лек ден на всички.

    Коментиран от #234

  • 233 12345

    4 2 Отговор
    Как ясно си пролича ,че турция е кукла на конци, стъпила на глинени крака. Тръмп само ги духна и резултата е налице, в момента западните инвеститори се чудят на глупоста си, как са инвестирали в поредната мюсюлманска страна ,след като се опариха в Малайзия, явно не са си взели поуки.

    Коментиран от #235

  • 234 Ваня

    3 1 Отговор

    До коментар #232 от "Турчина":

    МНОГО СИ ПРАВ Но засъжаление няма кой да те разбере. Лек ден и на теб
  • 235 Ваня

    1 0 Отговор

    До коментар #233 от "12345":

    А бе те наи добре да вземат да питат нас
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Ваня

    2 0 Отговор

    До коментар #237 от "Т.Живков":

    Ами няма как да ти го докажа.А ти и такива като теб сте по зле и от тия с фереджетата.Аз гледам реално а не като вас.Аха значи който не е с нас е против нас хубаво
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Ваня

    0 0 Отговор
    А и аз излязох от нелегалност и пиша с истинското си име направете го и вие защо се криете

    Коментиран от #241

  • 241 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #240 от "Ваня":

    Повечето хора влизат тук, за да се бъзикат, а не да водят сериозни разговори. Защо да пишат с истинските си имена? Това е сайт все пак, не е университет или нещо такова.
  • 242 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #203 от "Турчина":

    уважават уважават,колко да ви уважават?я виж как уважава туркмените асад в сирия.тва са бивши турци за твое уточнение. турските колонии в арбаските страни са напълно унищожени,тва според теб как е станало ?с уважение предполагам!не си ли забелязал че турци има само в християнските държави,като българия,гърция и македония,а в страни като албания или босна няма ,въпреки че ви уважават!!!!реално за турския етнос наи-голяма опасност са мюсулманските държави.турците се претопяват там много бързо или се изселват тези дето искат да си останат турци.

    Коментиран от #243

  • 243 Gokan

    2 1 Отговор

    До коментар #242 от "стоян георгиев":

    Много си прав Стояне, най голямата заплаха за нас са мюсюлманските държави
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Да да

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Ментак лирата стана 28 ст.! Защо да нд стане 18 ст.?
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: