Last news in Fakti

11 Септември, 2018 11:50 2 350 5

Брекзит тук, Брекзит там, хаосът е пълен

  • мишел барние-
  • тереза мей-
  • великобритания-
  • ес-
  • консервативна партия

Евроскептици от британската Консервативна партия не постигнаха съгласие за алтернативен план за излизане от ЕС

Брекзит тук, Брекзит там, хаосът е пълен - 1
Снимки: БТА/АР

Евроскептици от британската Консервативна партия не постигнаха съгласие за алтернативен план за Брекзит и подготвяният от тях документ в крайна сметка няма да бъде публикуван, предаде Reuters.

Привърженици на Брекзит в партията на премиера Тереза Мей, които не искат близки отношения с Брюксел, разпространиха документ, съдържащ алтернативен план за излизане от ЕС.

Депутатът Джейкъб Рийс-Мог обаче заяви по-късно, че документът няма да бъде публикуван.

Бившият заместник-министър по въпросите на Брекзит Стив Бейкър обяви, че около 80 депутати консерватори са готови да гласуват "против" плана на Мей по въпроса.

Лондон трябва да напусне ЕС на 29 март 2019 година, но все още няма споразумение за условията по излизането от блока.

Брекзит тук, Брекзит там, хаосът е пълен

Главният преговарящ на ЕС Мишел Барние заяви, че споразумение за Брекзит е възможно до шест или осем седмици, ако участващите в преговорите най-после са реалистични в исканията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мизирабъл

    8 0 Отговор
    Мей Що не отвори школа за танци, ами се мъчи в политиката. Първото и се отдава перфектно като Робокоп е на дансинга!

    Коментиран от #2

  • 2 дъртата кощтрамба

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    ...школа...за танци, актьорско майсторство и сценаристи на криминални и фантастични романи ! Под пари, ще остане !А ако пусне и напитката "Мейчок" на пазара Джеф Безос, ще е просяк в сравнение с нея !
  • 3 Распутин

    4 0 Отговор
    Чарлс Дарвин създаде теорията на еволюцията, а неговите празноглави сънародници я обориха успешно като гласуваха за брекзит. Островни маймуни им кажи и повече не ги обиждай.
  • 4 123

    3 0 Отговор
    Абе, ингилизите няма да излязат от ЕС, нямат бъдеще извън съюза и го съзнават. Ще протакат, ще се мотат и накрая ще останат в съюза.
  • 5 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Не знаем какво са продиктували САЩ на ингилизите. Последните нищо не вършат / както и германците/ своеволно. Зер много са се разтревожили за Скрипалите - играят по свирката на янките !!!!
Новини по държави: