Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 09:32 1 899 0

Личният съветник на Тръмп го напуска

  • съветник-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • белия дом-
  • джордан карем

Отново промени в Белия дом

Личният съветник на Тръмп го напуска - 1
Снимка: Shutterstock

Личният съветник на американския президент Доналд Тръмп Джордан Карем планира да напусне своя пост в началото на 2019 година, съобщава вестник „Хил“, позовавайки се на източници от администрацията.

„Джордан Карем е прекрасен човек, с който през последните няколко години общувахме много добре. Той беше с мен от самото начало. Ценя неговата преданост. Той свърши прекрасна работа с мен и моя екип. Знам, че в бъдеще той ще направи много прекрасни неща“, се казва в изявлението на Тръмп.

Карем е ръководил работата на служителите на президентската администрация, които са отговаряли за Овалния кабинет в Белия дом. По информация на „Хил“ той е смятал да се оттегли след междинните избори, които се проведоха на 6 ноември. Планира да работи в частния сектор.

Карем се присъединява към предизборния щаб на Тръмп още през юли 2015 г., след това е работил като говорител на кандидата за вицепрезидент Майк Пенс. Той става личен съветник на Тръмп през март 2018 година, съобщи Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА