Last news in Fakti

3 Декември, 2018 17:26 1 961 11

Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ

  • оон-
  • пакт-
  • виктор орбан

Виктор Орбан критикува ЕС

Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ - 1
Снимка: БТА/AP

Пактът на ООН за миграцията е сбъркан документ и който го подпише подлага гражданите си на сериозен риск. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Hungary Today.

Според него в документа се съдържат принципи, които няма да намалят нелегалната имиграция. Според него тя дори може да се повиши.

Орбан заяви, че решеният за имиграцията не трябва да се взимат с игнориране на мнението на хората. Според него европейските лидери не успяват да вземат в предвид позицията на гражданите.

„Ние сме в Централна Европа и искаме да останем демократи. Имиграцията подлага под съмнение демократичния характер на политическите системи. Изглежда така, че трябва да гласуваме, докато хората, които взимат решения, не сметнат, че това е правилния вот. Надявам се, че с европейските избори в Европейския парламент ще дойдат хора, които знаят, че вече сме в нова ера“, заяви Орбан.

Според него сегашните Европейски парламент и Европейска комисия не могат да отговорят на изискванията на модерната действителност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човекът

    30 1 Отговор
    с други думи тежко се е подиграл на евроГЕЙската демоНокрация!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо

    27 3 Отговор
    Браво, Орбан! Защо нашата Тиква не е мъж и родолюбец, като Орбан.
  • 4 Орбане,

    33 1 Отговор

    До коментар #1 от "човекът":

    То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните.
    Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец.

    Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци.
    Това се има предвид под "меритокрация".

    А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ.

    Нужен е образователен ценз.

    Възрастов ценз.

    Социален ценз.

    Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

    Коментиран от #10

  • 5 КГБ Териер

    31 0 Отговор
    Границите трябва да се пазят с автомати за влизане в държавите си има КППта а не канените трябва да бъдат посрещани с огън! Не мен защо трябва да ми пука че пъпчивия Юрумба с венерическите болести и канибалските си навици е решил да става Европеец.

    Коментиран от #6

  • 6 балама

    25 0 Отговор

    До коментар #5 от "КГБ Териер":

    Не е "решил да става европеец" - решил е тебе, жена ти и детето ти да помюсюлманчва.
  • 7 Иванов

    18 1 Отговор
    Не решението на оон е сбъркано, а самото оон се е побъркало под напора на доларите на Сорош. Изглежда новият му председател е станал мултимилионер за една нощ и сега си "отработва" парите. Днешното оон е напълно компроментирана и никому ненужна организация!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 албен царев гьовренеца

    19 0 Отговор
    Абе аркадашлар ! някой от вас знае ли какво значи..УММА?! Това е територия,населена само с мюсулмани,живеещи по законите на шериата ! Мохамед е казал,че цялата населявана земя трябва да стане..УММА !!!!!! За каква миграция,за какви права на ордите"Умаджии" става въпрос?! Тия в Европа-та не са ли чели,не са ли се интересували от основните постулати в Корана! Ако перифразираме Библията..."по-скоро леопард ще смени петната си,отколкото муслим да стане европеец-демократ. Виждате ли Белгия,Франция,Англия,Холандия....да изброявам ли.... Босна,Албания,Косово....навсякъде е едно и също ! Умма искат момчетата и това си е!
  • 10 Вчера си мислех точно това

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Орбане,":

    Как да се ограничи гласуването на мними хора, които нямат нищо общо с държавата. И точна за това се сетих, а се оказва че е приложено някъде. Явно тези, които се напъват да управляват, искат просто да крадат или да живеят на гърба на хората. Всичко може да бъде измислено за да се защити държавата ни и народът й от ограбване, но политиците ни нямат смелост и разум и служат на чужди господари.
  • 11 Uflaf

    0 0 Отговор
    Първо идват на талази и ревът от мизерията. Само след три месеца реват да се строи джамия и детската градина вече била малка . В училище как им пречели да носят забрадки и т.н. Забравят ,че децата им имат повече празници от останалите защото почиват и в техните и на Коледа. Те почиват а другите работят щото не са мюсулмани. Изкарват и техните надници защото завода не може да спре. Те не идват за да стават Европейци. Мразят ви и няма да ви заобичат дори и да Ви превърнат Вас в мюсулмани. Смятат ,че са по-висше същество от всички други само защото е мюсулманин. Не може на едно място да съществуват равни два цивилизационни модела . Няма как да са равни . Притворност ,мазнене ,подлост ,нечестност и нож в гърба по подаден сигнал. Това ще получат европейците.
Новини по държави: