Last news in Fakti

26 Ноември, 2018 16:30 1 568 3

Как Тръмп действа в Twitter

  • сащ-
  • twitter-
  • доналд тръмп

Бивш служител на Белия дом с разкрития за работата на президента на САЩ

Как Тръмп действа в Twitter - 1
Снимка: БТА/AP

Бивш служител на Белия дом разкри стратегията на президента на САЩ Доналд Тръмп при пускането на съобщения в Twitter, съобщи Axios.

Клиф Симс е бивш директор по стратегията за посланията на Белия дом. Той заяви, че е виждал Тръмп да диктува съобщения в Twitter на свои съветници в Овалния кабинет или в частната трапезария.

„Той е педантичен не само към думите, които иска да бъдат използвани, но и към пунктуацията. Той стриктно диктува с какви букви да бъдат изписани думите и каква пунктуацията да бъде използвана. Виждал съм го да говори за нещо, което иска да пусне в Twitter и как то само за минути е било публикувано. Репортерите разпространяват съобщенията му със свои коментари над тях. Отива в трапезарията и за 5 минути може да види своето творение. Той си играе с телевизията“, заяви Симс.

Той напусна Белия дом през май. Предстои излизането на негова биографична книга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    2 2 Отговор
    Тръмп е пич,пази си неговите хора от мързеливи мигранти да не живеят на гърба на работещите хора и за това е оплюван от гнусните "демократи".не е като яловата кукувица меркел да прати автобуси с надрусани наркомани на нашата граница да посрещат "мигрантите" с песни и добре дошли и да искат да събарят оградата по нашата граница...изрода меркел е за военен трибунал като военно престъпник довел до убийството на повече от 1 човек

    Коментиран от #2

  • 2 ДОООБРЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    "ГОЛЯМ" ПИЧ БРЕЕ, САМО ДЕТО ИСРАЕЛ МУ ГО ПОДАВА ПО ВСИЧКИ ДУПКИ.....
  • 3 Хайл

    1 0 Отговор
    То се видя кой лапа на исраел-тая от германия дето и платиха да покани сирийците в германия за да може исраел да се намести там,ама си кьораф за истините щото ти казват че ес е хубаво ама не си го видял...германия вече е мюсюлманска република...хитлер /светла му памет / в гроба си покой не намери от тия продажни "демократи" Тръмп е ПИЧ