8 Декември, 2018 17:21 3 178 24

Тръмп: Французите ме искат за президент

  • франция-
  • тръмп-
  • протести-
  • президент-
  • жълти жилетки

Причина за протестите е Парижкото споразумение за климата

Тръмп: Французите ме искат за президент - 1
Снимка: АР/БТА

На протестите организирани от „жълтите жилетки” във Франция, които, според президента на САЩ Доналд Тръмп, са в резултат на Парижкото споразумение за климата от 2015 г., участниците скандират призив републиканецът да оглави тяхната страна, каза американският президент. „Парижкото споразумение влияе глупаво на Париж. Протести и бунтове има из цяла Франция. Протестиращите скандират: „Ние искаме Тръмп””, написа американският президент в социалната мрежа Twitter. В заключение Тръмп пише, че обича Франция.

От средата на ноември френските градове са залети от протести заради високите цени на горивата. Това принуди френските власти на 4 декември да наложат мораториум върху цените на бензина и дизела за период от шест месеца. По думите на френския премиер Едуар Филип цените на тока и газта през зимата на 2019 г. няма да се повишават. Също така властите решиха да отложат въвеждането на нови правила за технически преглед на автомобилите до средата на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 SSP Alliance

    4 0 Отговор
    Вижте защо французите го искат за президент:

    Q - Планът за спасяването на света
    https://www.youtube.com/watch?v=_7u2ssKNR34
  • 3 goni

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "От народа":

    Абе, пич! Знаеш ли къде е първата революция, не въстание в Света! Знаеш ли какво значи Конкорд и на мястото на какво е издигнат! Кой е подарил статуята на свободата на САЩ?! Не се ебавай с франсета! Каквото и да означава това!

    Коментиран от #11

  • 4 SSP Alliance

    2 0 Отговор
    Потърсете за "Q - Планът за спасяването на света" и ще разберете! Q Anon!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 1235

    9 5 Отговор
    Дедо Дони яко е изкукал
  • 7 От народа

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кумчо Вълчо":

    Вълчо то да имаме хубаво ама с какво ще я налага тази демокрация с лъкове и прашки ли с какво? Та те така те палячо.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Антиелектрика

    28 3 Отговор
    Прав е човека - това идиотско Парижко споразумение беше с единствено с печалбарска цел и разпределение на едни 13 трилиона долара. Никой не иска да ограничи животинското негърско раждане и спирането не сечта на горите, която е породена именно заради свръх популацията на негрите. Защо трябва обикновения работещ бял човек да плаща за безхаберието на останалите човекоподбни? Няма логика на света, която да обясни защо трябва да се раждат по 15-20 деца в една негърско семейство!

    Коментиран от #16, #19

  • 10 JeanetteBurwell

    0 10 Отговор
    Аз правя над $ 7k месечно работещи за кратко време. Чудя се как другите ми разказват колко пари могат да направят в мрежата, затова реших да я погледна. Е, това е добре и напълно промени живота ми.

    Това е мястото, където започнах >>>>>> www .Trade46.Com
  • 11 абе пич

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    знаеш ли максимата:Революцията изяжда децата си?Знаеш ли как завършват Робеспиер,Дантон,Марат?знаеш ли колко пъти чужди войски са марширували през Париж?
    Франсетата са наистина специалисти/и двата им пола/...на френска любов!

    Коментиран от #18, #21

  • 12 Даа

    1 1 Отговор
    Добре ще е тръмпи да стане премиеир и на нас.Избива индианците и после френска революция.И гола демокрация настъпва.
  • 13 Граф Монте Христо

    12 1 Отговор
    Тралалейко няма чувство за хумор, така че го казва съвсем сериозно и започвам да се притеснявам за мира на планетата!! Той е луд!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 gogo

    3 0 Отговор
    Тоя хептем не е у час :
    Публикувано във факти.бг:
    По думите на Шалансон пред репортерите делегацията на протестиращите е поискала мерки за подобряване на заплащането на работещите и на покупателната способност на французите.
    Това да не са му неграта да умират от глад
  • 16 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Антиелектрика":

    Парижкото споразумение е нещо много хубаво. То беше подкрепено от целия свят и само и единствено Тръмп се махна от него. Не намесвайте негри, цигани и индийци. Това е нова ера в човешката цивилизация и начина й на съществуване. Защото климатичните промени са факт и то неприятен за всички нас. В случая протестират за доход. Протестираха за горива едва 10 000 души в самото начало, после протеста се преформулира изцяло в социален и бройката стана 200 000. В Белгия също протестират отново за пари. Не разбирам защо медиите предимно у нас казват, че протестите са за горива, при положение, че всички социални медии са залети с коментари, предложения, призиви за революция с цел подобряване жизнения стандарт на средния европеец.

    Коментиран от #20, #22

  • 17 Hhhhhhhh

    4 1 Отговор
    Тоя бабуебец определено не е наред.
  • 18 1122

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "абе пич":

    За тръмпи е трудно да отговори.
  • 19 Венко

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Антиелектрика":

    Неграта не са виновни, че белите искат повече и повече. Има консуматори има и доставчици. В Париж решиха консуматорите да дадат на доставчиците едни пари. Перчема се отметна. Това е. Дано не се отматнат и други, че ние сме в графа доставчици и баницата е доста мазна - нови рейсове, нови локомотиви, аванта за тецовете...
  • 20 Антиелектрика

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Тези комсомолски измишльотини си ги разправяйте на сбирките от НПО-то! Само с празни приказки не става! Сега ще се махне и Бразилия от това престъпно споразумение. Климатичните промени са факт от както съществува земята като планета и много преди да има хора. Глобалното затопляне се оказа пълна лъжа и за това сменихте плочата с климатични промени. Пък това, че не осъзнаваш защо намесвам индийци и негри показва, че абсолютно нищо не разбираш от наука и конкретика. Само ще ти кажа, че едно 20 членно семейство от Уганда например, отделя за денонощие толкова СО2, колкото отделя нашата семейна кола за 20 км шофиране из София. Също е добре да се знае, че през периода Карбон, съдържанието на СО2 е било 3 пъти по-високо от сега, а температурите са били същите. Да не говорим, че в земната екосистема има един естествен механизъм за преработване на СО2 и той се нарича фотосинтеза, която намалява след изсичането на горите именно от множащите се негри. Така, че ти препоръчвам да престанеш да се опитваш да лъжеш, защото хората не са прости!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГосТ

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Защото в България е пълна дезинформация. Бедни, корумпирани и страхливи,но с някакво самочувствие. Разбира се, че това е социален протест и както се вижда не спира. Разбира се, че и Парижкото споразумение е важно. Разбира се, че тръмпи е абсолютна карикатура. Като много българи,от които аз определено се разграничавам.

    Коментиран от #23

  • 23 Антиелектрика

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "ГосТ":

    Определено и аз се разграничавам от такива като теб, които не са си направили труда да видят от къде идва протестът на "Жълтите жилетки", но са готови да обиждат и плямпат празни приказки! Парижкото споразумение било важно, а Тръмп и повечето българи били карикатури - ти си типичен пример за нагъл и празноглав хейтър, който няма акъл да се види колко е нелеп!
  • 24 isus

    1 0 Отговор
    abe te stackuvat a negrite im cukat jenite
Новини по държави: