7 Декември, 2018 18:26 2 658 4

Бразилия: Убиха заложници при опит за банков обир

  • бразилия-
  • убити-
  • заложници-
  • банка-
  • обир

Загинали са 11 души

При опит за банков обир в Бразилия 11 души бяха убити. От тях 6 са нападатели, а 5 клиенти, които са били държани като заложници. Трагедията се е разиграла в град Милагрес (щата Сеара) в североизточната част на страната.

Нападателите са взели заложници след като полицията е блокирала района около банката. В резултат е възникнала 20-минутна престрелка между крадците и полицията, при която са загинали 11 души. Сред тях са и две деца, съответно на 10 и 13 години, уточнява кмета на града.

По данни на полицията четирима от заложниците са били роднини. Били са отвлечени от нападателите на път за летището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп

    8 0 Отговор
    Тъй като сме задният двор на задлоквието и ние вървим на там.
  • 2 ГОСТ

    11 0 Отговор
    ВБразилия има законипкойто позволяват на полицая да разстреля престъпника пред него ако прецени ,че е заплаха..Тоест престъпниците трябва да се молят за живота си буквално...Та затова тамошните да го кажем престъпници преди да извършат престъпление знаят,че ако стане фал са трупове...Така или иначе ще умрат та затова и са разстреляли заложниците...А тука в бг е обратното...чунгетата се молят на престъпниците да не правят така,пък те периодично си ги бият и тук там и пребиват...

    Коментиран от #3

  • 3 ванката

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГОСТ":

    колега не четеш ли статиите донкрай които коментираш ? не похитителите са озбили заложниците!!!

    Коментиран от #4

  • 4 ванката

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ванката":

    избили
Новини по държави: