Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 11:50 3 243 17

Четвърта жертва на коронавируса в Италия

  • италия-
  • вирус-
  • коронавирус

Трима души в напреднала възраст вече починаха от заболяването, като двама от тях са страдали от сериозни здравословни проблеми

Четвърта жертва на коронавируса в Италия - 1
Снимка: Shutterstock

Заразен с коронавируса е починал в Италия, съобщи радио РАИ, цитирано от Ройтерс. Това е четвъртата жертва в страната.

Починалият, който е на възраст между 70 и 80 години, е пребивавал в болница за лечение от друго заболяване, когато се е заразил с COVID-19, допълни радиото, цитирано от БТА.

Заболелите в Италия са вече 152 души. Трима души в напреднала възраст вече починаха от заболяването, като двама от тях са страдали от сериозни здравословни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 1 Отговор
    Информацията,която дават в допълнение е да успокои хората,но дали е така...?Имам чувство,че тази допълнителна информация се НАБИВА НА ОЧИ,за успокояване...?
  • 2 Ай стига бе

    24 0 Отговор
    Само възрастните и болните ли умират? Лекарят в Китай който почина беше на 28 години.

    Коментиран от #3, #9

  • 3 Дедо ви

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ай стига бе":

    Да , само болните умират. Може да си здрав, но като се заразиш с коронавируса ставаш болен. И вече попадаш в графата болни и си заминаваш ако нямаш късмет.
  • 4 Е как се заразява човек в болница

    5 1 Отговор
    ако някой не го е заразил умишлено? Интересно в Сащ този вирус въобще дали го има и какво се случва там с техните граждани извдени от крузния кораб в Япония

    Коментиран от #6

  • 5 мани мани

    17 0 Отговор
    бойко идиота к'во чака та не затвори летищата ни? ако дойде у нас и край, гибел! ние сме хипер зле във всяко 1 отношение! италия е зле икономически и всякак! много е зле, защото и там управлява мафията като у нас! затваряйте границите до края на април - инак край! на някои тъпири майтап им се вижда всичко това, само че след испанския, то това е следващата голяма пандемия! през 2003г. е било едно няма нищо! сега е морът! https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 ... ние тези поколения не сме били свидетели на нещо такова! но сега сме! управлява клоака!
  • 6 мани мани

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Е как се заразява човек в болница":

    много лесно се заразява! вътреболнична инфекция се нарича! болен си от едно нещо и се заразяваш с грип или нещо друго, пипайки неща из болницата и т.н. ... и в щатите има няколко заразени! и аз бях болен 2003 от пневмония и всички се заразихме от як грип, така и не разбрах какъв, ама такъв не съм и карал досега :) и нищо чудно да е бил оня, който си беше през 2003-та
  • 7 мани мани

    4 1 Отговор
    и незнам как болните се лекуват, след като всички болни са с маски на лицето, а тежките случаи с кислород... с кислород е оки, ама болен от оневмония да лежи с маска хахаха ужас! болният от пневмония трябва да отхрачва! и да прави дихателни упражнения всеки ден поне по 5мин. на чист въздух на отворени прозорци! а в такава затворена среда и с маска на лицето, то няма никакъв шанс да оздравее! как ще отхрачва? дори и да се излекува, то ще има сраствания в нелият си дроб! мани ва к'о се пъна ви обяснявам :) пневмония се вади! задълже се отхрачва! ама докторята ги е страх сега болните да не заразяват и им лепват маски :)
  • 8 ке се мре

    7 2 Отговор
    Защо ли медиите в българия винаги са назад с това, което се случва. Заразените в Италия са вече 212...
    От днес нови случаи в: Кувейт, Бахрей, Афганистан..
    От вчера в: Израел, Ирак, Ливан..
  • 9 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ай стига бе":

    Лекарят е умрял от преумора, защото са работили десетки часове без прекъсване, за да помагат и не е издържал. Китай направиха необходимото. Италия дали ще го направи? Щом заразяването е станло в болницата, значи мерките не са им били добри.
  • 10 диверсия

    2 13 Отговор
    Комунистите сеят тази заряза, после троловете припяват по форумите "затворете границите". И преди сте били същите терористи.

    Коментиран от #13

  • 11 Пипи

    4 0 Отговор
    Аз не знам защо се притеснявате. Бойко ще спре коронавируса у нас. И Корнелия ще му помага. Те са си едно. У нас и да има никой няма да каже. Ще си мрем от инсулт ,инфаркт , енцефалит и т.н. Лекарите ни повечето пък ги интересува колко пари могат да вземат от теб преди да умреш.В болницата и да не си болен ще се заразиш от мръсотията.В България сме по зле и от третия свят. Медиите си мълчат вместо да съветват. Господ да ни пази и който оцелее.
  • 12 Ю Кортес

    5 0 Отговор
    В засегнатите райони в Италия има между 15 и 20 хиляди българи.
    Сигурното е,че пандемията идва и у нас.
  • 13 Случаен минувач

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "диверсия":

    ... а глупаци у нас винаги е имало в изобилие, независимо от обществения строй. Днес дебнат по всички сайтове обаче, защото им се плаща да говорят глупости.
  • 14 Казуар

    4 0 Отговор
    Сега нашенци ще се юрнат да бягат от Италия и заразата бързо ще се пренесе в България.
  • 15 Пико

    3 0 Отговор
    Все по силни стават съмненията ,че това е работа на ЦРУ. Няма заразен чистокръвен афри канец или индиец.Чел съм че отделни раси са податливи на определен вид отрови и вируси ,други не.Най впечатляващото бе ,че азиатците умират от обикновенната наша бакла,20 процента от европейците също не я понасят,въпрос на ДНК.
  • 16 Амвросий от изгубения манастир

    3 0 Отговор
    Ванга е казала, че вижда Европа почти без хора. Нема ги хората, празно е - казала Ванга. Дали тоя вирус няма да ни покоси всички? Една малка мутация и става по-заразен, и по-смъртоносен. И ето тия Европа празна. Никой не взима мерки да затваря границите, а после ще е късно вече.
  • 17 !!!

    1 0 Отговор
    Бг временно да преустанови полетите от и за Италия!!!