Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 17:06 1 545 6

Някой праща опасна поща на враговете на Тръмп (СНИМКИ)

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джордж сорос-
  • бил клинтън-
  • барак обама

Нови два подозрителни пакета бяха открити в САЩ

Някой праща опасна поща на враговете на Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Нови два подозрителни пакета бяха открити в САЩ, предаде Reuters.

С това общият брой на тези пратки, адресирани до противници на президента Доналд Тръмп и видни демократи, е достигнал 12.

ФБР съобщи, че във Флорида е бил открит подозрителен пакет, изпратен до сенатора демократ от Ню Джърси Кори Букър, остър критик на Тръмп.

Той е бил намерен в център за преразпределение на пощенски пратки във Флорида, северозападно от Маями.

Някой праща опасна поща на враговете на Тръмп (СНИМКИ)

Министърът на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен каза, че поне някои от пакетите са били изпратени именно от югоизточния американски щат.

В пощенски клон в Ню Йорк е бил открит подозрителен пакет, адресиран до бившия директор на националното разузнаване Джеймс Клапър и изпратен до телевизия CNN, съобщи американската медия.

Общо 12 такива подозрителни пакета бяха открити в САЩ от понеделник. Всички техни адресати, сред които са милиардерът Джордж Сорос, бившите президенти на САЩ Барак Обама и Бил Клинтън и ексдържавният секретар Хилари Клинтън, са видни демократи и критици на Тръмп. Те освен това често са критикувани от консервативните десни кръгове.

Някой праща опасна поща на враговете на Тръмп (СНИМКИ)

До момента никой не е поел отговорност за пратките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    10 1 Отговор
    Тотална постановка преди изборите за сенат в САЩ. По този начин си правят PR противниците на Тръмп. В САЩ заради политическа изгода са готова да унищожават цели държави и народи-Ирак изтри впечатлението от скандала с Моника Люински..Така е и сега-американската политика е твърде лицемерна и кръвожадна-та да се връзваме на този цирк.
  • 2 Truther

    5 1 Отговор
    Те самите ди ги пращат, доказали са многократно как действат. И "керванът" е специално организиран и изпратен, с любезното съдействие на Сорос, разбира се.
  • 3 Хитлер великан

    0 2 Отговор
    Браво на някой
  • 4 мъка

    2 0 Отговор
    Сега трябва и да гръмне някой да е по достоверно.
  • 5 Именно

    1 0 Отговор
    Ерик
  • 6 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Аде бе!!!Ма много фейкове направихте/ПРЕДИ Тръмп и ПРОТИВ НЕГО!!!// та да ви повярваме....Нещо друго,по-конкретно и ДОКАЗАНО?