Last news in Fakti

4 Ноември, 2018 08:39, обновена 4 Ноември, 2018 08:44 4 308 17

Женомразец разстреля студентка и учителка във Флорида

  • флорида-
  • талахаси-
  • скот байърли-
  • стрелба-
  • йога

Преди време 40-годишният Скот Байърли недоволствал срещу жените, имащи интимни отношения с чернокожи граждани

Женомразец разстреля студентка и учителка във Флорида - 1
Скот Байърли

Две жени бяха убити, а петима други бяха ранени след като въоръжен мъж откри стрелба по хора в клуб по йога в столицата на американския щат Флорида Талахаси, предадоха световните агенции.

40-годишният Скот Байърли влязал в клуба, представяйки се за клиент, след което започнал да стреля без предупреждение. При опит да бъде задържан от неколцина посетители на клуба, той се самоубил.

Женомразец разстреля студентка и учителка във Флорида

Двете жертви са студентка и преподавателка в щатския университет на Флорида, където е учил и нападателят, който е служил и в армията. Две жени, ранени при стрелбата, остават в болница в стабилно състояние. Други две жени и мъж, ударен с пистолет от нападателя, са били освободени от болницата.

Женомразец разстреля студентка и учителка във Флорида

По-рано мъжът е бил обвинен за тормоз на млади жени. Associated Press припомня, че през 2014 г. нападателят изглежда е публикувал в портала Youtube серия от видеоклипове, в които критикува начина на обличане и поведение на хората с тъмна кожа. В тях той нарича "к*рви" жените, които имат интимни отношения с афроамериканци. В друг запис той се оплаква от "нашествие" от Централна Америка, а в трети - от жените, които според него са го накарали да стане женомразец.

Полицията в Талахаси води разследване по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Силвето

    29 8 Отговор
    Браво на човека! Трябват повече такива достойни бели мъже!

    Коментиран от #14, #15

  • 3 Даниел

    22 8 Отговор
    В Ню Йорк учител може да сложи екземпляр от Корана или дори „Плейбой“ на бюрото си, но ако внесе Библията в час, рискува да изгуби работата си.

    Обществото им напълно е изгубило моралния си компас. В резултат на това, Америка, която преди беше висока, днес е немощна като смазана тръстика.

    Дори и на най-закоравелия, най-безбожен американец е известно, че с всеки изминал час тази страна става все по-покварена. Всеки знае, че живеем във време, дадено ни назаем. Колко дълго може да устои една империя, когато избива неродените си, в която бащи изнасилват дъщерите си, майки – синовете си, а сексуалното посегателство над деца се е превърнало в национално безчестие; в която полицаите се самоубиват от страх и отчаяние, в която много тийнейджъри са се превърнали във варвари, моралната деградация е на всички нива , дават се все повече права на обратните чрез налагането на джендър идеологията . Нормалните християнски семейства биват усмивани, мачкани и принудени да приемат този "содом и гомор" залял страната .Всичко, което отразява Бог и Христос не само бива пренебрегвано, но и му се подиграват жестоко? Природните стихии които ги удариха са само предупреждение, за това какво е очаква цялата страна а и целият свят , библейските пророчества се сбъдват , затова бдете и повярвайте във Бог и благовестието и ще се спасите .

    Коментиран от #13

  • 4 mediator37

    20 3 Отговор
    Феминизмът сам си написа законите в полза на жените и за унижение на мъжете, но като гледам крайния резултат в и Америка и в България и по света ги колят, разстрелват заедно с бебетата, бесят, хвърлят ги от балконите. Радват се феминистките на правата си, само че от гроба.
  • 5 Гост

    26 1 Отговор
    Що така там истанбулската конвенция не защитава ли правата на жените и другите 67 пола.
  • 6 IQ ZERO💡

    19 1 Отговор
    Тръмп нали каза да стрелят и хората стрелят.Туй черни, мигранти,жени,комунисти, китайци, педали и тн.Оръжие трябва да се продава.Икономиката иска жертви.
  • 7 Илия

    3 15 Отговор
    Аз съм работил в Екатерининбург Р0ССИЯ ..ВОРИ...АВТОРИТЕТИ..Златни Зъби ... резани уши ..белези от Секири татуйровки ...и т. .н.ИТАЛЧЕТАТа са като ПРЕДУЧИЛИЩНА ГРУПА..ПРЕД БРАТУХИТЕ
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 123

    3 11 Отговор

    До коментар #8 от "Заминавайте у САЩ":

    В Русия на година има 2 пъти повече убийства, от колкото в САЩ. Така че има и страни, където нещата с убийствата са по-зле. Просто по някакви причини тук се говори и пише много повече за убийствата в САЩ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Нормален Язовец

    7 1 Отговор
    Нормален краварски ден. Даже един от спокойните бих казал.
  • 13 ШОП

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Даниел":

    Абе пич... Ти не знаеш ли че точно гейове и лесбииките са най върлите христиени, кои се тупат у гърдите с джисъс и в дома им има задължително разпятие.???

    Коментиран от #16

  • 14 Пръци

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Силвето":

    Палец на горе
  • 15 Пръци

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Силвето":

    Палец на горе
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.